SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   FİLİPE ATAĞI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27950)

58 SiVaSLıYıZ 25.12.2009 19:08

Cevap: Ara Transfer Dönemi !!

[QUOTE=furky.b;591768]Arkadaslar Ligin Ilk Yarisi Bitti, 01-01-2010 Dan Itibaren Yeni Transferler Icin Resmi Imzalar Atilabilinecek !

Buraya ; Sivassporumuzla Transfer Haberlerini Paylasalim..

Birde [B]Tazemeta [/B]Haberi Beni Cok Heyecanlandirdi Cok Begendigim Bir Futbolcu , Yasi Genc Ve Yeteneki Alinabilirse Cok Guzel Olur ![/QUOTE]

kardeş tazemeta haberi beni çok heyecanlandırdı demişin bi haber mi vardı

merkez_emre 25.12.2009 21:07

bence de messı bızı kurtarır ama demekle olmuyor işte :D

fatihtuztas 25.12.2009 21:29

[QUOTE=sabanoh;591769]Bence önder sivasa gelmez.
Diyarbakirdan bir kaç oyuncu kaparsak iyi olur.
En begendigim oyunculardan biri Şener Aşkaroğlu.Onu alabilirsek çok is yapar sivasta.Tolga dogantez de gelebilir en azindan yasinden iyidir.
Transferleri 4 gözle bekliyoruz...[/QUOTE]

bu dediklerin arasında önder turacı hariç hepsi de sıradan ya Allah aşkına ne şeneri,ne tolgası?bunlar sıradan gitmedikleri anadolu kulübü kalmayan oyuncular ne işleri var bizde.

sivasli215 25.12.2009 21:47

[B]yukarda bazı kardeşlerimiz önder turacı ve tolga doğantezin alınmasından bahsetmiş!
benim fikrim ise kesinlikle alınmamaları yönünde!çünkü bunlar sivasta barınamazlar. alemci futbolcunun sivasta sivassporla işi olmaz.zaten yaşlarıda futbol için ileri sayılır.
alınacaksa galatasaraydan 2-3 tane genç futbolcu alınsın.son avrupa maçından sonra gençlerin bir kısmını sAtacaklarmış.ayrıca ankaragücünden semavi alınırsa isabet olur.manisadaki mehmet nas gençlerbirliğindeyken alınsaydı keşke,son bjk kupa maçında ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu görmüşsünüzdür.tabi son karar yönetimin,sivasa faydalı adamlar alsınlar,basarıya ac adam alsınlar yeter... [/B]

yigidokentli58 25.12.2009 22:21

Şener Aşkaroğlu alinmasi iyi olmaz manisaspordakenbo boş konuşuyordu ama adnan güngör güzel olur alinsa

EyüphanAydın 25.12.2009 22:30

[B]Bu konulara katılıyorum.Başka anadolu takımlarına gidicekleri yerde.Sivasspor için başarı yapabilirler.[/B]

yigido yakup 25.12.2009 23:21

diyarbakirdan biz kendi diallomuzu alalim yeter birakin tolga dogantezi o zaten sivasa gelmis 15 gün sonra kulup hemen postalamisti.
birde diyarbakirdan alinacak adnan ve tazemeta bize yararli olur sag kanatta musa bazen cok yetersiz kaliyor tazemetada cok hareketli bizim oyun sistemimize enuygun oyunlardan biri.

furky.b 25.12.2009 23:41

[QUOTE=58 SiVaSLıYıZ;591781]kardeş tazemeta haberi beni çok heyecanlandırdı demişin bi haber mi vardı[/QUOTE]

Evet kardes, Diyarbakirspor Taraftar Sitesinde Yaziyor..
Sivassporun Sener Ve Tazemeta Ile Ilgilendini..

Hatta Bir Arkadas Bu Forumda Haber Yapmisti Bende Onun Sayesinde Haberdar Oldum..

ercan58.a 25.12.2009 23:49

[B]bizlerin belirledigi futbolcular önemli degil-yönetim ve hoca en iyilerini alacaktır mutlaka - yönetimin kafasını allak bullak edecek bülent yoktur nasılsa[/B]

sabanoh 26.12.2009 00:00

[QUOTE=fatihtuztas;591811]bu dediklerin arasında önder turacı hariç hepsi de sıradan ya Allah aşkına ne şeneri,ne tolgası?bunlar sıradan gitmedikleri anadolu kulübü kalmayan oyuncular ne işleri var bizde.[/QUOTE]

Katilmassan da bir sey fark etmez.Benim kendi görüsüm.
Tolgayi alin demiyorum ama Seneri alsinlar kesin bizde is yapar.
Insallah bu transfer gerçeklesirde görürüz kimin hakli oldugunu.
Murat erdogana da böyle denmisti ilk basta ama iyi is yapti sivasta maalesef bülent BEY yolladi onu kasimpasaya.
Sen söyle birde kimin gelmesinin istedigini,biraz gülelim.
Aydin yilmaz iyi oyuncu fakat oda gelmez sivasa.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:51.