SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17859)

sinan58_34 10.04.2008 21:06

--->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumla

[B][I]bence sivassporum :::::2
kayseri::1[/I][/B]

Gurbetci Gokhan 11.04.2008 02:31

[COLOR="Navy"]Arkadaslar, gonlumden Sivasspor’un kazanmasi geciyor. Skor kac kac hic onemli degil, yeterki kazanan Sivasspor olsun…

Ancak, mantigim beni biraz daha gercekci olmaya zorluyor. Kayserispor cok guclu bir takim, bunu kimse inkar edemez. Ayrica forvetleri cok formda ve bunun tam aksine bizim defensimizdan imdat sesleri yukseliyor. Bence gectigimiz haftaki BJK macinda yedigimiz goller bunun en iyi gostergesi. Ozellikle Saidi, Diallo hatta Murat’in cok abartildigini, agir olduklarini, hava toplarinda yetersiz olduklarini, iyi adam marke edemediklerini dusunuyorum. Sahsen soz konusu futbolulcarimiz ozellikle son performanslariyla Mehmet Topuz, Gokhan ve cok formda olan yabanci forvetlerini durdurabileceklerini sanmiyorum…

Bu durumda Sivasspor’da yedek bekleyen veya kadroya giremeyen futbolcularimizin ne gune durduklari, faydalanilmayacaksa, formada olmayan futbolcularimiz yerine sans verilmeyecekse basta neden alindiklari tamamen ayri bir tartisma konusu…

Ayrica Sylla ve hatta Musa, Apo ve Hayrettin’in son donemde performaslariyla vasatin ustune cikamadiklarini dusunuyorum. Ancak Musa, Apo ve Hayrettin’in kalitesine kesinlikle inaniyorum.

Dogrusu tek tesellim, Mehmet Yildiz.

Bu hafta rakiplerimizin maclarini goz onunde bulundurursak, ozellikle Avrupa hedefimiz surdurmek acisindan Sivasspor icin cok onemli ve zor bir sinav olacak.

Belki bardagin yarim bos tarafindan baktigim icin tepki cekebilirim. Bunuda saygiyla karsilarim. Ancak soyledigim gibi biraz daha gercekci olmayi tercih ediyorum. Butun samimiyetimle, dilerim yaniliyorumdur...

Saygilarimla[/COLOR]

albina58 11.04.2008 03:26

Acaba bu maçta,geçen hafta deplasmanda fenerbahçe karşısında hakem hatasına kurban olan kayserispor için bir hediye verme niyetinde olabilirlermi.Zira bu maçın hakemi Fırat AYDINUS,kafam baya karıştı,inşallah federasyon camiasının ve beşiktaş'ın kendine yakın hissettiği bu hakemden dolayı başımız ağrımaz.
Bu maça hakemin kafasının rahat çıkacağını zannetmiyorum,acaba ''bu haftada kayseri aleyhine bir hatalı düdük çalarsak hiçte iyi olmaz'' mantığı ile takdir hakkını kayserispor lehine kullanabilir.
İnşallah hakem AYDISUS be düşüncelerden kendini soyutlamış,cesurca karalar verebilir.

Gurbetci Gokhan 11.04.2008 05:37

[QUOTE=albina58;347658]Acaba bu maçta,geçen hafta deplasmanda fenerbahçe karşısında hakem hatasına kurban olan kayserispor için bir hediye verme niyetinde olabilirlermi.Zira bu maçın hakemi Fırat AYDINUS,kafam baya karıştı,inşallah federasyon camiasının ve beşiktaş'ın kendine yakın hissettiği bu hakemden dolayı başımız ağrımaz.
Bu maça hakemin kafasının rahat çıkacağını zannetmiyorum,acaba ''bu haftada kayseri aleyhine bir hatalı düdük çalarsak hiçte iyi olmaz'' mantığı ile takdir hakkını kayserispor lehine kullanabilir.
İnşallah hakem AYDISUS be düşüncelerden kendini soyutlamış,cesurca karalar verebilir.[/QUOTE][COLOR="Navy"]albina58 kardesim, Vallahi cok dogru soyluyorsun, bak o sekilde dusunmemistim, birde o var, cok haklisin... Dilerim hakem gunah cikarmaya kalkmaz.[/COLOR]

yigidomustafa58 11.04.2008 13:01

[B]Kayserispor:1
(Cangela)

[COLOR="Red"]SİVASSPOR:3
(Mohammed Ali Kurtuluş,Mehmet Yıldız,Murat Sözgelmez)[/COLOR][/B]

Del Piero 11.04.2008 19:14

[B]sivassporumuz kesin galip gelmeli ki Şampiyonlar ligine gitmeliyiz

0-1 olsun bizim olasun

Birde maça gidecek arkadaşlar imkanı olanlar pankart felan yaptırsınlar

[COLOR="Magenta"]Şaibesiz, Sivrisevrisiz bir Lig İstiyoruz gibisinden.[/COLOR] [/B]

Del Piero 11.04.2008 19:22

[B]Evet bir öz eleştiri daha

kayserispor trabzon maçından sonra bize en çok desteği veren takım olmuştur....

ama biz şampiyonluk yolunda koşarken hakemler kayseri-fener gençlerbirliği-galatasaray maçını katlettirler bizim daha çok ses çıkarmamız lazımken

ne yönetimden nede hocadan ses seda çıkmadı

tarfatarlar kan ağladı.. yerel basın bangır bangır bağırdı ama kimse sesini duyuramadı burada

yönetim ve hoca bence üzerine düşen görevi yerine getirmedi.

bari kayseride trübünde güzel bir pankart açında beyler dostluklar pekişisin bizasnlı kahpelere karşı.[/B]

slasher//z 11.04.2008 20:06

,
KAYSERISPOR 0
SIVASSPOR 1

NETLOG 11.04.2008 20:33

arkadaşın dedigi gibi 0-1 olsun bizim olsun dimi arkadaşım:)

SONMEZ 11.04.2008 21:14

[QUOTE=veysel;345661]Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz ???

BENIM TAHMINIM:

KAYSERISPOR 1
[B]SIVASSPOR 3[/B][/QUOTE]

[B]Aynen,
katılıyorum :
1-3

İNAT MURATTIR...! :);)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27.