SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor - Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28352)

oNuR 29.01.2010 21:15

Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe

[QUOTE=SenSetik;603787]Onurcum...........tekrarlıyorum senin için :)[/QUOTE]

Hocam dediğim gibi inşallah yanılan ben olurum ama çok zor :) Üretkenliği olmayan hücum hattımız bu maçtada yine iş yapmayacak gibi.Tekrar söylüyorum inşallah yanılan taraf ben olurum ve bunu gerçekten çok istiyorum :)

tekdoktiri 29.01.2010 23:15

Fazla bi beklentiye girmek yanlış olur oyunumuz ortada 1 puan alırsa öpsün başına koysun

Metal Gear 30.01.2010 11:58

[B]Fenerbahçe’ye Sivasspor maçı öncesinde bir kötü haber de İspanyol oyuncusu Güiza’dan geldi.[/B]

Cezalı Emre, Christian, Dos Santos ve Lugano’nun ardından İspanyol golcünün de sakatlığı nedeniyle [B]forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.[/B] Deivid ise dün çalışmalara başladı.

[B]Mehmet Yıldız'da ilk 11'de...[/B]

YİGİDOKENTLİ 30.01.2010 12:50

2_0 bizim olacak goller kanaman ve musadan gelecek kirmizi beyaz şampiyon sivasspor.

karyola 30.01.2010 14:42

NO COMMENT..3 MAÇTA 10 GOL YEDİK.:mad::mad::mad:

joe cole 30.01.2010 14:46

keşke güiza oynasaydı ya :D şaka bı tarafa cok mücadele etmemiz gerekiyor hemde cok ancak o turlu alırız bu macı

ysnylmz 30.01.2010 15:02

muhsin hoca röportajda daum'a göz dağı vermiş ve futbolcular da bunun bilinci altında oynayacaktır.bu maç SİVASIMIZIN inşallah

cilginkayserili 30.01.2010 15:02

sivasspora fenerbahceye karsi basarilar :)

sevda58 30.01.2010 15:41

[B][FONT="Century Gothic"]F.Bahçe uçağı inemiyor!
Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Sivas'a inemedi.30/01/10 15:55HTSPOR.COM /

Sivasspor ile oynayacağı maç için Sivas'a haraket eden Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Sivas'a inemedi. Uçak Kayseri'ye yöneldi.

Ancak Kayseri Havalanı'ndaki hava şartlarının da elverişsiz olması sebebiyle Sarı-Lacivertli kafile bu kez rotasına Samsun'a çevirdi. Son gelen haberlere göre uçağın Samsun'a inmesi beklenirken bu kez de kafilenin oradan kara yoluyla Sivas'a nasıl geleceği merakla beklenmeye başlandı.

Uçağın Samsun'a inmesi yolunda yaklaşık 400 kilometrelik yol herkesi düşündürmeye başladı. Çünkü Sivas'a ulaşmak için sırasıyla Amasya ve Tokat'ı geçmesi gereken Fenerbahçe otobüsünün bu yolların da kapalı olması nedeniyle nasıl bir rota çizeceği de bilinmiyor.

Fenerbahçe kafilesinin hava şartları nedeniyle Svas'a gelememesi ya da çok geç gelmesi durumunda maçın tatil edilebileceği de gelen haberler arasında.[/FONT][/B]

karyola 30.01.2010 15:43

hükmen yenik sayılırlar evvelden gelselermiş meteoroloji diye bişey var hangi devirde yaşıyoruz..:D:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35.