SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Yeni teknik patron kim olmalı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28873)

ready 22.03.2010 18:28

Cevap: Yeni teknik patron kim olmalı?

[QUOTE=sivasli215;619944][B]hala bülent uygun diyenler var , ne diyelim ki....[/B][/QUOTE]

[B]bülent uygun diyenlerin futbol bilgisinden şüphe etmek lazım[/B]

Kasım Öktem 22.03.2010 18:28

İsmail Kartal ....
Aklıma neler geldi yaa
2. lig sanki daha güzeldi daha bir heyecanlıydı
Seyirci yoktu taraftar vardı
Şimdikiler gibi üç büyükleri görelim çekirdeğimizi yiyelim diyen yoktu.
Takımımı destekleyeyim derdi vardı

İSmail Kartal bizi Süper Lige çıkaran isimdi.
Bizi Bank Asya'dan kurtaran isim de o olur inşallah.
İsmail Kartal'ın gelmesini isterim.

Bülent Uygun gelirse eğer kendi egolarını tamin eder

fatihcan58 22.03.2010 18:41

ya arkadaşım ya sen futboldan anlamıyorsun yada biz ilyas tüfekçi dediğin adamın ne başarısı var ismail kartal diyorsun sivassporun şampiyonluğu dışında bir başarı göster ismail kartalı başrılı yapan onu buraya getiren her zaman arkasında duran mecnun başkanımızdı..... bizim futbolcularımıza kküfredecek hakaret edecek yeri geldiğinde sövecek kküfrede kküfrede oynatacak adam lazım çünkü ertuğral hoca hep sevdi böyle oldu hiç bir zaman tepki göstermedi bu saatten sonra bizim futbolcularımızı sevecek adam lazım değil demekkkki bizim futbolcularımız artık iyi dilden anlamıyorlar keşke yılmaz vural gelsede saha kenarında şunlara tekme tokat dalsa [QUOTE=basayev58;619658]Bizi, bizim değerlerimizi bilemeyen hocadan cacık olmaz. İşte Muhsin Hoca Afrikada harikalar yarattı. Futbolu bilmiyor diyen var mı? Hikmet Karaman,Ziya Doğan,Yılmaz Vural,Samet Aybaba...vs. kadrolu kötü gün hocaları. Kötü günde gelirler iyi iş yaparlar bi yerleri kalkar ya taraftara ya yönetime ters düşer ortalığı karıştırır giderler. Verdikleri zarar kısa dönemde verdikeleri yarardan fazla olur. Ziya Doğan adam gibi adamda Mushin Ertuğral Adamcık gibi adam mı? Bırakalım edebiyatı beyler. Gerçekçi olalım. Ankette ki isimlerin hepsi anlıyor futboldan tamam. Ama bazıları bizim değerlerimizi biliyor. Bu saatten sonra 3-5-2 mi 4-4-2 mi tartışması yapacak halimiz yok. Sahada gezen ruhsuzlara Taraftarın derdini Sivasspor'un yeryüzündeki 7 milyon Sivas'lı için ne olduğunu hatırlatması gereken bir Yiğido lazım. Bülent Uygun,İsmail Kartal,İlyas Tüfekçi,Rıza Çalımbay..gerisi hikaye. Bunların üzerine yoğunlaşmalı Yönetim. Rıza Çalımbay imkansız,Bülent Hoca defteri bir süre kapandı. İsmail Hoca yada İlyas Hoca arasında seççim yapılmalı. Diğerlerinin gelmesi hayır getirmez diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Emrah5800 22.03.2010 18:41

Bülent uygun kadar taş arıyorum

Bülent uygun kadar taş arıyorumo kadar taşı bulsam birilerinin kafasına düşsün diye dua edeceğim, adam sivasa ömründe görmediği başarıyı yaşattı, amatör takımı aldı 3 sene şampiyonluğa oynattı, yenmedik takım bırakmadı, halada bülent uygun, bülent uygunu suçlu diye göstermeye çalışan zihniyet sivassporun kuyusunu eşenlerdir, bizler yiğidolar olarak farkındayız olan bitenin, 6s cilere yem yaptırmayız hocamızı sırf fenerli diye sevmediler, , bu takım bülent uygununun başarılarını hayatında zor görür, cok dogru yazmi....

eyupk 22.03.2010 18:52

TEKRARDAN BÜLENT UYGUN DİYORUM.

onur-kaan58 22.03.2010 18:52

bence takımın hocası ABDULLAH AVCI veya HİKMET KARAMAN olmalı

redwhite 22.03.2010 18:54

[QUOTE=Emrah5800;620011]Bülent uygun kadar taş arıyorum

Bülent uygun kadar taş arıyorumo kadar taşı bulsam birilerinin kafasına düşsün diye dua edeceğim, adam sivasa ömründe görmediği başarıyı yaşattı, amatör takımı aldı 3 sene şampiyonluğa oynattı, yenmedik takım bırakmadı, halada bülent uygun, bülent uygunu suçlu diye göstermeye çalışan zihniyet sivassporun kuyusunu eşenlerdir, bizler yiğidolar olarak farkındayız olan bitenin, 6s cilere yem yaptırmayız hocamızı sırf fenerli diye sevmediler, , bu takım bülent uygununun başarılarını hayatında zor görür, cok dogru yazmi....[/QUOTE]

valla taşı bulunca kendi kafana at kim amatör be kimmmmm farketmez yiğidim ha süperlig ha 2 lig ha amatör sivasspor camiadır camialarda şahıslar gider ligler değişir mazi taraftar kalır git kuyuya at o taşı çıkar yanına topladıklarınla

cügo58 22.03.2010 19:00

Bu ara yeni okudum Bülent Korkmaz Baküde istifa ettmis ve Sivasa gelebilirmi diye Dedikodu cikmis..
[url]http://www.sporx.com/futbol/dunya/188185/?takim=115&ref=AKM2[/url]

Emrah5800 22.03.2010 19:10

[QUOTE=redwhite;620018]valla taşı bulunca kendi kafana at kim amatör be kimmmmm farketmez yiğidim ha süperlig ha 2 lig ha amatör sivasspor camiadır camialarda şahıslar gider ligler değişir mazi taraftar kalır git kuyuya at o taşı çıkar yanına topladıklarınla[/QUOTE]

Vallah seinin Tas-Kafan da yeter bana, hic arama gerek yok daha......

basayev58 22.03.2010 19:12

[QUOTE=fatihcan58;620010]ya arkadaşım ya sen futboldan anlamıyorsun yada biz ilyas tüfekçi dediğin adamın ne başarısı var ismail kartal diyorsun sivassporun şampiyonluğu dışında bir başarı göster ismail kartalı başrılı yapan onu buraya getiren her zaman arkasında duran mecnun başkanımızdı..... bizim futbolcularımıza kküfredecek hakaret edecek yeri geldiğinde sövecek kküfrede kküfrede oynatacak adam lazım çünkü ertuğral hoca hep sevdi böyle oldu hiç bir zaman tepki göstermedi bu saatten sonra bizim futbolcularımızı sevecek adam lazım değil demekkkki bizim futbolcularımız artık iyi dilden anlamıyorlar keşke yılmaz vural gelsede saha kenarında şunlara tekme tokat dalsa[/QUOTE]

Haklisin senin goruslerine gore futboldan anlamadigim sonucu ortaya cikiyor.eline degnek Alan teknik direktor olur sana gore.cuneyt arkini getirsin yonetim sampiyon olalim:) birak bu alti bos yorumlari,93-94 sezonunda karabukte yaptiklariyla efsane olan Ilyas Tufekci icin ne basarisi var demek yerine hemsehrinle gurur duysan daha yerinde olur kanimca.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:16.