SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28979)

mezgirtli 04.04.2010 10:08

Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler

MİLLETVEKİLİ HAKLI. EVET HAKLI.O MİLLETVEKİLİ DEGILMI AYNADAKI YUZUMUZ.ONA DEGIL ONCE KENDIMIZE KIZALIM.KIMIN OYLARIYLA GELDI O ADAM ORAYA? SANDIĞA GIDIP ARAMADAN ARASTIRMADAN ESDOST TAVSIYESIYLE OY VERIRSEK MEMLEKETI KURUTURLAR BOYLE ISTE. EHH BIZEDE KIZMAK DOVUNMEK DUSER.MECLISTE HIC IKTIDAR VEKILIMIZ OLMASAYDI ACABA SIVAS ICIN BUNDAN DAHA KOTUSU NE OLURDU.MUSIBET NASIHATTAN IYIDIR DIYELIM SANDIKBASINDA IYI DUSUNELIM DERIM BEN.SİVASSPOR UN SİVASIN ENBUYUK FABRIKASI OLDUGUNU KAVRAYAMAMIS VEKILI VARSA BU O VEKILIN DEGIL BIZLERIN AYIBIDIR.

badger5858 04.04.2010 10:20

Aslında size söylenecek laf yok... Sizler gibi işe yaramaz adamlara harcayacak kadar değersiz nefesimiz yok ,haketmiyorsunuz...Benim sözlerim SİVAS HALKINA ...ARTIK BÖYLE ASALAKLARA SİVASIMIZI TEMSİL ETMEK GİBİ ÖNEMLİ BİR GÖREVİ VERMEYELİM...LÜTFEN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM YİNE KARŞIMIZA OY İÇİN YALVARACAK BOŞ İNSANLARIN SURATINA BİLE BAKMAYALIM...BİLMİYORUM KİM O ŞEREFE LAYIKTIR, AMA bu vekil topluluğunun HİÇBİRİ BÖYLE BİR MAKAMA LAYIK DEĞİL...LÜTFEN GEREKENİ YAPALIM...

noname87 04.04.2010 10:24

keşke seçim sistemi değişsede böyle adamlar milletvekili olamasa küme düşsek sevinecek gariban

mustafaarslan 04.04.2010 10:34

Kes be ! illetvekili senden vatana millete ne hayır gelir. Elin diyarbakırı çirkeflikle neler yapıyor sen hakkını savunamıyorsun
sana hakkettiğin dilde konuşurdum ama terbiyem müsade etmiyor
sivas düşsün sende kına yak

MUTLU İTİK 04.04.2010 10:37

ALLAH belanızı versin bu memleketin hakkı haram olsun sizlere. Bu seçimde Sivas'tan vekil çıkarırsak akpye bizlere yazıklar olsun.

bortecine 04.04.2010 10:48

Bu memlekette saadet partisi düştükten sonra yapılan kayıplar zararlar. Çakılmayan bir çivi. Evet neresinden bakarsanız biz suçluyuz. Bunlar gibileri biz getirdik başımıza. neyse seneye diyarbakırdan aday olur.Hamza yerli kaya birde sporcu yazık haram zıkım olsun sivastan yediğiniz herşey.

yigidoss 04.04.2010 10:59

Haydi Diyarabakırı boş verelim Manisaspor maçlarından önce Bülent Arınç bir konuşma yapıyor. Ben hakem olsam o konuşmayı da dinlesem ne eder eder Manisayı galip getiririm. Ben Selami Uzun'a çok görmem. Ne olacak adam Sivas'ı bilmiyor ki, Sivasspor'un Sivas için önemini bilsin

bortecine 04.04.2010 11:10

Aslında yarın için güzel bir pankart yapılabilir. Gerçi kendi stadımızda pankart asamıyoruz o da başka dert.

58candide58 04.04.2010 11:18

futbolcular konusunda haklı ona bişi denilmez ama tek haklı olduğu konu futbollcular:mad:

baha38 04.04.2010 11:19

arkadaşlar,bana kalırsa sizlerin sivas milletvekillerine kızma hakkınız hiç yok,bi defa o insanları siz seçtiniz,,,ben sivas da 4 yıl üniversitede okudum,sivasda milletvekillerinin hiç bi işe yaramadıgını anladım,açık konuşmak gerekirse sizin milletvekillerinin hiç bi ağırlıgı yok ankarada,sözlerini kimseye geçiremiyorlar ki,sivasda hiç bi yatırım yok ordan belli.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30.