![]() |
Cevap: Sivaslıymış (?)
[COLOR="DarkRed"][B]Para varya onuda değiştirir..
Adamda Para var..[/B][/COLOR] |
sen okadar para alıp rahat olmana ragmen sadece bırkac kısının lafıyla bu hareketlerı yapıyorsan yazıklar olsun ıbrahım toraman.ya avrupada yasayan bınbır zorluklarla gecımlerını saglayan gurbetcılerımızın arabalarına evlerıne o baskı altında TÜRK BAYRAGIYLA BERABER SİVASSPOR BAYRAGINI YİĞİDOLAR yazılarını asmalarındandamı utanmıyorsun. sen SİVASLILIĞINI yıtırmıssın ne dıyelım yınede basarılı olursun ınsallah...
|
Herkes istediği numarayı taşır karışmayalım ;)
|
ibrahim toraman bilikayla kan deyişikliğimi yapti acaba ?
|
Herkes istedıği numarayı taşır ama gerçekten üzüldüm İbrahimi seviyoruz yani hayal kırıklığına uğradım bi açıklama yap İbooo :confused:
|
[B] bu tercih meselesidir tercihini yapmış kişiliğini göstermiş oldu "58" gururlu bir forma numarası biri çıkartır biri giyer [/B]
|
bunların hepsi sivaslı olsa ne olur olmazsa ne olur çokta tın yani zaten 58 numarayı taşımak yürek ister yüreksiz insanlarda ne işi var
|
İbrahim, ibrahim... hiçbir canlı yemek yediği kabı kirletmez. 8taş cimnastik kulübüne gittin diye aslını unutma. İstanbulda bu 8taşlılar Sivas'a Sivaslılara küfür ederken sende sahadaydın, hemde öyle hırslı oynuyordunki artık kendini kaybetmiştin ve kırmızı kart almıştın hatırladınmı. Ne tepki verdin. Ben doğrusu görmedim tepkini. Aslını inkar eden haramzadedir. Burdaki akrabalarını utandırma. Bu dünya kimseye kalmaz. Birgün elinde bastonla dönersin sivasa. 8taş Jimnastik kulübünden çok İbrahimler gelir geçer. Anladınsen onu..
|
sen giyme zaten kimsin ki giyiyosun o rezil takımda forma giyen adam bile değildir. bırakın o takımda 58 giyen olmasın zaten.
|
BEN HEMSERILERIM GIBI YORUM YAPMAYACAGIM BURAKIN HERKES KENDI SARTLARINA GORE HAREKET ETSIN BELKIDE KULUBU BOYLE ISTEMISTIR HEMEN ASMAYIN ADAMI HICBIR KOTU HAREKETINI GORDUNUZMU SIVAS A YADA SIVASLIYA KARSI INSANLARI SOGUTMAYIN AGIR SOZLER KULLANARAK BELKI BIRGUN KENDISIDE PISMAN OLUR VE SENEYE TEKRAR GIYER NE YANI ALLAH BILE BINKEZ TOVBESINI BOZANI KABUL EDERKEN BIZMI ETMEYECEGIZ BEN ZAMAN BURAKMAKTAN YANAYIM KIM NE DERSE DESIN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:35. |