![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Kendi sahamızda aldıgımız 1 puana sevineceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.[/B] [B]Bir an önce Sivassporun kendine düzen vermesi lazım.zorlu maçlar var önümüzde[/B]
|
[COLOR="Blue"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]İYİSİ KÖTÜSÜ DİYE AYIRT ETMEK YANLIŞ OLUR AMA TAKIM HALİNDE VASAT BİR OYUN İZLEDİK BİZ TARAFTAR OLARAK BİZ ALIŞTI SİVASIN BASKICI OYUNUNA AYNEN SON 15 DK BASKI YAPTIĞIMIZ GİBİ ONUN İÇİN TAKIM NORMAL BİR OYUN SERGİLEDİĞİ ZAMAN BİLİYORUZ Kİ SİVASIN ASIL OYUN ŞEKLİ BU DEGİL VE BUNDAN DOLAYI MEMNUN OLMUYORUZ
HAKEM SAGOLSUN MACI REZİL ETTİ AMA BİR GERCEKTE VARKI BİZ GOL ATTIKDA O VERMEDİMİ AYAGA PAS YAPAN TAKIMLARA KARŞI SİVAS OYUN ŞEKLİNİ BOZUYOR AYA PAS SİVASIN HİÇDE DE HOŞUNA GİTMEYEN BİR OYUN TÜRÜ VE BU ŞEKİLDE OYNAYAN TAKIMLARA KARŞI ZORLANIYOR BU KONUDA BİRAZ ÇALIŞSAK BU SIKINTIYIDA AŞARIZ HERZAMAN HER YERDE HER ŞEKİLDE SİVAS BAŞKA SÖZE NE HACET....[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
kimse kalkıp hakem falan demesin kötü oynadık (!) oynadık bile diyemiyorum çünki oyun yoktu yenildik trabzonla arayı açabilirdik ama olmadı lig liderinin oynadığı futbola bakarak ligimizin ne kadar kaliteli bir lig olduğunu varın siz düşünün şampiyonluğa oynayan takım bir kaç kulvarda mücadele edebilmeli gol attıktan 1 dakika sonra gol yememeli.sayın bülent hocaya soruyorum fener maçlarında neden böyle kükremediniz neden yedek kulübesini tekmelemediniz birde şu futbolcu prenslerinizden vazgeçebilmeyi öğrenin artık başta mehmet yıldız musa muhammed ali adamlar oynamıyor ayaklarındaki topa vurmaktan acizler kaç haftadır tribünde taraftara saç baş yolduruyorlar bizede yazık her maçtan sonra sesimizin kısıklığının geçmesi 3 gün sürüyor bunlar içinmi her hafta bir yerlerimiz yırtılana kadar stadda bağırıyoruz lütfen takım kendine çeki düzen versin sayın bülent hoca
|
ligin 23. haftası geride kaldı sanırım ve sivasspor halen lider ... kimse bunu beklemiyordu .. evet futbol çok kötü ... şampiyon olacak takıma yakışmıyor... dünki sivas maçı hakkında tv lerde neler konuşuldu ... hiçbirşey...
TRT 1 fener maçını günün maçı ilan etti ve fenerin masörlerine varana kadar herkesi tek tek konuştu ... her pozisyona 10 dakika ayırdı ... maçın her anını yorumladı ... STAR fener maçını tarihi maç ilan etti ... yapmasın kimse ... fener kayseriyle 100 sefer oynasa 99 kere yener zaten ... çok mu önemliydi ... ömer üründür olacak haysiyetsiz maçı bile izlememiş ... saçma sapan konuştu çıktı .. bülent hocayo futbol camiaası yalnız bıraktı ... bugün internette gezindim , heryerde fenerbahçe yalakalığı hat safhada ... mustafadenizli gelince 24. haftayı bekleyin dedi beşiktaş şimdi ikinci dikkat edin ... ama kimse beşiktaşın başarısını konuşmuyor... herkes fener derdinde... sivas aşağı çekilmeye çalışılıyor... ben hemen her televizyona ve internetten bulabildiğim tüm yazarlara mail attım ... zahmet edinde gelip maçı izleyin diye ... lütfen hepimiz yapalım ... bülent hoca camı çerçeveyi aşağı indirmiş diyorlar .. saha bizim cam çerçeve bizim klube bizim kime ne ... bu hakemlere kimse bir şey demesin o zaman aq .. çıksın maçların içine etsinler hepsi ... böyle olmaz arkadaşlar .. birileri düğmeye basmış tüm medya olarak federasyon olarak sivas aşağı çekilmeye çalışılıyor... tanburacı salağı çıkmış tv de bu işler kabadayalıkla olmuyor görürüz dedi .. biz kimseyi döverek hakem alarak maç almadık .. puan tablosu prtada en çok atan en çok yenen lider olur... kahpelik yapılmadıkça ... |
hakemlere bişey söylemek ayrı üstüne yürüyüp kabadayı tavırlarıyla yaklaşmak ayrı sapla samanı birbirine karıştırmayalım her yenilen berabere kalan hakemin üstüne yürürse işimiz var
|
Büyük avantaj yakalayacaktık olmadı. Hala avantaj bizde. Futbolcuların artık elinden geleni yapmaları lazım. Beşiktaş ve Trabzonla kendi evimizde oynayacağız. Onlar kendi aralarında oynayacak. Hala şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Bundan sonra herkes maç kaybedebilir.Biz en az kaybeden olmalıyız.
|
Sanırım bu sezon oynamiş oldugumuz en kötü maçti.. takım ankaraspor gol attiktan sonra mücadele etmeye başladi fakat sadece mücadele oldu orta sahada eskisi gibi pres yapamıyorus topa basmiyorus organize şekildede atağimiz yoktu.. lig artik yeni başliyor kalan süre içinde kendi sahamiz içinde oynayacağimiz ts ve beşiktaşi yeneceğimizi düşünüyorum.. gönül isterki bütün geri kalan bütün maçlari kazanalim ama her puan kaybından sonra umutsuzluğada kapılmanın bir anlami yok.. belki son zamanlarda istediğimiz futbolu oynayamiyorus lakin rakiplerimizde ahım şahim maçlar çıkarmiyor ben takımımızın şampiyon olacağini saniyorum. olamazssada canları sağolsun onlar yapabileceklerinin en güzelini yaptılar..
|
Maçın yıldızı kimdi ?bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yıldız Maçta göze çarpanlar ? sedat Ne gibi eksiklerimiz var ? atak yoktu ve taraftarlara olan güven sarsılıyor Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 3 dk dan beri hiç gol arayışında değildik maçta 1-o lık skora yattık atak yapıp 2 gol bulmak lazım bence her maçta 2 gol garantilidir Taraftar nasıldı ? yoktu maça gol atılınca girdiler |
SORULARI CEVAPLAYALIM
Maçın yıldızı kimdi ? Hiçkimse Maçın en kötüsü kimdi ? Takımın tamamı Maçta göze çarpanlar ? Sivassporun sahada olmaması Ne gibi eksiklerimiz var ? Kendimize güvenimiz yok ruhumuzu kaybetmişiz Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Son üç maçtır sivassporun imdat çığlıklarını herkes duyduda bülent bey bir türlü duyamadı kendi kariyerinide bitirdi zaten bizide söndürüyor. Maçın genel görüşünü diye birşey yok başladığı dakikadan bitiş dakikasına kadar sivasspor sahada yoktu. Taraftar nasıldı ? Taraftarın kafasında soru işaretleri var gol atınca sevince boğuluyor ses getiriyor oyun devam ettikçe bakıyorki sivasspor yok ortada moral bozukluğu ile yerine oturuyor. |
kabahati hakemde aramayalim arkadaslar, bir kac haftadir sivasin gidisati belliydi.bir yerde acik verecekti,verdide! herkesle iddaaaya girerimki bu sivasspor bu performansla kesinlikle sampiyon olamaz.orta saha yok, forvetler menopoza girmis gibi, hic verim yok;)! Takir takir oynayan bir ankaraspor,helal olsun,oynadilar ve bir puani aldilar.
Gercekci olacaksak, 3 4 haftaya kalmaz sivasspor liderligi baska birine birakacak! Maalesef Ahaa buraya yaziyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:33. |