![]() |
Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
arkadaşlar ben bu işi hiç anlamadım zaten. son 5 haftaya girmiş bir takım 2 maçta nasıl üst üste yenilir! bu arada da beşiktaşın puan kaybettiğini de unutmayalım. diyebileceğim tek şey şu, galatasaray ı yen, şampiyonlar liginde tecrübe edin. yoksa gelecek yıl için bir çok şeyler söyleniyor. bilica nın fenerbahçeyle anlaştığı, bir çok oyuncunun büyük klüplere gitmek istemesi gibi... fprtis türkiye kupasından gelecek parayı teptik,şampiyonluktan gelecek parayı teptik, bari şampiyonlar liginden gelecek parayı tepmeyelim.
|
[QUOTE=1anadoluyildizi;522226]Bak güzel kardeşim sana bir soru bu cincon demek bilerek bjk yenmiyor? ve siz böyle bir takima nasil dost/kardeş takim diyorsunuz? sizin ve bizim sampiyonluk sansi elden gitti, bu macla
Ayrica cok merak ettim CINCON ne yapabiliyorda bizi yenecek diyorsun?Hangi mac güzel oynamiş?nasil bize yenecebilcek? Demek senin bildiğin bazi şeyler daha var , o zaman onlarida söyle[/QUOTE] Bildiğim her şeyi burada açıklamak zorunluluğum yok fakat adım gibi eminimki şampiyonlar ligine gidecek 2.takım trabzon olacak.Bu forumda yeni olsam bile Boşa yorum yazmam lig hakkında bazı bildiklerimi açıklamak istemiyorum fakat şunu açıkça söylüyorum çok büyük bir sürpriz olmazsa trabzon ligi 2.bitirir. |
[QUOTE=scheinwetten;522314]Madem her takim birbirine belli zamanlarda destek cikti?
Ozaman bende söyle düsünüyorum... Insaallah biz g.s yi yenersek Denizlinin de bize bir borcu oldugunu düsünüyorum.. bizde Kupa maclarinda Guruptan cikmayi garantiledigimizde gitik ve manisayi manisada yendik . Denizli sayemizde guruptan cikti.... Insaallah denizlispor futbolcularida kendilerine yakisani yapar onurlu bir sekilde mücadele yaparlar...........[/QUOTE] Atı alan üsküdarı çoktan geçti naçizane tavsiyem denizlispordan sürpriz filan beklemeyiN.Hele Ali ipek gibi bir başkanın takımından büyük bir takımı yenmesini hiç beklemeyin.Bjk bu maçı rahat alacaktır. |
[QUOTE=Muhsinim;522333][B]
Hocam mesela bundan önceki beşiktaş maçında fener maçında ne zaman çıktı biletler.Ev sahibi takımın biletleri çıktıktan 1 gün sonramı çıktı 2 gün sonramı belki bilirsin diye soruyorum.[/B][/QUOTE] bugun bıletıxde yetkılılerden bırıyle gorustuk. adamın dedıgı normalde derbılerde bıletıxe boyle not dusulur,bıletler ıstanbulda bellı noktalarda ayrı satısa cıkarılır dedı. sıradan maclardaysa dırek deplasman bıletlerı bıletıxden satılır dedı.buyuk ıhtımal bıletıxe dusmeyecek bızım bıletler ıstanbulda acıklanacak bellı noktalarda satısa sunulacak olabılır. stad gıselerınden satılabılır. |
çıkmayan candan ümit kesilmez neden son hafta sivas şampiyonluğunu ilan etmesin ...
|
[B]Ne olursa olsun kazanmamız gerekiyor. Öncelik kazanmak olduğundan skor şu an için önemli gibi olmasa denizli-bjk maçının sonucu alacağımız skoruda etkiliyor.
Bu maçta averaj düzelteceğimize inanmıyorum. Kazanalım yeter...[/B] |
sivasın kazanmaktan başka şansıyoq ve geçtigimiz hafta galatasarayın resmen beşiktaşa sattıgı maç tan sonra trabzonunda feneri yenmesini sivasın gs yi yenmesini ve bursasporun gs'nin üstüne çıkarak gs'yi avrupa liginden etmesi için allaha dua ediyorum ilahi adalet inşallah yerini bulur...
|
Kamanan oynarsa kesin golü var.Hatırlayın çirkef sabriyi nazıl rezil ettiğini
|
kurtlar vadısındekı bordomavı balonlar ne ayakdı!! ıkı haftadır bu dızı gırıyo bu ıslere ılgınc!
|
Sivasspor bu maçta kesin puan kaybedecek...Aklı diğer maçlarda olacak Sivasspor'un...Bu da takıma olumsuz yansıyacak bence..Bu maçı Gs alır...Biz de Fener'i zor da olsa yeneriz..Ve biz Şampiyonlar Ligi'ne, Sivasspor da Avrupa Ligi'ne gider...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:50. |