![]() |
--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz
sadece sahaya yakın olsun o yetr yaa baska ne isterız kı
|
-->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz?
Bence herzaman yazdigim gibi diyorum ki, üstü kapali olsun, alt isitmali olsun ve en fazla olacaksa 30 bin kisilik olsun. Maraton kosusu olmasin.
Bize böyle bir stad gerekli. Sadece bize degil, herkese. 2007-2008 Sezonunda yasadiklarimiz stadlarin karla dolu olmasini hepimiz gördük. Bu olaylar yasanmamasi icin önlem almamiz lazim. Bide tabiki 30 bin kisilik stadin yapilmasiyla dolmasi gerek. Cekirdek yiyenlerle degil, Sivasspora destek olanlarla. Insallah birgün Sivassporun yeni stadi yapilirsa, avrupa final maclari birgün bizim stadda oynanmasi. |
maraton kosu yeri yapilmasın yeter bana
|
aynen ben katiliyorum xxcakir58 arkadas yorumunu
ustu kapali alt isitmali saha olsun 35bin kisilik stad olsun |
[QUOTE=furky.b;350706][B]Yeni Yapilacak Olan Stadyum Hakkinda , Fikirleriniz, Istekleriniz,Bilgileriniz ve Beklentileriniz Nedir?[/B]
[COLOR="Red"]Benim Fikrim : [/COLOR] Ben isterimki ustu kapanir , ve o cirkin manzara veren maraton kosu yeri yapilmamasidir.[/QUOTE] sana katılıyorum önemli bi konu daha var isminin asla değişmemesi |
üstü açılıp kapalabilen olursa harika bir stad olur arkadaşlar
|
bu sivasın kaderi değişiyor stad da yapılırsa dahada değişecak teşekkürler sivas spora
|
[QUOTE=BEAT58;373975]üstü açılıp kapalabilen olursa harika bir stad olur arkadaşlar[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Çok parlak bir fikir güzel düşünce kardeşim helal sana ne olacak sanki tutsa tutsa çelik kontriksiyonu perdesi mütemadisi kolonlar hidrolik pnömatik v.b en fazla sadece üstünü açıp kapama masrafı 10 milyon € tutar paramı ya:D;)[/FONT][/B][/COLOR] |
100000 kişilik stad yapılsın bence geleceği düşünmek zorundayız
|
30.000 kapasite+sahaya yakın tüm tribünlerler kapalı+şehir dışı+ısıtma=süper bir stadyum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |