![]() |
--->: FATİH AKYEL SİVASSPOR`DA
FATİH AKYEL HAKKINDAKİ AÇIKLAMAMIZ
Turkcell Süper Liginde 2007-2008 futbol sezonunun başında Ankaragücü Spor Kulübü' nden alınan ve 2 yıllığına kendisini lacivert beyazlı renklerimize bağlayan imzayı atan orta saha oyuncumuz Fatih Akyel için, Sivasspor Kulübü Başkanı Sn.Mecnun Otyakmaz' ın kulübümüze teklif getirdiği ve futbolcumuzu 2.yarıda takımlarında görmeyi temenni ettiklerini yaptığı basın açıklamasında bildirmesi üzerine öğlen saatlerinde tüm internet sitelerinde ve akşam saatlerinde Televizyon kanallarındaki Spor Haberleri' nde yer alan futbolcumuz Fatih Akyel' in Sivasspor' a transferinin kesinleştiği haberi tamamiyle yalandır. Bilinmektedir ki Fatih Akyel kulübümüzle yaptığı anlaşmaya göre 2 yıllık sözleşmeye imza atmış ve sözleşmesi şuan itibariyle hala devam etmekte olup kendiside konu hakkında '' Başkanla konuştum. Fakat Kasımpaşa ile mukavelem devam ediyor. Kulüplerin anlaşması gerekiyor. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, bekliyoruz '' açıklamasını yapmış ve takımımızda yapılan çalışmalarını sürdürmektedir. Transferi kesinleşmiş olarak gösterilen, halkımızı ve tüm sporseverleri yanlış bilgilendiren Basın camiasını sağduyuya davet ediyor, transfer haberinin şuan tümüyle yalan olduğunu tüm kamuoyuna önemle arz ediyoruz. Kasımpaşa Spor Kulübü |
turan amca sen fatihi sevmiyosan yönetim almaz hatta sevmediğin fulbolcuları buraya yaz yönetimde ona göre transfer yapsın şaka bir tarafa bülent hoca istemiş kasımpaşada verirse hayırlı uğurlu olsun demekden başka bişey düşmez galiba
|
Fatih akyel Sivasspora hayırlı-uğurlu olsun
performansını görmeden yorum yapmayacağım. Bekleyip göreceğiz nasıl bir transfer olduğunu... |
-->: FATİH AKYEL SİVASSPOR`DA
[B]Bülent hoca istediyse vardır bir keramet bakalım görelim...[/B]
|
bnce Fatih Akyelden iyi bir yedek olur kulubeyide zenginlestirmeliyiz biraz
|
Sivassporumuza hayırlı olsun fatih akyel tecrübeli bir futbolcu bülent hocamız onu nasıl oynatılması gerekiyorsa öyle oynatır sivassporumuza faydalı olacağını düşünüyorum
|
YA ARKADAŞLAR. ONUN OYNADIĞI MEVKİ DE ABDURAHMAN GİBİ TÜRKİYENİN EN İYİ SAĞ BEK OYUNCUSU VARR. FATİH NEREDE OYNAYACAK. SYOPER DESEN MURATR SÖZGELMEZ VAR,LİBERO HİÇ OYNAYAMAZ. YANİ SÜPÜRÜCÜ DEĞİL. AMA BİLENT HOCA NE DÜŞÜNDÜ BİLMİYORUM.
|
Arap saçına döndü. Aldık mı almadık mı? Daha belli değilmiş.
|
insallah fatih sivassporumuza yarayisli olur
|
Son seneler gittigi takimlarda tutunamadi. Ama bi cok oyuncu anadolu takimlarinda baya iyi oynamisti, ornegin Servet. Insallah Fatih Akyel'de yararli olur.
Mehmet Yildiz'in satilmasindan yana degilim... satildigi an ikinci yari cok buyuk hayal kirikligi yasatabilirler |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38. |