![]() |
--->: BİZİM NEDEN DAVİDS'İMİZ YOK
[QUOTE=Cem41;395435]barcelona inter juventus ajax rezil olmadıda sivasspormu rezil olcak :)[/QUOTE]
alın size bir fenerli daha tövbe tövbe |
para olsa olur.....................
|
Adam milli takımın yıldızıydı bir aralr..öyle hatırlıyorum ben portakalların yıldızıydı :D
|
Hollanda'nın 2 lig takımları bile davids e teklif götürmüyor adam alkmar da antemana cıkıyor alkmaz kulubu acıklama yaptı kesınlıkle sözleşme imzalanmayacaktır die adam zaten sakat bundan 5 6 yıl önceki davids değil adam 35 yaşında ve sakat halada düzelmedi ve düzelme gibi bi ihtimali yok kocaeline de gelmıycek gelirsede sadece 5 - 10 maç oynuyacaktır özendiğiniz transfere bakarmısınız ?
|
[QUOTE=besyo_cu;395462]Hollanda'nın 2 lig takımları bile davids e teklif götürmüyor adam alkmar da antemana cıkıyor alkmaz kulubu acıklama yaptı kesınlıkle sözleşme imzalanmayacaktır die adam zaten sakat bundan 5 6 yıl önceki davids değil adam 35 yaşında ve sakat halada düzelmedi ve düzelme gibi bi ihtimali yok kocaeline de gelmıycek gelirsede sadece 5 - 10 maç oynuyacaktır özendiğiniz transfere bakarmısınız ?[/QUOTE]
Al bendende okadar, Sakalımız yokki anlatamıyoruz. Sağol gardaş içimdekileri yazmışsın sanki. Saygılar. |
s.a ben bır kocaelispor taraftarı olarak tum yorumları okudum bazıları demıs adam ısmını duyurucak o yuzden alıyorlar felan arkadaslarım bız sıvasın yaptıgını 1993te yaptık son 4 haftaya lıder gırdık bazı bızans oyunlarıyla lıgı 4. bıtırdık 3.kere turkıye kupasını kazandık bkz:(kocaeli-bjk 4-0) uefada ulkemızı temsıl ettık herekz tanıo bızı ole bı amacımız yok suan muthıs bı para aksıı var takıma bugunde serhat akınla anlastık onumuzdekı hafta ımzaya gelıyo
|
[QUOTE=hodrimeydan4107;395470]s.a ben bır kocaelispor taraftarı olarak tum yorumları okudum bazıları demıs adam ısmını duyurucak o yuzden alıyorlar felan arkadaslarım bız sıvasın yaptıgını 1993te yaptık son 4 haftaya lıder gırdık bazı bızans oyunlarıyla lıgı 4. bıtırdık 3.kere turkıye kupasını kazandık bkz:(kocaeli-bjk 4-0) uefada ulkemızı temsıl ettık herekz tanıo bızı ole bı amacımız yok suan muthıs bı para aksıı var takıma bugunde serhat akınla anlastık onumuzdekı hafta ımzaya gelıyo[/QUOTE]
a.s. Gardaşım da bize ne sizin kocaelinizden,hayret bişiy ya. Sizin kulübünüze para akıyorda bizimkiner b....mu akıyor. Atın şunu siteden...Burayı karıştırmaya gelmiş Akşam akşam adamın asabını bozmayın. Saygılar. |
yaw su konu SIKTIIIII kilitlensin artik yoksa yok edgar davids in tek artisi tecrübesi top OYNAYAMAZZZZZ bu herif ten gecmis artik
|
[QUOTE=hodrimeydan4107;395470]s.a ben bır kocaelispor taraftarı olarak tum yorumları okudum bazıları demıs adam ısmını duyurucak o yuzden alıyorlar felan arkadaslarım bız sıvasın yaptıgını 1993te yaptık son 4 haftaya lıder gırdık bazı bızans oyunlarıyla lıgı 4. bıtırdık 3.kere turkıye kupasını kazandık bkz:(kocaeli-bjk 4-0) uefada ulkemızı temsıl ettık herekz tanıo bızı ole bı amacımız yok suan muthıs bı para aksıı var takıma bugunde serhat akınla anlastık onumuzdekı hafta ımzaya gelıyo[/QUOTE]
A.s birader bizim amacımız kocaelinin transfer politikasını eleştirmek değil biz davids gibi oyuncualr neden sivassporumuzun gündeminde değil diye yarum yapıyoruz bilmem anlatabildimmi para akışına gelince allah daha cok versin bizeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
[QUOTE=sivaslimete;395475]yaw su konu SIKTIIIII kilitlensin artik yoksa yok edgar davids in tek artisi tecrübesi top OYNAYAMAZZZZZ bu herif ten gecmis artik[/QUOTE]
Aslan yeğenim benim,sana alkış... Bu başlıkta en az 5 sefer yazdım bu başlığı kilitleyin diye ama dinleyen kim. Geyik muhabbeti,başkada bişiy yok. Buyur bitanede ben yazayım " bizim neden maradınamız yok" oldumu şimdi yani. Saygılar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:17. |