SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Çeyrek Finalde G.Saray'ı eleyebilirmiyiz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23076)

Eyvaz94 31.01.2009 14:00

Cevap: Çeyrek Finalde G.Saray'ı eleyebilirmiyiz?

Yine kazaniriz....Biz Sivassporuz...........

GunbatImI 31.01.2009 16:30

[B]İnşallah burda da yenecegiz onları kupadan eleyip kimin ne olduklarını ögrenecekler şimdi sıra salı günü olan maçta haydi hayırlısı.....[/B]

Fockhri 01.02.2009 13:44

tabiki çıkacakğız yarı finale.Artık ben 27 Ocaktan sonra tüm galatasaraylılara kıcık kaptım.Salı günü maça kesin gitcem.onların cıvıyan yüzlerini görmek istiyorum:rolleyes:

ofozturk 01.02.2009 14:22

eleyeceğiz ve gs lileri rezil edeceğiz inş.

kangal06 01.02.2009 14:26

3.lüğü elimizden kaçırtan fener den de, sahaya atlayıp oyuncumuza saldıran trabzon dan da intikam aldık, bu maç da bize küfreden gs den intikam olacak:D yarı final bizim yürekten inanıyorum.. bu inancı ve güveni bize aşılayabilen yönetime ve hocamıza da ayrıca teşekkürler:)

izmirliyigido 02.02.2009 08:11

Büyük gün gelip çattı. Yarın dananın kuyruğu kopacak. Bakalım ne olacak? Yiğidolar takımlarına güveniyorlar mı?

AYK

yiğidomustafa 02.02.2009 08:13

nasıl denk geldi acaba fenerbahçede kendi grubundan çıkan bursaspor la eşleşti.beşiktaş hem antalyayla FTK da hem de ligde karşı karşıya geldi.

mysuskunx 02.02.2009 11:36

Bilicanın Bu Maçta oynayamayacak olması çok kötü olacak ama ortada bir avantaj varsa bu bizim gol yemezsek veya 0-0 bitirirsek bu turu geçen galatasarayı eleyen biz oluruz haydı hayırısı.....

Rallim58 02.02.2009 11:45

[QUOTE=izmirliyigido;471090]Büyük gün gelip çattı. Yarın dananın kuyruğu kopacak. Bakalım ne olacak? Yiğidolar takımlarına güveniyorlar mı?
AYK[/QUOTE]

[B]Yarın Aslanın kuyruğu kopacak:D
Nasip olursa stadyumda yerimizi alıyoruz. Verilen haksız kart cezası nedeniyle Bilica'dan yoksun olarak çıkacak olan Sivassporumuz, O'nun eksikliğini hissetmemesini diliyorum.

Yarın GS'yi kedi evimizde lig tarifesini yapamasak da 0-0 olarak biteceğine inanıyorum. Balilinin ilk 11 de yer alması bekleniyor. Mehmet Yıldız ise şartlara göre 2. devre oyuna alınacağı doğru ise Kamanan&Balili A.Ş olarak yeni bir ikili oluşturulacağını düşünüyorum.[/B]

izmirliyigido 02.02.2009 21:07

[QUOTE=Rallim58;471156][B]Yarın Aslanın kuyruğu kopacak:D
Nasip olursa stadyumda yerimizi alıyoruz. Verilen haksız kart cezası nedeniyle Bilica'dan yoksun olarak çıkacak olan Sivassporumuz, O'nun eksikliğini hissetmemesini diliyorum.

Yarın GS'yi kedi evimizde lig tarifesini yapamasak da 0-0 olarak biteceğine inanıyorum. Balilinin ilk 11 de yer alması bekleniyor. Mehmet Yıldız ise şartlara göre 2. devre oyuna alınacağı doğru ise Kamanan&Balili A.Ş olarak yeni bir ikili oluşturulacağını düşünüyorum.[/B][/QUOTE]

İnşallah 1-0 olsun bizim olsun. Onları yenmeden göndermeyelim istiyorum. Ayrıca Bilica olmadan da yeneriz. Keza geçen sene Bilica'mı vardı?

Haydi bakalım Yiğidolar, göreyim sizi.

AYK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50.