![]() |
Cevap: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
Bizler İstanbulda üç eziklerin memleketinde Sivas formasını gururla taşırken nasıl olurda sivasta sivaslı bir öğrenci Sivasspor forması ile gezmez yaa.. Bazen soruyorum acaba Sivassporun ağırlığını Sivas kaldıramadı mı altında mı kaldı diyorum.. Galiba haklıyım.. Dünyanın öbür ucundaki sivaslılar bile inandı siz neden inanmıyorsunuz. Yanı başınızdaki takımın nasıl olurda formasını gururla taşımazsınız ya..
|
Kardeşim Bu Olmaması Gereken Bi Davranış Birde Konya Selçuk Üniversitesini Görün Sivas Maçı Olduğu Gün Ve Ertesi Gün Her Taraf Kızlı Erkekli Sivasspor Formalı Hemşerilerimizle Dolu Onlara Helal Olsun Cumhuriyet Üniversiteside Ders Alsın Biraz
|
[QUOTE=Agcalli;508461]Bizler İstanbulda üç eziklerin memleketinde Sivas formasını gururla taşırken nasıl olurda sivasta sivaslı bir öğrenci Sivasspor forması ile gezmez yaa.. Bazen soruyorum acaba Sivassporun ağırlığını Sivas kaldıramadı mı altında mı kaldı diyorum.. Galiba haklıyım.. Dünyanın öbür ucundaki sivaslılar bile inandı siz neden inanmıyorsunuz. Yanı başınızdaki takımın nasıl olurda formasını gururla taşımazsınız ya..[/QUOTE]
tamam haklısında fazla abartmıssın lafın bıze de dokunuyor gardas...hepsı demesen cogu desen yerı olur.. |
Yav abi merkez tayfa ya da yeniçeriler i niye dağıttıniz.çok süperdiniz
|
Ben buradan öncelikle aynur hocamı ve sonra bütün üniversiteli genç yiyidolu kardeşlerimi gösterdikleri sivasspor ilgilerinden dolayı kutluyorum keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa Teşekkürler arkadaşlar....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:41. |