![]() |
Cevap: Çeyrek Finalde G.Saray'ı eleyebilirmiyiz?
Yine kazaniriz....Biz Sivassporuz...........
|
[B]İnşallah burda da yenecegiz onları kupadan eleyip kimin ne olduklarını ögrenecekler şimdi sıra salı günü olan maçta haydi hayırlısı.....[/B]
|
tabiki çıkacakğız yarı finale.Artık ben 27 Ocaktan sonra tüm galatasaraylılara kıcık kaptım.Salı günü maça kesin gitcem.onların cıvıyan yüzlerini görmek istiyorum:rolleyes:
|
eleyeceğiz ve gs lileri rezil edeceğiz inş.
|
3.lüğü elimizden kaçırtan fener den de, sahaya atlayıp oyuncumuza saldıran trabzon dan da intikam aldık, bu maç da bize küfreden gs den intikam olacak:D yarı final bizim yürekten inanıyorum.. bu inancı ve güveni bize aşılayabilen yönetime ve hocamıza da ayrıca teşekkürler:)
|
Büyük gün gelip çattı. Yarın dananın kuyruğu kopacak. Bakalım ne olacak? Yiğidolar takımlarına güveniyorlar mı?
AYK |
nasıl denk geldi acaba fenerbahçede kendi grubundan çıkan bursaspor la eşleşti.beşiktaş hem antalyayla FTK da hem de ligde karşı karşıya geldi.
|
Bilicanın Bu Maçta oynayamayacak olması çok kötü olacak ama ortada bir avantaj varsa bu bizim gol yemezsek veya 0-0 bitirirsek bu turu geçen galatasarayı eleyen biz oluruz haydı hayırısı.....
|
[QUOTE=izmirliyigido;471090]Büyük gün gelip çattı. Yarın dananın kuyruğu kopacak. Bakalım ne olacak? Yiğidolar takımlarına güveniyorlar mı?
AYK[/QUOTE] [B]Yarın Aslanın kuyruğu kopacak:D Nasip olursa stadyumda yerimizi alıyoruz. Verilen haksız kart cezası nedeniyle Bilica'dan yoksun olarak çıkacak olan Sivassporumuz, O'nun eksikliğini hissetmemesini diliyorum. Yarın GS'yi kedi evimizde lig tarifesini yapamasak da 0-0 olarak biteceğine inanıyorum. Balilinin ilk 11 de yer alması bekleniyor. Mehmet Yıldız ise şartlara göre 2. devre oyuna alınacağı doğru ise Kamanan&Balili A.Ş olarak yeni bir ikili oluşturulacağını düşünüyorum.[/B] |
[QUOTE=Rallim58;471156][B]Yarın Aslanın kuyruğu kopacak:D
Nasip olursa stadyumda yerimizi alıyoruz. Verilen haksız kart cezası nedeniyle Bilica'dan yoksun olarak çıkacak olan Sivassporumuz, O'nun eksikliğini hissetmemesini diliyorum. Yarın GS'yi kedi evimizde lig tarifesini yapamasak da 0-0 olarak biteceğine inanıyorum. Balilinin ilk 11 de yer alması bekleniyor. Mehmet Yıldız ise şartlara göre 2. devre oyuna alınacağı doğru ise Kamanan&Balili A.Ş olarak yeni bir ikili oluşturulacağını düşünüyorum.[/B][/QUOTE] İnşallah 1-0 olsun bizim olsun. Onları yenmeden göndermeyelim istiyorum. Ayrıca Bilica olmadan da yeneriz. Keza geçen sene Bilica'mı vardı? Haydi bakalım Yiğidolar, göreyim sizi. AYK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50. |