![]() |
Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme
açlıktan ağızlarının kokusu taaa buraya kadar geliyo bide bizi beğenmezler
|
hayret bi olay.çok başarısız bi transfer politikası yürüttü yönetim bu sezon.kimse itiraz edemez buna
|
yigidozan kardese katiliyorum, Sivassporu bu sezon zor bir dönem bekliyor.
Allah yardimcilari olsun ;) |
[B]Bu senede bu söylem moda oldu. Şehri beğenmemek...
Madem bu şehir beğenilmiyordu bundan önce o kadar yabancı nasıl geldi, topunu oynadı ve transfer oldu?? Madem futbolculara şehri beğendiremiyorsunuz, o zaman beğenenleri niye elden çıkarıp, amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyorsunuz anlamak güç....:confused:[/B] |
SİVASSPORUMUZ HERHALİYLEÇÖKÜYOR, FUTBOLUYLA, FUTBOLCULARIYLA, EKONOMİSİYLE. NOLCAK BUNUN SONU. EĞER DENİZLİYEDE YENİLİRSEĞİZ İSTİFA ETSİN BÜLENT UYGUN. YETER ARTIK YA. TAKIMIMIN GERİ DÜŞMESİNE DAYANAMIYORUM.
|
BÜLENT UYGUN SİVASSPORUMUZUN KADROSUNU BOZDU. ŞİMDİDE UĞRAŞ DUR.
|
Ne oluyosa Gelen Yabancılar Hemen Gidio Ne Varsa Su Sivasta
|
[B]Gidene güle,güle gelene kapımız acık[/B]
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;552413]Ne oluyosa Gelen Yabancılar Hemen Gidio Ne Varsa Su Sivasta[/QUOTE]
problemde orda zaten gardaş, sivasta bişey yok... bar, eğlence yeri, g.ev, disco vs vs vs... |
adamların alıstıgı standartlar bellı,sivas bıze güzel arkadaslar elin adamı pat dıye geldıgınde nereye düştüm diye düşünebılır! alıstıgı bı duzen bı yasam tarzı olan bı ınsanın memleketımızı begenmemesı son derece normal. 1 eylulede bıse kalmadı bu sene eksık kontenjanla lıge baslıyacagımız kesınlestı gıbı..
transfer polıtıkamız koca bı sıfırdı!!! malesef bu sezon yonetımden bulent hocaya kadar bı basarısızlık sılsılesı var. gecen seneyı mumla arayacagımız kesın.buda sana ders olsun bulent hoca ne oldum deme de ne olacagım de bundan sonra! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |