![]() |
Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER
ARKADASLAR BÜLEN HOCANIN ÜSTÜNE GITMEYIN HATASIZ KUL OLMAZ ; HOCAMIZIN ÜZERINDE COK BÜYÜK BIR SORUMLULUK VAR ; LÜTFEN HOCAMIZA DESTEK VERIN TAKIMA DESTEK VERIN KÖSTEK OLMAYIN ; VE STATYUMA GELEN O CEKIRDEK CITLAYAN O SEYIRCILERE SESLENIYORUM UTANIN YAAA UTANIN ; KIMSEDEN CIT YOK; KARDESIM GELMEYIN YAA GELMEYIN GIDIN KAHVEDE SEYREDIN GDIN EVINIZDE SEYREDIN ; BU NEYAA ; TÜRKIYENIN EN KÖTÜ TARAFTARI MALESEF SIVASSPORDA ; GELECEKSEN KARDESIM TAKIMA DESTEK VERECEKSIN ; YIRTACAKSIN 93 DAKIKA KENDINI YIRTACAKSIN ; YERI GÖGÜ INLETECEKSIN ; TAKIMI SAHLANDIRIN YAA ; BURDAN YÖNETIMEDE SESLENIYORUM LÜTFEN BISEYLER YAPIN BILETLERI UCUZ SATIN STATYUM DOLSUN ; MILLETE KAGIT DAGITIN SÖYLENECEK MARSLARI YAZIN ; YONETIM UYUMAYIN ; BU TAKIMIN SAMPIYON OLMASINI ISTIYORSANIZ UYUMAYIN ; AMIGOLARI COGALTIN ; CILGINLAR GIBI SEYIRCI DESTEK VERSIN ; YER VE GÖK KIRMIZI BEYAZ OLSUN ; LÜTFEN MILLETIMIZ FAKIR ; MILLETE KIRMIZI BEYAZ TSORTLAR DAGITIN ; VEYA KIRALAYIN ; VEYA KIMLIKLERINI ALIN CIKISTA TEKRAR TSORTLARI ALIN; GEC OLMADAN ; DAHA SAMPIYONLUK SANSIMIZ VARKEN ; HEP DESTEK TAM DESTEK ; ARTIK PUAN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI KREDIMIZ KALMADI ; HAYDI SIVASIM SAHLANIN ; SILKILIN VE KENDINIZE GELIN ; LÜTFEN BÜLENT HOCAYI VE TAKIMIN MORALLERINI EN ÜST SEVIYEYE CIKARIN SIMDI CALISMA ZAMANII
|
[QUOTE=07reis58;488994][B]hakemleriii........sinirden ne yazdıgımıda bılmıom....[/B][/QUOTE]
sakın ol hoca yavaşşşşşşşşşşşşş sinirlenme.......... |
evet deniz çoban hatalı kararlar verdi ama gol attıkta saymadımı.bülent uygun kadro kurmada yanlış yapıyor.oyuncu değiştirmede yanlış yapıyor.baliliyi son 20-30 dakikada alıyor.tum yerine kamananı çıkarıyor.birde deniz çoban ve ekibine yüklenmesi doğru değil.bundan önce hakemlerin aleyhimize görmedikleri penaltılar oldu bu maç bitti.artık önümüze bakmalıyız.bülent uygun kendini bozmamalı.bugün trabzonspor gibi bir takım peşpeşe evindeki iki maçı yenilip birşey demiyorsa.bizimde puan kayıplarına karşı dik durmamız lazım.kısacası sahada izleyici değil mücadeleci bir takım olmalıyız.
|
[B]Thum-M.Ali-Musa-Konfory Sylla orta saha kurgusuyla maçı kendi ellerinle teslim ettin bence.Ayrıca Mehmet uzuzn zamandan beri yokları oynuyor,artık onu kulübeye almanın zamanı gelmedimi sencede?Balili gibi bir oyuncuyu kenarda oturtmakla ne kazanacağız merak ediyorum doğrusu.[/B]
|
Deniz ÇOBAN Hürriyet te haftanın hakemi seçilmiş
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]SEN 75 DAKİKA 1-0'IN ÜSTÜNE YAT.
BİR ŞEY ÜRETME. MEHMET YILDIZ'A KATLAN. OYUNUN GİDİŞATINA GÖRE PLAN YAPMA. ANKARASPOR OYUNUN GENELİNDE ÜSTÜN OLSUN. ONDAN SONRA SAĞI SOLU YIK,HAKEMİ SUÇLA. SİVAS VE SİVASSPOR ADINA ÇOK KÖTÜ....[/B][/COLOR][/FONT] |
DİKKAT
Kredi bitmiştir Bundan sonra kaybedilecek puanların telafisi yoktur Ama paniğe gerek yok İnancımızı kaybetmeyelim yeter Allahın izni ile mutlu sona ulaşıp Şampiyon olacağız |
evet hoca haklı mehmet yıldız a kesin faul vardı.10 macımızda bir hakem hata sı.oldu doğru ama orta sahamız kötuydu murat erdoğan bence ilk onbirde vede balili olmalı artık.....ali kurtuluş 90 dakıka cıkaramıyor...
|
ben buna inanmıyorum.hakem faulü vermedi kabul ama gol atılana kadar adam lar 6 pas yaptı.Sivas galibiyeti hakedecek top oynamıyor son haftalarda.Attıkta hakemmi vermedi golü.
|
sergio oliveira yı oynatmalı hemde mutlaka..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:33. |