![]() |
Cevap: Denizli 1 - Sivasspor 1
BUGUN HAKEMZEDEYIZ.........................
|
72 de yapacağın deişikliği 82 ye bırakırsan bülent uygun 3 puan bağıra bağıra gitti ben burda tv de görüyorum sen orda canlı olarak görmüyorsun!!ersen ayakta duramıyor press yapamıyor..kamananı alsaydın fark atacaktıkk!!senin futbol anlayışın bu mu bülent uygun!!!!çıldırıyorum ben burda
|
Umutlandım, takım fena top oynamıyor...
Skora bakmayın.... |
[QUOTE=GuVeN;562391]BUGUN HAKEMZEDEYIZ.........................[/QUOTE]
hakemle ne alaksı varr bülenzedeyiz biz |
yazıklar olsun denızlı gıbı o kadar posyon bulduk macı yenemedık sınırımden patlıcam Ersen oynuyor ıbrahım ckıyor kamanan yedek ya yeter sorumlular kımse cekıp gıtsın adamı hasta ettınız yeter bee bu mac 1 puan alınır mı hayy
|
bulent sana lafımayoktu bu hafta oldu kamanan yedek duruyor ersen oynuyor 2 yarı basta nıye almadın denızlıyle bıle bearbere kaldık banklasya lıg hayırlı olsun sıvas kumeye sımdıden dusmus
|
--------------2 puanimizi caldilar--------------
|
Son düdük çalar ve maç 1-1 sona erer..
İlk puanımız alıyoruz.... |
Erman bencillik yapmasa 3 puanı almıştık :rolleyes:
|
allah bi kulunun canını almadan önce aklını alırmış.malını almadan öncede aklını alırmış bülent uygun allah senin aklını almış sen sivassporun canını alma yeter artık..evet senin başarılarını inkar etmiyorum ama senin işin bitmiş ..zaten o erseni niye aldın onu da hiç bilmiyorum sezer klubede erman sahada sen kartlı adamı niye oynatıyorsun???fark yapacaımız macta az daha fark yiyoduk ...ne bu ya
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:52. |