![]() |
--->: Inter Toto'daki Rakiplerimiz!!!
[QUOTE=yukarıihsangazi;367110]Ben deplasman maçlarına hiç gidemedim bu sene bilader.Genelde Sivas'a gelebiliyorum yakınlık itibariyle.Birine benzettin sanırım.[/QUOTE]
yoj yok ben seni biyerden tanıyom kimlerdesin ya sen sivasın neresindensin avrupadaki ler tabi gider ben bile şahsen gitmeyi düşünüyorum en az bir maça |
Ya arkadaşlar konuyu neden saptırıyorsunuz. Burada sivassporumuzun hakkı yeniliyor. Sessizmi kalacağız. Bu mu yiğidoluk.
|
[QUOTE=murteza;367115]Ya arkadaşlar konuyu neden saptırıyorsunuz. Burada sivassporumuzun hakkı yeniliyor. Sessizmi kalacağız. Bu mu yiğidoluk.[/QUOTE]
haklısın kardaşta biz yazıyoruz çiziyoruzda kimseden çıt çıkmıyo birtanesi çıkıp bir açıklama yapmıyor |
[QUOTE=sonsabah1985;367118]haklısın kardaşta biz yazıyoruz çiziyoruzda kimseden çıt çıkmıyo birtanesi çıkıp bir açıklama yapmıyor[/QUOTE]
Biz bastıracağız onlar mecbur kalacaklar.Gerekirse kendi başımıza bir şeyler yapacağız. |
--->: -->: Inter Toto'daki Rakiplerimiz!!!
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;367111]AVRUPADAKİ YİĞİDOLAR BU MAÇLARA GİDER HERHALDE[/QUOTE]
Gardaş bu sadece bizim meselemiz değilki.Bütün gurbetçiler doldurur stadı bence.Avrupada ses getireceğiz bu sene.Ben inanıyorum |
VAYBE İNSANIMIZAKİ BU HEYECANLA BİZ BU LİGDE ŞANPİYON OLURUZ TEŞEKKÜRLER GARDAŞLARIM HEPİNİZE
|
[QUOTE=murteza;367119]Biz bastıracağız onlar mecbur kalacaklar.Gerekirse kendi başımıza bir şeyler yapacağız.[/QUOTE]
hak filan yendiği yok kural ögrenin biraz trabzondan bedava puan alırsanız böyle olur adelet yerini buldu |
Kim Trabzon'dan bedava puan aldı.Biz mi dedik atlayın sahaya diye.O kadar salakmıyız.
|
-->: --->: Inter Toto'daki Rakiplerimiz!!!
[QUOTE=çarşııı;367258]hak filan yendiği yok kural ögrenin biraz trabzondan bedava puan alırsanız böyle olur adelet yerini buldu[/QUOTE]CEM PAPİLA GİBİ DÜRÜST HAKEMLERE İHTİYAÇ VAR YOKSA BU ÜÇ BÜYÜKLER ŞİKEYLE GEÇİNİYORLAR
|
[QUOTE=çarşııı;367258]hak filan yendiği yok kural ögrenin biraz trabzondan bedava puan alırsanız böyle olur adelet yerini buldu[/QUOTE]
Ya sen defol git mekanına görde bak biz gidecez şampiyonlar ligine federasyonu mail bombardımanına tuttum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |