![]() |
ÜNİVERSİTELİ ARKADAŞLAR VAR MI?
SİTEMİZDE ÜNİVERSİTEDE OKUYAN KİŞİLER KİM ACABA?
MESELA BEN KENDİMDEN BAŞLAYAYIM. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ 3.SINIF ÖĞRENCİSİYİM SİZLER? |
-->: ÜNİVERSİTELİ ARKADAŞLAR VAR MI?
hiç mi yok sitemizde üniversiteli arkadaşlar
|
-->: ÜNİVERSİTELİ ARKADAŞLAR VAR MI?
ben gökhan eşki cumhuriyet üni. fen-edebiyat fakültesi turk dili edebiyatı bölümü birinci sınıftayım
|
--->: ÜNİVERSİTELİLER
arkadaşlar ben dumlupınar üniversitesi endüstri mühendisliği bölümünde okuyorum 1.sınıf sanmam ama yinede soruym kütahyada kuyan var mı aranızda
|
bickin99 abi bende kütahyadayım duy sesimi hemşerim nerdesin yaw tanışak senle bi ağabey kendine iyi bak...
|
-->: ÜNİVERSİTELİLER
birbirinize ulaşmak için özel mesaj falan atsanız daha iyi olur aslında. belki buraya yazdıgınızı görmeye bilirler.
[COLOR="Purple"]AHH AHHH Bİ DE BEN KAZANABİLSEM SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNİİ[/COLOR] |
slm ben mustafa.. biz istanbul kadir has üniversitesinden arkadaşlarız..okulumuzda sivasspor fun club ı açmayı düşünüyorz.fakat elimizde hiç bir döküman yok..forma,atkı,kaşkol,sticker tarzı sivasspor malzemelerine ihtiyacımız war..yardım we desteklerinizi bekliyoruz.istanbulda bir üniversitede bir ilki sizinde desteklerinizle yaratmak istiyoruz..sivassporumuza istanbuldaki maçlarda taraftar olarak bu fun club le destekleyerek organizasyon planlarımız war..fakat desteğiniz olmadan kolumuzu kıpırdatamayız. saygılarımla
|
[QUOTE=mcotul58;160048]slm ben mustafa.. biz istanbul kadir has üniversitesinden arkadaşlarız..okulumuzda sivasspor fun club ı açmayı düşünüyorz.fakat elimizde hiç bir döküman yok..forma,atkı,kaşkol,sticker tarzı sivasspor malzemelerine ihtiyacımız war..yardım we desteklerinizi bekliyoruz.istanbulda bir üniversitede bir ilki sizinde desteklerinizle yaratmak istiyoruz..sivassporumuza istanbuldaki maçlarda taraftar olarak bu fun club le destekleyerek organizasyon planlarımız war..fakat desteğiniz olmadan kolumuzu kıpırdatamayız. saygılarımla[/QUOTE]
Düsünceniz güzel fakat burda Sivassporun taraftarının kalbinin attığı sitede senin hic bır yazına rastlamadım. Benim sadece dikkatim çekti bu yüzden yazdım, sakın yanlış anlama gardaş. |
[QUOTE=ljames;159846]arkadaşlar ben dumlupınar üniversitesi endüstri mühendisliği bölümünde okuyorum 1.sınıf sanmam ama yinede soruym kütahyada kuyan var mı aranızda[/QUOTE]
arkadaşım bende kütahyada okuyom. germiyan kampusu ithalat ihracat. |
Hakki Timucin Siz Ilkokulu Danisment'de mi okudunuz...Arkadaslar yurtdisinda kalanlariniz varsa universiteli olarak okuyanlariniz bir forum baslatin insallah...Avrupa uluslararasi Hukuk ve halkla iliskiler uzerine okuyanlariniz varmi.Avrupa Universitesi okuyanlarinizda olur. Yurtdisinda Yabanci dil egitimi almak ve buralarda yabanci dil egitimi gormek isteyen hemsolarima yardimci olmak maksadi ile [url]www.uluslararasiegitim.com[/url] detayli bilgi edinebilirsiniz. saygilarimla
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:23. |