![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi - Oyuna girdiği andan itibaren maçın rengini değiştirdi,ilk golün final pasını Musa'ya veren ve ikinci golün asistini yapanda oydu.Asist nasıl yapılır bunun dersini veren Pini Balili maçın yıldızı olmayıda fazlasıyla haketti.
Maçın en kötüsü kimdi - Takımımız adına sahada kötü diyebileceğimiz hiç kimse yoktu,her kes elinden gelen mücadeleyi yaptı.Bir futbolcunun kötü oynamaya hakkı vardır fakat kötü mücadele etmeye hiç bir futbolcunun hakkı yoktur.Bu bağlamda hepsine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Maçta göze çarpanlar - Galatasarayın son dakikada Emre Aşığın kafasından yarattığı tehlikeyi saymazsak hiç posizyon bulamaması ,Türkiye liğlerinin en çok gol atan ve en çok posizyona giren takımıyla büyük bir çelişki yaratmış olması çok ilginçti. Ne gibi eksiklerimiz var - stadımız Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - Sivasspor maçı Galatasaraydan daha fazla istedi ve neticede istediğini söke söke aldı. Taraftar nasıldı - İlgi fazla gibi görünsede statta ki boşluklar göze çarpmıyor değildi. |
[B]maçın yıldızı:[/B]Balili ve Bilica
[B]Maçın kötüsü:[/B] GS'nin çirkefliği, Kalecilerimizden Akın'ın devre arasında gidip Arda'dan forma dilenmesi. [B]Maçta Göze Çarpanlar:[/B]Bizim oyuncuların ayaklarının GS'lilerden daha çok kayması [B]Eksiklerimiz:[/B]Düzgün taraftar,Bağıran taraftar,İstanbul hayranı olmayan taraftar. [B]Genel Değerlendirme:[/B] Takımımız bu zeminde nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı.İlk dever rakibi tartı devre arası Bülent Hoca analizini yaptı ve gerekli hamlelerle maçı kazandık. ÇOK ŞÜKÜR [B]Taraftar:[/B] Tek kelimeyle harika? demeyi çok isterdim.gol oluncaya kadar GS'lileri dinledik.Birde destek yerine Meksika dalgası yapılıyor.sanırım onda bağırılmadığı için kolayına gidiyor milletin. |
ASLINDA HEPSI YILDIZDI. KOTU OYNAYAN YOKTU. HEPSI VAROLSUN SAGOLSUN. BIZE BOYLE BIR GALIBIYET YASATTIKLARI ICIN.
|
Anketimiz: Sizce Sivas - Galatasaray Maçının Yıldızı Kimdi?
Anket 31.01.2009 Tarihinde Ve Saat 15:48 Kapanaçaktır Petkovic 29 2,10% Sedat 9 0,65% Bilica 356 25,72% Abdurrahman 177 12,79% Murat Sözgelmez 20 1,45% Ibrahim 60 4,34% Musa (80 dk) 51 3,68% Sylla (80 dk) 2 0,14% Onur 29 2,10% Mohamed Ali (46.dk) 12 0,87% Balili (46.dk) 380 27,46% Tum (59.dk) 20 1,45% Sezer (59.dk) 125 9,03% Mehmet Yıldız 114 8,24% Katılımcı sayısı: 1384. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız |
maçta görevini yapmayan tek bir futbolcu bile yoktu...aslanlar gibi savaştılar...ama maçın yıldızı az bi farkla balili bence............
|
sivassim benim bee gs dagittin fb dagittin daha sana nedilirlir yaa:D:D:D
|
Özellikle ikinci yarı takım olarak harikaydık, futbolcuların hepsini tebrik ediyorum.Böylece artık büyük takım kompleksini de tamamen atmış olduk..
|
Maçın yıldızı kimdi ? MACIN YILDIZI SIVASSPOR
Maçın en kötüsü kimdi ?GALATASARAY Maçta göze çarpanlar ?ÜMITIN KART GÖRMESI VE MEHMET YILDIZIN NORMALE GÖRE DAHA ISTEKSIZ OYNAMASI Ne gibi eksiklerimiz var ?TAKIMDA BIR EKSIK YOK AMA BÖYLE BÜYÜK BIR TAKIMA GÜZEL BIR SATD LAZIM Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? ILK YARIDA GERCEK SIVASSPORU GÖREMEDIM AMA IKINCI YARIDA GERCEK SIVAS SAHADAYDI YÜREKLERIYLE OYNADILAR VE KAZANDILAR Taraftar nasıldı ? KESKE HEP BÖYLE OLSA _________________ |
maçın yıldızı baliliydi.
maçın en kötüsü:yoktu ama onur tuncer ayakta durmakta zorlanıyordu. maçta göze çarpanlar:o zeminde ibrahim dağaşan iyi bir mücadele gösterdi. eksiğimiz biraz ceza alanı dışından şut atmalıyız. genel görüşüm geçen senenin intikamını almamız gerekiyordu ve aldık. taraftarlar ise özellikle gollerden sonra coştu halbuki 90 dakika boyunca coşmalılar. |
sivasta taraftar diye bişey yok. tv den izledim.maraton türübünü en canlı yer olması gerekirken herkes oturmuş maç izliyordu.te tezahurat var,ne beste var,ne sallanma var. sivasspor şampiyonluğa yakışıyor ama bu seyirci ne şampiyonluğa nede sivasspora yakışıyor. resmen amatör takımların seyircisi gibi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:11. |