SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İLK MAÇIMIZI HANGİ TAKIMLA OYNARIZ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29412)

Sivaslibey 06.07.2010 15:05

Cevap: İLK MAÇIMIZI HANGİ TAKIMLA OYNARIZ?

Pesinen gönüldaslarimdan af diliyorum karamsar oldugum için, fakat ben kesinliklen Mesut hoca'da hiç bir umut isigi görmüyorum. Izledigi politika ve sözleri hiç bir anlam tasimiyor.

Ama insAllah dedigim gibi yanilirim ve bu sene çok büyük basarilar ederiz en azindan zemin hazirlariz.

izmirliyigido 06.07.2010 16:56

[QUOTE=Sivaslibey;638559]Pesinen gönüldaslarimdan af diliyorum karamsar oldugum için, fakat ben kesinliklen Mesut hoca'da hiç bir umut isigi görmüyorum. Izledigi politika ve sözleri hiç bir anlam tasimiyor.

Ama insAllah dedigim gibi yanilirim ve bu sene çok büyük basarilar ederiz en azindan zemin hazirlariz.[/QUOTE]

Aynen katılıyorum sana. Hiç ışık vermeyen, heyecan vermeyen, pasif ve basit düşünen bir hoca modellemesi..

AYK

izmirliyigido 22.07.2010 00:20

[QUOTE=subasi29;635144]Ilk Macimiz Galatasaray ile istanbulda olur herhal :D mac sonucu 2-2[/QUOTE]

ve

[QUOTE=Holigann;638441]İlk haftalarda takımların genelde kötü oynadıkları ve kotu baslangıc yaptıkları dusunulurse guclu bı takımla karsılasmanın daha hayırlı olacagını dusunuyorum ben.Misalen gs ıle lıg ortalarında formunu yakalamısken oynayacagımıza,lig basında süpriz aramak bence daha kolay olacaktır.Tabi bizim takımın ılk macda ne kadar uyumlu olup olmayacagıda buradakı handıkap:)[/QUOTE]

kardeşlerimiz oynayacağımız takımı bildiler. Bakalım sonuçlarda tutacak mı? Teşekkürler arkadaşlar..

AYK

subasi29 22.07.2010 00:24

heyttt be nede tahmin etmisim ;) bu arada sivas bu gs yi duman eder...

subasi29 22.07.2010 23:50

bu maci sabirsizlikla bekliyorum insallah orda olacagim

babapiton 22.07.2010 23:51

[QUOTE=subasi29;640349]heyttt be nede tahmin etmisim ;) bu arada sivas bu gs yi duman eder...[/QUOTE]

Tahmin etmissin ama Sivasta maç :D orayı edemedin tahmin

mamy01 27.07.2010 14:58

galatasarayla yapcagımıza göre ya 1-0 ya da 2-1 felan yeneriz :) :D

subasi29 30.07.2010 02:33

[QUOTE=babapiton;640476]Tahmin etmissin ama Sivasta maç :D orayı edemedin tahmin[/QUOTE]

Aslinda onuda yazacaktim ama herseyi bilmek iyi degil..simdi sen skoruda soyle dersin al basina bela :D

Salim58 30.07.2010 14:47

[I][B]Hep Ankara takımları olsun demiştim olmadı.:)

Olsun olacak diye diye en sonlara kaldık burada kaybettim,Fakat skor tahmin yarışmasına gayet güzel hazırlanıyorum bir başlasın kimse tutamaz beni.:)[/B][/I]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:12.