![]() |
--->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
Hey gidi Sivas'ım hey, bu ne kar yağışı bre Maşallah.. :)
|
-->: --->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[QUOTE=sensetik;322990]yav ben arabayı kaybettim :)
iki gündür üstündeki karı temeizlemeyince araba kayboluvermiş :D iki sene öncede böyle bişey olmuştu, arabayı temizlemeye başladım, eli yüzü ortaya çıkınca bide baktınki araba başkasının :D :D[/QUOTE] [B]Hocam dikkat et sahibi seni görmesin :) arabayı çalıyorlar deyip dışarı fırlar:)[/B] |
-->: --->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[QUOTE=sensetik;322990]yav ben arabayı kaybettim :)
iki gündür üstündeki karı temeizlemeyince araba kayboluvermiş :D iki sene öncede böyle bişey olmuştu, arabayı temizlemeye başladım, eli yüzü ortaya çıkınca bide baktınki araba başkasının :D :D[/QUOTE] [B]aman hocam senin ki fıkralık..dikkat et "ismail türütle fıkralarla türkiye" programına çıkma..:D[/B] |
--->: -->: --->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[QUOTE=yigiter187;323054][B]aman hocam senin ki fıkralık..dikkat et "ismail türütle fıkralarla türkiye" programına çıkma..:D[/B][/QUOTE]
düşünsene adam gelip teşekkür ediyomuş temizlediğim için :) |
-->: --->: -->: --->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[QUOTE=sensetik;323055]düşünsene adam gelip teşekkür ediyomuş temizlediğim için :)[/QUOTE]
--[B]gardaş kılık kıyafetin de pek araba temizleyerek para kazanıyormuşun gibi göstermiyor ama neyse al sen şu iki ytlyi..[/B]:) |
Kardeş sağolasın. Bize gurbette bir nebze ortamı yansıttın.
|
kar yağışı gece tekrar başlamış ve şuan yağmaya devam ediyor.
Yaşı büyük olanlar 80'lerden bu zamana kadar böyle kar yağmamıştı diyorlar |
[QUOTE=IsYaNKaR;323091]kar yağışı gece tekrar başlamış ve şuan yağmaya devam ediyor.
Yaşı büyük olanlar 80'lerden bu zamana kadar böyle kar yağmamıştı diyorlar[/QUOTE] o zaman acilen resim istiyoruz :rolleyes::) |
Kış denilince akla
Onun adı gelir SİVAS SİVAS SİVAS |
-->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
BİZ BURDA KARA HASRET KALDIK DAHA KAR YÜZÜ GÖRMEDİK
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:40. |