SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:1 MANİSA:0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13609)

puar 23.10.2007 08:22

--->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0

dün macı izlerken gerçektende çok gururlandık aslanlar gibi mücadele vardı teşekkür ederiz yiğidolar

````BoZo``LLu 23.10.2007 09:12

ßu LideRLiqi uZun ZaManDR ßekLiyoRduK HayıRLı uquRLu oLSun

sivasli_yldrm 23.10.2007 10:05

inşallah daha iyi oynarız

arkadaşlar dün maçtaydım ve maçı çıplak gözle izledim,kesinlikle kazanmamız gereken bi maçtı öylede oldu kazandık,ve lider olduk tabikide çok mutluyum ,ama takımımızın dün akşam oynadığı maçla ilgili biraz konuşmak istiyorum,yani şöyle bi bakıyorumda özellikle ilk yarıda golden başka doğru düzgün atağımız yok ,ilk yarıda özellikle orta sahamızda çok boşluklar vardı,manisa takımı ortadan bizim kalemize çok rahat geldi,ilk yarıda yüreğimiz ağzımıza geldi gol yiyeceğiz diye.derken ilk yarı bitti ,taraftar olarak rahat bi nefes aldık,takımımızdan ikinci yarı daha iyi bi oyun bekliyorduk ,öylede oldu ,sivassporumuz ikinci yarıya çok iyi başladı 45 ten 70.dakikaya kadar 3 4tane gol olabilecek pozisyonumuz vardı ama bunları değerlendiremedik,70.dakikadan sonra yine manisa takım etkili olmaya çalıştı iki tane tehlikeli şutları vardı biri uğur dan diğeri selçuktan ama herşeye rağmen kazanmasını bildik zor olsada kazandık ve şu anda lideriz inşallah liderlik koltuğunuda uzun haftalar boyunca bırakmayız yani lig sonuna kadar benim gözlemlediklerim bunlar bilmiyorum bana katılırmısınız ama bunlar dün akşam oynanan gerçeklerdi evet kazandık ve çok iyi oldu inşallah hep iyi sonuçlar alırız

swoden 23.10.2007 10:06

[COLOR="Red"][FONT="Courier New"][B][COLOR="Red"][LEFT]*** KIRMIZI[/LEFT]
[RIGHT]BEYAZ[/RIGHT][LEFT]ŞAMPİYON[/LEFT]
[RIGHT]SİVAS ***[/RIGHT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]

Abdullah DuMaN 23.10.2007 10:22

-->: --->: SİVASSPOR:0 MANİSA:0

[QUOTE=SS_ferhat58;264160]gooooooooollllllllll....... mehmmeeettttttt yıldıııızzzzzzzz[/QUOTE]

SALLAMA :D:D:D:D.............................

Abdullah DuMaN 23.10.2007 10:22

-->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0

İLK YARI GÜZELDİ AMA SONRA ÇOK ZORLANDIK AMA KAZANDIK

teknik 23.10.2007 11:14

AMBİYANS MUHTEŞEMDİ.TAKIM KURGUMUZ FENA DEİLDİ ANCAK HAYRETTİNİ ARADIK.SAKIN OLA Kİ MURATI ELEŞİTRDİĞİMİ SANMAYIN.ÇÜNKÜ ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTI.AMA MEVKİİSİ OLMADIĞI İÇİN ZORLANDI.DİALLO GİRİNCE DEFANSİF ARTILARIMIZ VE TAKIM GÜVENİMİZ ARTIYOR.ÇOK MÜCADELE ETTİK.AMA TOPU DİNLENDİRMEYİ DE ÖĞRENMELİYİZ.TEMPOYU BİZİM AYARLAMAIZ GEREKLİ.LİGİN BAŞINDAN İTİBAREN İÇERDEKİ TÜM MAÇLARDA TEMPOYU RAKİP MÜSAADE ETTİĞİ KADAR YÜKSELTTİK.AYAĞA VE GARANTİ TOP YAPMA ALIŞKANLIĞI KAZANMALIYIZ.ÖZELLİKLE SKOR ÜSTÜNLÜĞÜ YAKALADIĞIMIZDA OYUN KONTROLÜ GEREKLİ.
ÇOK İYİ BİR GECE YAŞATAN,BAŞTA TAKIMIMIZ,TEKNİK HEYET VE YÖNETİM KURULUMUZ,TARAFTARIMIZ VE ORGANİZASYONDA SPONSOR OLAN SENDİKA İLE BELEDİYEMİZ VE VALİLİĞİMİZE TEŞEKKÜRLER.

casus84 23.10.2007 11:44

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS...........

casus84 23.10.2007 11:45

SİVASSPORLUYUZ ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

jakobieen 23.10.2007 11:54

teşekkürler sivasspor.. bugünüde gösterdinya bize.. hepiniziz ayağına sağlık uşaklar..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07.