![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın Yıldızı Kimdi?
Herkez Süperdi... Maçın en kötüsü kimdi ? çirkef galatasaray Maçta göze çarpanlar? Maçın Yıldızı Kimdi? Herkez Süperdi... Maçın en kötüsü kimdi ? Frank Rijkaard ve Arda Turan Maçta göze çarpanlar? Ligde ilk defa ilk hafta macimizi kazandik,hırslı,mücadeleci fizik gücü yüksek bir takımımız var. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Galip geldik diye iyi olmayan yönlerimizi unutmayalım; Ben hala kanatlarımızda eksik olduğu kanatindeyim.sağ kanatta zita değişmezimiz olacak o belli ama yinede oyuncu transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Apo ile hayro çok ileri çıkıyorlar.Bunun nedenide önlerinde oynayanlar olsa gerek. Kamanan oynayamayacak olması bizi zor durumda bırakacağını düşünüyorum.Alternatifimiz yok. |
[QUOTE=Salim58;644046]Kötü olanı göremedikki takımın tamamı güzeldi Ceyhuna bir parentez açmak gerek.Kısacası taraftar muhteşemdi takım muhteşemdi skorda günler öncesinden yazmıştım Sivasspor yanıltmadı beni..[/QUOTE]
Aynı skoru bende tutturdum dayı :) |
[QUOTE=MaXiMuM;644222]Aynı skoru bende tutturdum dayı :)[/QUOTE]
[I][B]Tebrikler Dayı senide kutlarım Sivassporu'da. Akşam dayıma canlı bağlandım ilk yarı bitmişti.Dedim dayı bu maç iki bir bizim, Dedi yok üç bir alacağız. yine benim dediğim oldu.:D[/B][/I] |
her şeyden önce helalolsun size çocuklar sonra takımımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarınmıza teşekkür ediyorum...:)
helal olsun size teşekkürler yiğidolar.şimdi sırada antalya var.hadi sevindirin bizi.;) |
[B]Evett...Maci canli izledim maratondan..ilk gozume carpan sey iel baslamak istiyorum...kadir pekmezci bu adam takim le bir uyumsuzluk yasiyor top ayagina geldiginde bir faule veya peraltiya sebeb verecek diye odum koptu...ilimci ise sonradan oyuna girenler ugur kavuk mesela tamamen hayal kirikligi bence ilk onbirimz muhtesem idi...sadece bize lazim olan ruh bu mazta hersey mukemmeldi ...oyuna basladigimiz anda biraz daginik idik sonradan kendini bilen bir sivasspor goze carpti....ben onceleri cehyun transferini eledtiriyordum bana gore ikinci ersan martin vaakasi olacakti...tamamaen yanilmisim dikine oyun anlayisi ve top surme yetenegi ile takimin sirtlayan en onemli silahlarimizdan biri isi...
memhemt nas:tek kelime ile superdi ayakta alkislaadim.. hayrettin yerlikaya:cok degismis rakibe direk faul yapmiyor artik,topu nasil kazanirim mantigi ile oynadi.... cihan:bence fazla soze gerek yok onu anlatmaya... birde sunu soylemek istiyorum takimda muthis bir paslasma trafigi vardi...aksam ozetlerde fazla gostermedi ama ben takimimdan gurur duydum... insallah haftaya antalya deplasmanindada gulecegiz yigido geri dondu....[/B] |
[B]buyuk adam zitayi ovmeden yorumumu kapattim ...zita sanki messi gibiydi ya :D[/B]
|
genel olarak iyiydik ama özellikle 2.yarıda daha iyiydik maçın yıldızı ceyhun ama genel olarak iyiydi herkez galatasaray galibiyeti mutheşem bir moral oldu iyi başladık bu tempo umarım devam eder
|
[QUOTE=SenSetik;643819][B][COLOR="Black"]Aslan mı?? Ne aslanı?? aslan ne gezer la 4 Eylülde?? :) :) :D :) ;)[/COLOR][/B][/QUOTE]
oruç ağız genelde çok sinirli olurum ama bu galibiyet verdiği moral ve senin süper espirin kopardı beni :D :D :D :D :D :D |
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR.SONUÇ HARİKA, BAŞLANGIÇ GÜZEL.TAKIMIMIZI BU NOKTAYA TAŞIYAN, BİZLERE BU GALİBİYET SEVİNCİNİ TATTIRAN BAŞKANIMIZA, HOCAMIZA, YİĞİDOLARA KUCAKLAR DOLUSU SELAMLAR, SEVGİLER, ALKIŞLAR.
ŞAMPİYON SİVASSPOR, ŞAMPİYON YİĞİDOLAR CEMİL AKTÜRK/İSKENDERUN |
lige bu şekilde başlamak çok güzel bir duygu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |