SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25759)

existence 01.06.2009 15:21

Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Bir kaç yıl önceye kadar hayal bile edemediğimiz bu günleri ve bu heyecanı bize yaşattığınız için hepinize çok teşekkürler. Bir Sivaslı olarak SİVASSPORLA gurur duyoyor ve göğsümü gererek sivassporluyom diyorum. gelecek sezon ve şampiyonlar liginde başarılar diliyor, seneye tıklım tıklım trübün istiyorummmmm

58svsvs58 01.06.2009 18:49

o kadar güzel yazılar varki ben yazsam ayıp olurdu. helal olsun sivassporuma. sizlerle bir yıl sevindim ve gururlandım. pazar akşamlarım trt ile geçti. sivasın maçlarını verdiler hep. nasıl vermesinlerki. lider takımız. diğer kanallarda bile biz vardık. nasıl inkar etsinlerki. şimdi avrupadada varız kovamazlarki. biz istedikten sonra önümüzde kimse duramaz be sivasım

58svsvs58 01.06.2009 18:51

eswkiden galatasaraylıydım şimdi anladımki galatasarayı tutmak ben barcelonalıyım demek gibi birşeymiş

sivasli215 01.06.2009 22:37

[B]bu heyecanı bizlere yaşatan anadolunun sessiz çığlığı sivassporumuza sonsuz teşekkürler....[/B]

yigidoss 02.06.2009 18:20

Size ne kadar teşekkür etsek,sizi ne kadar alkışlasak,ne kadar iltifatlar yağdırsak boş. Bi hayal bile edemezken siz başardınız. Yollarınıza çiçekler sersek yine veremeyiz hakkınızı VAROLUN YİĞİDOLAR. Allah ayağınıza kuvvet versin

Metal Gear 02.06.2009 21:42

[B]Şu uyuz olduğum Trabzon'a Sivas'ta şovumuzu yaptık,sıralamada altımıza da aldık..
Şampiyon olmasak da olur..:)[/B]

ibrahim58 07.06.2009 23:30

TEŞEKKÜRLER

SÜPER LİGE YÜKSELDİĞİ GÜNDEN BERİ ÜZERİNE KARA BULUTLAR ÇÖKEN SİVASIMA BİR BAHAR GÜNEŞİ GİBİ DOĞAN,BİZLERE TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN DUYGULAR,SEVİNÇLER,HÜZÜNLER YAŞATAN,ONLARLA YATIP ONLARLA KALKMAMIZI SAĞLAYAN ,YILLARDIR BİRARAYA GELEMEYEN MİLYONLARCA SİVASLIYI TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYAN,AMERİKASINDAN YUNANİSTANINA KADAR SİVASIN ADINI DÜNYAYA YAZAN,ONLARCA KIŞ AKŞAMI SOĞUKTA KARDA AYAZDA ŞAMPİYONLUĞA OYNAMASINA KARŞIN STADLARI DOLMASA DA GALİP GELEREK ÜÇ PUANI TÜM SİVASA HEDİYE EDEN,STADA GELENİNDE ÇOĞUNUN RUH GİBİ OTURUP ÇEKİRDEK YEMESİNE KARŞIN SEYİRCİSİYLE SEVİNCİNİ PAYLAŞAN,GALİBİYETLERİYLE NAZLI SİVASIMI BİR ANDA KONVOYLARA,SİRENLERE,KORNOLARA BOĞAN SİVASSPOR CAMİASI...........
SUÇUN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU SİZDE DÖRT YILDA SİVASIMI ŞAMPİYONLUĞA OYNATAN BİR TAKIM HALİNE GETİRDİĞİNİZ İÇİN.SİZLER HEDEFLERİNİZİ ÇOK YÜKSEK TUTARKEN VE BAŞARIRKEN BİZLER 3.LİGDEKİ SEYİRCİLER GİBİYDİK.SİZLERİN YANINDA TAM ANLAMIYLA DURAMADIK.
BAŞTA SAYIN MECNUN BAŞKANA,HOCALARIN HOCASI GERÇEK YİĞİDO ADAM GİBİ ADAM BÜLENT AĞBİYE,TÜM FUTBOLCU KARDEŞLERİME,TÜM SİVASSPOR CAMİASINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM.İYİKİ VARSINIZ.
SENEYE HERŞEY ÇOK FARKLI OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.GERÇEK TARAFTAR OLACAĞIZ.SÖZ VERİYORUZ.ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ SİVASIMDA 4 EYLÜLÜMDE DUYAR GİBİYİM.
TÜM YİĞİDOLARIMA SESELENİYORUM.ÇOK BENCİLLİK ETTİK.ŞİMDİ ÖZELEŞTİRİ YAPMA ZAMANI.DÜŞÜNCELERİNİZİ LÜTFEN PAYLAŞIN.SAYGILAR
İBRAHİM ŞİMŞEK.TOKAT NİKSAR DEVLET HASTANESİ.ANESTEZİ TEKNİKERİ.

ibrahim58 07.06.2009 23:38

Cevap: TEŞEKKÜRLER

HADİ YİĞİDOLAR BU GÜZELLİKLER KARŞISINDA HALA SUSUYORMUSUNUZ

ibrahim58 08.06.2009 08:59

Cevap: TEŞEKKÜRLER

BU KADAR GUZELLİKLER KARŞISINDA YAZIKLAR OLSUN BİZE

ibrahim58 08.06.2009 14:28

biz hala bir butun olamadım mı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32.