![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
Seyime kadar istifa ettiyse banane.adam kendi soyluyor basarisiz oldum istifa ettim diye sukur anlamis biseyden anlamadigini baskasinin kurdugu kadroyla sivasi basarili etti kendi kurdugu kadroyla istifa etti fark bu
|
yeni süperlige çıkmış bir takım hemen başarıyı yakalıycak değil ya bülent hocam. sen şimdiden pes ediyorsun hocam, yazık ettin bucaya. bucasporlu kardeşlerime üzülmemelerini temenni ediyorum, başarılar diliyorum bucaspora, bu zor günlerin üstesinden kalkıcaktır bucaspor.
|
[QUOTE=Harput0658;657617]Ya nasıl şans vermedik.
5 hazırlık maçı yaptı 4 ünden fark yedi. Ş.ligi maçı yaptı fark yedi. UEFA maçı yaptı fark yedi. 7 Lig maçı oynadı 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. [B] Biz ona yeterince şans verdik, Hatta hala gitmesini istemiyorduk. Bıraktı gitti.[/B] Gelmesin uzak dursun.[/QUOTE] gardas bu Bülent Uyguna verilen sans yeterliyse bizim gecen sezonun sonundan simdiye kadar Mesut Bakkala verdigimiz sansa ne demeli??? O zaman Bakkali da artik göndermemiz lazim.... |
[QUOTE=halilxx58;657846]gardas bu Bülent Uyguna verilen sans yeterliyse bizim gecen sezonun sonundan simdiye kadar Mesut Bakkala verdigimiz sansa ne demeli???
O zaman Bakkali da artik göndermemiz lazim....[/QUOTE] 14 maç 1 galibiyet, hepsi beraberlik oolsa 34 puan olur, hedef bankasya, mesut hocanın vizyonu bitmiştir, kendisinin kaliteli olup olmadığı değildir tartışma, sivassporun içinde bulunduğu çıkmazdır, deplasman gelibiyetin yok, büyük takımlara kendi evinde yeniliyorsun, mücadele yok bundan büyük başarı beklemeyin. Bülent uygun istifa diye bağıran insanlar şimdi neden mesut bakkal istifa diye bağırmazlar, demekki kendileri istediği için bağırmıyorlarmış, birileri bağırtıyormuş, şimdi o birilerinin mesut bakkal içinde bğırtmalarını bekliyorlar, onlar ne zaman bağırın derse o zaman istifa diye bağıracaklar. ancak iş işten geçtikten sonra bir kıymeti harbiyesi yokki |
Bir adam ; Vatan,millet,sakarya edebiyatına sığınıyorsa o adam boş adamdır.Bülocan bunun en canlı örneğidir.Çünkü başarısızlığını başka etkenlerle örtmeye çalışmaktadır.
|
basarısızlık falan degıl sebepı bellı fıtnecı bır zıhnıyet .turk futboluna zararlı bırısı t.dırektor olamaz
|
1 sezon bitmeden 3.takımaaa :D
çok ah alıyoo bülent uygun, es es çıkar acısı ama eskişehirin gerek taraftarı şehri, yönetimi ne antep nede buca kadar sabırlı ve uysal değildir uygunun artis tavrını çekmezler uygun adım şutlarlar daha sezon bitmeden 3. takıma geçen hocadan fayda gelmez, burdada görecez.
|
bülent SİVASa gönül vermiş taraftarların ve kendisini her fırsatta destekleyen ve sahip çıkan SİVAS halkını vefasızlıkla,takıma sahip çıkmamakla suçlamış bizi dosta düşmana küçük düşürmüştü.(özelliklede şu g...t trıkzonlulara)
ama yinede büloyu bi it kadar sevmesemde yapmış oduğu hareketin kendi tercihi olduğunu düşünüyor ve taktir ediyorum.ne de olsa kimse bizim başkan gibi başarısız bi teknik adama bu kadar tahammül etmez,bülo da bunu bildiği için 7 haftada 6 puan almış olmasına ramen istifa etti.DARISI BİZİM MESUT BAKKALA... |
yazılara bak be ihanet nefret ihtiraz gemıyı terk edenkaptan bazen sıvaslılar nankormu acaba dıye dusunmekten vazgecemıyorum bulent hoca ıyı kotu guzel anıları olan bırı artısmı evet artıs bende sevmıyorum kısılıgını ama sıvasspora ve sıvaslılara yasattıgı unutulamaz bulente o gunlerde ıstıfa dıyenler bugunde karalayanlardır bulente stadda ıstıfa dıyenler bugun mesut hocamız dıyenlerdır oysa mesut bakkal rezıllık ustune rezıllık yasatmıs lıgın en cok gol yıyen takımı halıne getırmıs ama halen bulent konusuluyor ve yanlıs laf edılıyor adam durustce cıkmıs ıstıfa etmıs ıstese etmezdı ve yonetım arkasında dururdu fıkret unsal harıc sonucda kalırdı takımın basında ama madem taraftar ıstıfa dıyor dedı ıstıfa ettı bence artık bulent hoca ıyısı yada kotusu ıle anılmasın sıvasa hızmet etmıstır tsk ederız denılsın es es konusuna gelınce takımı ıyı yerlere getırecene ınanıyorum cunkı sert taraftarı var ve yonetımı para harcıyor bızım sıvas yonetımı gıbı degıl ellerı ceblerıne gıtmıyor sonra hatalı hocalar oluyor anlayanlara..................
|
bu yaptığın terbiyesizlik bülent bucayı resmen sattın tıpkı Sivassporu sattığın gibi. beter ol bülent.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:04. |