SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   ŞL/Anderlecht - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26456)

Metal Gear 28.07.2009 11:54

Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor

[QUOTE=besyo_cu;539412][B]
Hocam bugun 21.45 gelmez diyim ben sana :)[/B][/QUOTE]

21:45 gelmezse,biz ona gideriz...:D
Başka yolu yok..İftaarı bu kadar beklemiyorum be..

sahbaba 28.07.2009 11:59

[B]Ben bir fenerbahceliyim ve bir anadolu takımının sampiyonlar liginde mücadele edecek olması beni cok heyecanlandırıyor
Allahın izniyle Anderlecht i eleyip turu gececegimize inanıyorum
Macın ilk 11i belli degilmi bilen varsa atabilirmi[/B]

pover58 28.07.2009 12:12

PETKOVİÇ APO MURAT SEDAT HAYRO MEMBABA MUSA İBRAHİM KAMANAN ERMAN ERSEN MARTİN .... benim ideal 11 imde bu.

bgürsoy 28.07.2009 13:22

Psv eindoven karşısında hollandalı hakemin gösterdiği kırmızı kartların sanırım bi etkisi olmadı..kamuoyunda böyle bi açıklama yer almadığı için merak etmeden alamıyorum kendimi..bu akşamki maçta 1-1 berabere kalacağımızı düşünüyorum..umarım tur için avantajlı bi skorla döneriz..Sivassporumuzun bu duruma gelmiş olması bile bizlere mutluluk veriyor..anderlechte elensek ne oluyor onu da merak ediyorum..avrupa defteri tamamen bitiyor mu?

Horozigo 28.07.2009 13:29

Allah utandırmasın. Anderlecht bence Sivassporumuzun yenemeyeceği bir takım değil. Başarılar.

bgürsoy 28.07.2009 13:33

denizlisporlu kardeşlerimizin de dualarını bekliyoruz..şimdiden teşekkür ediyoruz

aytugar 28.07.2009 13:45

trabzonspor tarafarı olarak sivaspora başarılar gönlümüz sizle

basayev58 28.07.2009 14:11

Dünya Yiğido Görsün diyoruz ama ülkemizde Yiğido'yu gören var mı?

Bir Türk takımı Şampiyonlar Liginde ön eleme mücadelesine çıkacak ve medyadan ilgi sıfırında altında.Galatasaray'ın amatör takımlarla mücadelelerine sayfalarca yer ayıran gazeteler,dakikalarca program yapan Televizyon kanalları neredeler? Ben göremedim...

Bir kaç internet sitesinde haber yapılıyor.Yorumları okuyalım bi.Bu kadar mı çok battı bu takım birilerine.Bu kadar mı çekememezlik olur.Ligde madara ettiler bizi diyenler,"Aman bide Avrupa'da bi takım elerler falan,iyice kepaze oluruz" derdinde.Rum yatağında sirtaki yapıp yüzleri asılmadan elenen,Kıbrıs'ta kucakta kıvrım kıvrım kıvlılan,ince belli,ağzı salyalı bordo mavililer,Türk'üz demeyin.Türk'lüğünüz "Forza Anderlecht" kelimesinde kaybolmuştur.

Kimsenin SİVAS'lı olmasını beklemiyoruz.O ayrıcalık sahipleri üzerinde güzel duruyor zaten.Ama Türkiye'de Türklük 'te mi kalmadı?Bir Türk takımı ,hemde zor şartlarda bu noktalara gelmiş bir ANADOLU takımı Avrupa arenasına çıkıyor ve bu durum hasıraltı ediliyor.

Takımımızdan beklediğim şudur.Maç öncesi ve sonrasında bizi görmeyen medyaya görüntü verilmesin.Kimse kendi reklamını yapmasın.Biz Sivasspor'umuzu adi TV kanallarının ekranında,spor ahlakı olmayan,sporu futboldan,futbolu paradan ibaret gören her devrin kahpesi gazetelerin en arka sayfalarında görmesekte olur.

Ne Mutlu Türk'üm diyene ve TÜRK'lüklerinde zerre leke olmayan SİVAS'lılara...

MeXeS58 28.07.2009 14:18

haydı sıvasım bızı cekemeynlerın yuzunu bırkez daha kara cıkartt

rizesporlular 28.07.2009 15:05

dualarımız sivasspor için
Allah yar ve yardımcınız olsun..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:15.