SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   IŞIKLANDIRMA NE ZAMAN YAPILACAK? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2804)

osman_589 28.10.2005 15:31

[QUOTE=hakandemirezen]SİVA SPOR BUSENE ŞAMPİYON OLUR AÇIK ARA. SENEYEDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAR.

ARKADAŞLAR SİZ YAZDIKLARINIZA İNANIYORMUSUNUZ?[/QUOTE]

çok doğru söylüyor

tanju_58 28.10.2005 15:33

feneri yenelimde skor önemli değil

ahmet sur 28.10.2005 15:33

BENİM EN ÇOK İSTEDİĞİM SPOR PROGRAMLARINDA LİGDE 3 OLAN BİR TAKIM KONUŞULMUYOR VEYA ÇOK KISA GEÇİLİYOR 3 BÜYÜKLERLE AÇILIP KAPANIYOR UMARIM BUNDAN SONRA SİVASI UNUTMAZLAR

GuNaY 28.10.2005 15:36

[B]Buradaki yorumlar fener şöyle oynar böyle oynar olmayacak heralde!!! Bazı alınan arkadaşlar görüyorum burası [url]www.sivasspor.com[/url] ve burada rakip kim ise ona karşı yorumlar yapılır... Aksini yapacak veya iddia etmeyecek arkadaşlar gereksiz savunmalara girmesinler... Ne bu hafta ne de gelecek haftalarda!!![/B]

hakandemirezen 28.10.2005 15:43

[QUOTE=Gunay][B]Buradaki yorumlar fener şöyle oynar böyle oynar olmayacak heralde!!! Bazı alınan arkadaşlar görüyorum burası [url]www.sivasspor.com[/url] ve burada rakip kim ise ona karşı yorumlar yapılır... Aksini yapacak veya iddia etmeyecek arkadaşlar gereksiz savunmalara girmesinler... Ne bu hafta ne de gelecek haftalarda!!![/B][/QUOTE]

yaraları olanlar gocunuyor yorum yapılırkende 4 eylülde feneri ....küfür vardı silindi..... gibi yorumlar yapılmamalı. siz ilk önce bu yorumları yapanları uyarın ve yorum yaptığın kişinin adını vererek yorum yapki karşı tarafa söz hakkı doğsun.saten anlamadığım bir şey var bu sitede topiç açıyoruz modlar tarafından okunmuyor bile bas bas bağırıyoruz sivasa destek olalım maddi olarak kimseden cvp yok sonra ses çıkarmayan hemşerilerim burda benden çok sivaslı oluyorlar. herkes aslan kesiliyor .

defineci 28.10.2005 15:45

Feneri yenip, 3 buyuk degil tek buyuk oldugunu herkese gosterecegiz...

pendikspordan 5 yemis bir takimi yenmek hayal degil!

.

gercek58li 28.10.2005 15:45

[QUOTE=Gunay][B]Buradaki yorumlar fener şöyle oynar böyle oynar olmayacak heralde!!! Bazı alınan arkadaşlar görüyorum burası [url]www.sivasspor.com[/url] ve burada rakip kim ise ona karşı yorumlar yapılır... Aksini yapacak veya iddia etmeyecek arkadaşlar gereksiz savunmalara girmesinler... Ne bu hafta ne de gelecek haftalarda!!![/B][/QUOTE]

Tam tastik.
Bunun haricinde de forumlari lütfen karsilikli atismalarla doldurmayalim!!!

defineci 28.10.2005 15:48

Sivasim 2 - fener 1

.

GuNaY 28.10.2005 15:52

[QUOTE=hakandemirezen]yaraları olanlar gocunuyor yorum yapılırkende 4 eylülde feneri ....küfür vardı silindi..... gibi yorumlar yapılmamalı. siz ilk önce bu yorumları yapanları uyarın ve yorum yaptığın kişinin adını vererek yorum yapki karşı tarafa söz hakkı doğsun.saten anlamadığım bir şey var bu sitede topiç açıyoruz modlar tarafından okunmuyor bile bas bas bağırıyoruz sivasa destek olalım maddi olarak kimseden cvp yok sonra ses çıkarmayan hemşerilerim burda benden çok sivaslı oluyorlar. herkes aslan kesiliyor .[/QUOTE]
[B]Hakan kardeşim uyarı konusunda şunu sana anlatamadım!!! Birisini uyardığımızda bunu özel olarak yapıyoruz! kimseye bunu açıktan söylemeye gerek yoktur, ancak sen herşeyi bilmek ve görmek istiyorsun bu mümkün değil!!!
Sitede formlarda sivasspor yardım için hesap numaraları vardı onları tekrar gündeme getirelim... İstersen kombine bilet kampanyasından faydalan hem sen hem takım hemde bir taraftarımız mutlu olsun...[/B]

GuNaY 28.10.2005 15:54

[B]Burda karşılıklı konuşmaya dönmesin konu soracağın veya söyleyeceğin birşey varsa özel msj atarsan sevinirim...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38.