![]() |
Cevap: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar
[B]Arkadaşlar bu ne kadar içimizde fb sempatizanı varmış ben sanmıyorum ki bu arkadaşlar sivassporu desteklesin destekleseler bile samimi degiller fb nin sivas la yaptıgı maç da hem karşı trübüne geçip sivasspora söveceksin sonra da ben sivassporluyum diyeceksin [/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;521620]kardeş sizin başkanınız geçen sene fb ile oynadığı maçta star tv de spor proğramını arayıpda maçtan sonra her şeyiaçıklayacam diye söyleyip,fb yi yendiğinizden sonra neden sus pus oturdu da ses çıkarmadı.Bırak ya şaibe yokmuş,bu söylediğini bilmeyen yer güzel kardeşim.Ben denizliyi şahsen çok severim.Çok iyi dostlarım var orda.Çivril ilçesini neredeyse tamamen tanırım.Futbolunuzu da bilirim.Ligde başarılar.Gönlümüzden geçen bjk yi kendi evinizde yenmeniz.İnşallah vestel bjk maçındaki gibi ilk 10 dk da 5 gol olmaz.[/QUOTE]
Ogün maçtaydım. Şeref tribününe çok yakın bir yerdeydik. Koltuktan kalkıp odaya geçen FB'li yöneticinin haddi hesabı yoktu. Bir ara Ali İpekde gitti ve geri geldi. Heralde ki birşeyler teklif edildi. Biz onurumuzla oynadık, BJK maçında da oynarız. Sivasspor içinde elbette oynarız. Ama böyle şaibe lafları geçecekse, bizlere ve Denizlispor'lu futbolcularımıza leke sürülecekse hiçbirşeye gerek yok. Burada arkadaşlıklar kurmaya çalışmanın da anlamı yok. |
[QUOTE=Horozigo;522019]Ogün maçtaydım. Şeref tribününe çok yakın bir yerdeydik. Koltuktan kalkıp odaya geçen FB'li yöneticinin haddi hesabı yoktu. Bir ara Ali İpekde gitti ve geri geldi. Heralde ki birşeyler teklif edildi. Biz onurumuzla oynadık, BJK maçında da oynarız. Sivasspor içinde elbette oynarız. Ama böyle şaibe lafları geçecekse, bizlere ve Denizlispor'lu futbolcularımıza leke sürülecekse hiçbirşeye gerek yok. Burada arkadaşlıklar kurmaya çalışmanın da anlamı yok.[/QUOTE]
kardeş zaten kimsenin arkadaşlık kurmaya da niyeti yok.Maç esnasında oyuncu değişikliği esnasında hocanızın sesi lig tv kameralarına çok net bir şekilde çıkıyordu.Apiah oyuna girerken yine çok şey döndüğü açıpa çıktı.Bunuda yayınladılar ama fb yenildikden sonra üstünüde locaları çok iyi kapattı.O gün sizlere helal olsun dedik.İnşallah haftaya da aynı şeyi söyler ve yıllar boyunca taa eskilerde yine bjk den ve yeni olan fb den şampiyonluğu aldığınız gibi onlardan da alırsınız... |
Bireysel arkadaşlıklardan bahsediyorduk, neyse önemli değil.
|
denızlıspor cıkıp serefıyle oynayacaktır.benım bunda en ufak bı suphem yok. yener yenılır bılmem ama elınden gelenı yapar dıye dusunuyorum.. macta denızlıspora basarılar dılerım. allah buyuk belkı bır mucıze yasanır bu hafta...
|
Denizlispor'u hiçe sayıp 8taşı şampiyon ilan edenleri utandıracak bir sonuç çıkmasını diliyorum...ama kabul edelimki bu çok zor...bu gerçekleşse bile bizim Ğsyi yenmemiz de çok zor...iki ihtimali birleştirirsek bu sene şampiyonluk çok zor...en azından 2.liği kaybetmeyelim..
|
denizlispor bu beşiktaşı yener ibrahim;)
|
Sivassporlu olan ama içlerinde hala Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş sevgisi olan arkadaşlar defolun gidin şu siteden ya. Lanet olsun takım şampiyonluğa oynuyor siz hala kendi takımınızın derdindesiniz. Denizli Feneri yendi şampiyonluktan etti oh iyi oldu inşaallah c.tesi de Beşiktaşı şampiyonluktan eder. Diğer sene de Galatasarayı şampiyonluktan etsin. Nedir bu 3 küçük sevdası anlamadım ki. Bu sitede 3 küçük sempatizanlarını görmek beni deli ediyor.
|
Taraftarı olan takımların ligden düşmesine hep üzülmüşümdür.Keşke bu yıl Hacettepenin yanında Ankaraspor ve İBB düşseydi.Bu bağlamda Denizlinin düşmemesine sevindim.Seneye Kasımpaşa,İBB,Ankaraspor kümeye
|
ÇAMLIKLILAR
57 GENÇLİK ÜNİ-HOROZ grupları olarak sivasspora başarılar diliyoruz hakettiğiniz yere gelmeniz dileğiyle [url]www.denizlisporluyuz.com[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:32. |