SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HÜKMEN GALİBİZ!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13046)

jakobieen 21.09.2007 10:47

-->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

[QUOTE=puar;251790]vestel neden geri gelsinki bu karar tff nin kararı değil tff hala aynı onlarda değişen bişey yok...[/QUOTE]
alınan kararın yanlış olduğunu düşündükleri için istifa etmişlerdi ya, sonuçta yanlış karardan dönüldüğüne göre, ne kadar samimi idiler görmek istedim..

58ikose58 21.09.2007 10:50

--->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

adalet geçde olsa tecelli etti

jakobieen 21.09.2007 10:53

-->: --->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

[QUOTE=puar;251791]yok yok çekinmene gerek yok burda hemen hemen herkezin bir ikinci takımı var... tahkimin kararı senide üzmesin üç puan yabancıya gitmedi ;)[/QUOTE]
tüm samimiyetimle söylüyorum, rakip Trabzon, f.bahçe,Antep yada bi başkası olmuş fark etmez, sahada yenemediğim bi takımdan böylesi bi üç puan almak sizleri bilmem ama beni mutlu etmez.. beni mutlu eden üç puan 35 metreden çatala atılan golde, yada 90+3 teki gollerle kazandığımız maçlardadır.. benim sivassporumun böylesi puanlara ihtiyecı yok.. zaten hoş futbolumuzla biz daha nice 3 puanlar alacağız inşallah..

puar 21.09.2007 10:53

--->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

[QUOTE=jakobieen;251794]alınan kararın yanlış olduğunu düşündükleri için istifa etmişlerdi ya, sonuçta yanlış karardan dönüldüğüne göre, ne kadar samimi idiler görmek istedim..[/QUOTE]

alınan karardan ziyade tff nin tavrı ve onların almış olduğu karar ve adeletsiz yaklaşımlarıydı ama bunda bir değişiklik olmadığına göre geri dönmezler bence.

FurkaN 21.09.2007 10:54

-->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

[B][QUOTE=puar;251790]vestel neden geri gelsinki bu karar tff nin kararı değil tff hala aynı onlarda değişen bişey yok...[/QUOTE]

Kendilerine verilen ceza ile Trabzon'a verilen arasındaki adaletsizliken dolayı çekildiler ve dönmeyeceklermiş...[/B]

puar 21.09.2007 10:55

--->: -->: --->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

[QUOTE=jakobieen;251798]tüm samimiyetimle söylüyorum, rakip Trabzon, f.bahçe,Antep yada bi başkası olmuş fark etmez, sahada yenemediğim bi takımdan böylesi bi üç puan almak sizleri bilmem ama beni mutlu etmez.. beni mutlu eden üç puan 35 metreden çatala atılan golde, yada 90+3 teki gollerle kazandığımız maçlardadır.. benim sivassporumun böylesi puanlara ihtiyecı yok.. zaten hoş futbolumuzla biz daha nice 3 puanlar alacağız inşallah..[/QUOTE]

öyle diyosunda mac bitmemiştiki daha 1 dk ve uzutmalar vardı uzatmalarda neler olabileceğinide ise bilemez ki örneğinide ibb macında gördük uzatmalarda 2 gol olmuştu bence hak ettik sonuna kadar yapmasınlar sahaya girmesinler şiddet kullanmasınlar...

Turan 59 21.09.2007 10:56

JAKOBİEEN KARDEŞİM NEREDE HAKSIZLIK VARSA BEN ORADAYIM.FUTBOLDA YENMEKTE VAR YENİLMEKTE BU SON DERECE NORMAL.EĞER SİZ DÖRT YILDA 3.LİGDEN SÜPER LİGE ÇIKAN BİR TAKIMI ÖVERSENİZ BURADA BİR YANLIŞLIK VAR DİYE DÜŞÜNÜRÜM.ÇÜNKÜ SİZİN GERÇEKLERİ SÖYLEMEDİĞİNİZİ ANLIYORUM.YOKSA BENİM SİZLE HER HANGİ KİŞİSEL BİR PROBLEMİM OLAMAZ BİZ SADECE SPOR SİTESİNDE,SPORLA İLGİLİ KONULARI TARTIŞIYORUZ.BEN, DÜZENİN TAKIMI İLE DİĞER TAKIMLAR ARASINDA HAKLI BİR RAKEBETİN OLMADIĞI YÖNÜNDE KANAAT SAHİBİYİM.SAYGI VE SEVGİ BİZDEN.YILLAR ÖNCE 1.LİGDE OYNAYAN DİĞER İSTANBUL TAKIMLARININ NE GÜNAHI VAR.HALA AMATÖR KÜMEDE YAŞAM SAVAŞI VERİYORLAR.

FurkaN 21.09.2007 10:57

-->: --->: -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

[B][QUOTE=jakobieen;251798]tüm samimiyetimle söylüyorum, rakip Trabzon, f.bahçe,Antep yada bi başkası olmuş fark etmez, sahada yenemediğim bi takımdan böylesi bi üç puan almak sizleri bilmem ama beni mutlu etmez.. beni mutlu eden üç puan 35 metreden çatala atılan golde, yada 90+3 teki gollerle kazandığımız maçlardadır.. benim sivassporumun böylesi puanlara ihtiyecı yok.. zaten hoş futbolumuzla biz daha nice 3 puanlar alacağız inşallah..[/QUOTE]

Bence yanlış bir düşünce... Çünkü bu maç sende gayet iyi biliyorsun fiili müdahale sonucu yarım kaldı.. Bu tür yazıların Trabzonluların işine geliyor kendilerine bizim içimizdende destek olduğu hissine kapılıyorlar ve bakın biz haklıyız safsatasına inanıyorlar...[/B]

Turan 59 21.09.2007 11:27

BİZ ÜÇ PUANIN PEŞİNDE DEĞİLİZ.BİRİLERİ ANLAMALI Kİ;BU ÜLKEDE KANUNLAR VAR KİMSE KEYFİ BİR KARAR VEREMEZ BİZİM BÜTÜN AMACIMIZ BU.BUNA HERKES DAHİL HALUK VE YARDAKÇILARIDA DAHİL.ANLAYANA BU KARAR ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR.AMA ONLARDA ANLAYACAK KAFA NEREDE.

puar 21.09.2007 11:30

uzun lafn kısası tahkim türk futbolunu kaosun eşiğinden almıştır. hukuk ülkesi olduğumuzun kanıtıdır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25.