![]() |
Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu
burda yazılan herşey çok olumlu allah inş sivasımızı o eski günlerini yaşatmayı nasıpp eder SİVASLI BUNU HAK EDIYOR..
|
TEŞKKRLER RIZA HOCA sivas o eski günlerine kavuşacaktırçç yolumuz acık olsun kamanan üzdü beni
|
tespitler bence doğru olmuş...gidecekleri düşünürsek; bir stoper geliyor, 1 i gole dönük olmak üzere 2 orta saha.. bir de forvet
|
[B]bunlara ilave olrak başka bir konuda da yazmıştm ferhat bıkmaz ve genç oyunculardan akif ve ibrahim yay da gidiyor gs de bizdeki yerli oyunculardan birinin menajeriyle görüşümüş...[/B]
|
haber ne kadar doğru bilemiyorum ama ben zita nın kalmasından yanayım.
|
Oyuncu göndermek gerçekten çok kolay ama önemli olan gelecek oyuncuların gideceklerden daha iyi olması...Aslında eğer dikatli takip edilirse Bank Asya da'da iyi yabancılar ve yetenekli genç oyuncular var..Mesela Ordusporda forvet ve orta sahanın sağında oynayan 22 yaşındaki Mevlüt isimli bir oyuncu var;bu oyuncuya dikkat diyorum..Çok yetenekli bir oyuncu..Adanasporda da 58 numaralı formayı giyen bir oyuncu var;mevkisi sağbek,Sivas doğumlu veya Sivaslı olması ihtimali yüksek...İleri geri iyi oynayan bir kanat oyuncusu...değerlendirmekte yarar var...4 Eylülde oynayan Yasin de ileriye dönük iyi bir oyuncu 1989 doğumluymuş...İnanın sivassporun yapacağı transferleri herkes gibi ben de çok merak ediyorum...Hocadan yana hiçbir şüphem yok ama yönetim Rıza Hocanın istediği oyunculardan kaçını alacak çok merak ediyorum...İnşallah yapılan transferler geçen yıl yapılan transferlere dönmez...Bu hafta hocanın yardımcıları Arnavutluk'ta bir oyuncuyu izlemişler;bakalım işin sonu ne olacak....Belçika liginden de bir oyuncunun izlendiğine dair duyumlar aldım;bu oyuncu forvete dönük bir oyuncuymuş,ismini bilmiyorum...Yine sitede başlığı açılan Portekiz asıllı Gine vatandaşı Sporting Lizbonlu oyuncunun da Rıza hoca tarfından çok istendiğini duydum..Benim asıl merak ettiğim Muhsin Ertuğral tarfından acaba Sivasspora G.Amerika'dan hangi oyuncuların önerileceği ve bunlardan hangilerinin transfer edileceği...Ayrıca Trabzonspor da oynayan ve kadroya giremeyen gurbetçi oyuncu Zafer Yelen'in hoca tarafından çok istendiğine dair duyumlar var...Haftaya transferlerin büyük çoğunluğu belli olacak bakalım gerçekten kimler gidecek kimler kalacak?
|
trabzonspor cok büyük bir ihtimalle seneye avrupa maclarina cikacak. sampiyonluga en büyük aday oldugu icin, direkmen sampiyonlar ligine katilabilecektir. bunu göz önünde bulundurursak serveti trabzon yerine sivas'a getirmek imkansizliga yakin.
|
ADI gönderilecekler listesinde gecen isimlerden zitanın kalmasından yanayım,çok maliyetli oldunu sanmıyorum,oyuna girince katkı yapıyor,sağlam bizita herzaman lazım ,diğer isimler gidebilir,aslında bana kalsa temizlik harekatını sezon sonuna bırakırım,bukadar oyuncuyu gönderip sonra yerlerine alınan adamların uyum sorunuyla uğrasırsak sorun yaşarız.ama adı gecen oyuncuların butakıma hayrı yok,hoca daha iyişini alacağını gözüne kestirdiki göneriyor,hayırlısı olsun,
|
[B]Ceyhun u begenmeyenler var fakat bu akşamkı fenerbahce macında takımın en etkılı topu ayagında tutan adam ceyhun'du. bu akşam sivassporun iyi oynayan futbolcularından bırı ceyhun ERİŞ ti..gitmesi konusunda üzgünüm[/B]
|
[QUOTE=selimdelen;676345]senin yorumunu gorunce aynen katılmamak elde degıl tam benim dusun dugum gibi acıklamıssın kadir pekmezci erman sedat bayrak traider ugur kavuk sedat yesılkaya mehmet nas ceyhun bunlarda gitmeli zita bir kac mac izledigim kadrı ile yetenekli ve dikine oynuyan birisi suda bir gercek ivanovs ramoviç saurez oynadıkca takıma alısttı alıstıkca daha iyi oynamaya basladılar buna cok cok onem verilirse ikinci yarı yeni alinan futbolcular takım olma yolunda hızla kaynasır birlik beraberlik icinde olursa orta yerlerde rahatımıza bakarız bu sezon[/QUOTE]
eywallah reis herkezin görüş açısı farklıdır ama demekki biz aynı pencereden görüyoruz ya biz bişey bilmiyoruz yada başkaları :) umarım kadiri savunanlar fenerbahce maçındada yaptığı faul yüzünden yediğimiz golüde görmüşlerdir .... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:51. |