SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Kazanılan Puanlara Göre Puan Durumu !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13160)

nazimgulturk 20.03.2008 15:03

--->: Kazanılan Puanlara Göre Puan Durumu !!!

ilk yarı bizi perişan etti konya hep sakatladılar

omercoskun 20.03.2008 15:29

--->: -->: --->: Kazanılan Puanlara Göre Puan Duru

[QUOTE=myway;335983][B]

gayet basarili bir arastirma ve zamanla konunun basligi degismesi gerekiyordu bi acayiplik goremedim sahsen ben:rolleyes:[/B][/QUOTE]

konu başlığını açıp araştırma yapan arkadaş değiştirse belki anlarımda onun bile haberi yok zamanla niye değişmesi gerekiyor onuda anlamış değilim :confused:

puar 20.03.2008 15:51

--->: -->: --->: Kazanılan Puanlara Göre Puan Duru

[QUOTE=myway;335983][B]

gayet basarili bir arastirma ve zamanla konunun basligi degismesi gerekiyordu bi acayiplik goremedim sahsen ben:rolleyes:[/B][/QUOTE]

nasıl yani? o zaman geri dönük tüm konuların başlığını değiştirelim hem konu başlığıda anlamsız olmuş. başlığı değiştime yoluna gidilene kadar kilitlenmesi daha doğru değilmi?

omercoskun 20.03.2008 16:00

ya "myway" adamın haberi yok en azından konu açan arkadaşa müsade etsenizde o değiştirseydi yani wede ne alaka zamanla değişmesi gerekiyordu tişörtmü bu eskidi de değiştirelim ne güzel başlıktı
[COLOR="DarkRed"]TRABZON LİDERLİĞİ KAPTIRMADI [/COLOR]
neresi sorundu ben anlamış değilim arkadaşın dediği gibi o zaman geriye dönük başlıkları yeniden değiştirin eskimedimi o başlıklar daha ?

puar 20.03.2008 16:01

neyse polimiğe gerek yok isteyen istediği şeyi değiştirsin buyrun değiştirin...

jakobieen 22.03.2008 01:53

-->: --->: Kazanılan Puanlara Göre Puan Durumu !!!

[QUOTE=omercoskun;336015]
neresi sorundu ben anlamış değilim...[/QUOTE]

ben anlayacağınızı umaraktan bi açıklama gereği duymamıştım ama madem anlamadınız şöyle söyleyeyim ki;
şimdi eski konu başlığı "[B]TRABZON LİDERLİĞİ KAPTIRMADI[/B]" idi ama an itibariyle gördük ki liderliği kaptırmış bulunuyo. demem o ki, açılan konu ile başlığın alakalı olması gerekiyor diye düşünüyorum, burada çok güzel ve zekice hazırlanmış güzel bi çalışma var bu konuyu kapatmak yerine başlığın değişmesini uygun gördüm ben, yok başlığı beğenmedi iseniz -konu ile alakalı olmak şartı ile- tekliflerinize açığız.. örneğin "[B]A.GÜCÜ LİDERLİĞİ KAPTI[/B]" gibi başlığa ne dersiniz :confused: yada "[B]KONYA ACABA 8 BASAMAK YÜKSELECEK Mİ..?[/B]" veya şeyde olabilir "[B]RİZEYİ YENSE İDİK 5. OLACAKTI[/B]" :confused: :confused:

[B]umarım konu başlığının neden değiştirildiğini şimdi anlamışındır sevgili gardaşım.. saygılar ..[/B]

myway 22.03.2008 03:08

-->: --->: -->: --->: Kazanılan Puanlara Göre Puan

[B][QUOTE=puar;336009]nasıl yani? o zaman geri dönük tüm konuların başlığını değiştirelim hem konu başlığıda anlamsız olmuş. başlığı değiştime yoluna gidilene kadar kilitlenmesi daha doğru değilmi?[/QUOTE]

bu konunun altina bir cok yorum yapilmis. konu guzel olmus arastirma yapilmis. Konunun basligini degistiren arkadasim da konunun guncelligini korumak icin degistirme yok .Bunda emege saygi var bence... Trabzon liderligi kaptirmadi . Rize liderligi kaptirmadi.. Konya liderligi kaptirmadi seklinde ayri ayri konular acip yorumlamak ve her hafta bir konuyu kitlemek mi guzel yoksa yorumlari tek cati altinda birlestirmek ve konuya da guncel bir baslik eklemek mi guzel?
hangisiz sizce:confused:[/B]

S1vasLee 22.03.2008 08:22

--------------------------------------------------------------------------------

Trabzonspor 10
Ankaragücü 10
Gençlerbirliği 9
Gazinatep 8
Erciyesspor 8
Rizespor 7
Beşiktaş 6
Manisaspor 6
Bursaspor 6
Kayserispor 5
D.bakırspor 4
Denizli 3
Samsunspor 3
Antalyaspor 3
Sakaryaspor 3
İ.b.belediyespor 3
G.oftaşspor 3
Fenerbahce 2
Galatasaray 2
Akaraspor 2
Malatyaspor 2
Konyaspor 1 çok güzel bi araştırma olmus ellerine saglık su fenerden 3 puan cıkarabilseydik.

samet yıldız 22.03.2008 09:00

[B]konyaya karşı şansımız tutmuyor
bu hafta inş. yeneriz[/B]

abdullahmkaya 22.03.2008 09:12

sa beyler acaip komiksin trobzonsporlulara 1.lik yolunda başarılar diliyorrum foruma tüm trabzonlular dawetlidir :D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:05.