SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30919)

B.DUMANLI 02.01.2011 13:10

Cevap: SİVASSPOR'DA SICAK GELİŞME

[QUOTE=calipso;679750]kimler geldi kimler geçti bu transfer piyasasından .. gelenleri gördük saidou ile ceyhun :D.. o yüzden geleceklerden de fazla umutlanmıyorum[/QUOTE]

Bu takimin küme düsmemesi lazim,sayet düsersek bir daha cikamayiz.Yönetim bunun farkinda ,bu ara transfer digerlerinden cok farkli olacak.Hastalik ortada.COK CABUK GOL YIYORUZ VE GOL ATAMIYORUZ.Iste yönetim buna care bulacak,transferleri mutlaka yapacaktir.

subasi29 02.01.2011 14:38

Neyse Canim Sunun Surasinda Pazartesine Ne Kaldi !!!

EneS ElmaS 02.01.2011 17:23

Her defasinda ayni hatayi yapiyoruz. Bir kerede Transferleri erkenden halletsek ve o yeni gelen oyuncular Kampa katilip takima alismis olsa daha mantikli olmazmi? Takimin birbirine en kaynasip ve en hizli sürede uyum sagladigi yerlerdir kamplar.
Transferler yine son güne birakilacak ve oyuncu tutmazsa, "takima alisamadi" denilecek. Ne zaman hatalarimizdan ders cikaracagiz cok merak ediyorum..

taraf 02.01.2011 17:26

ARKADAŞLAR YÖNETİM SÜPRİZ YAPABİLİR SEYİRCİNİN ÇOK İSTEDİGİ ADAMI ALDIK DİYEBİLİR KAYNAK OLARAK BİR ŞEY SÖYLEYEMEM AMA SÜPRİZE HAZIR OLUN DERİM

Respect58 02.01.2011 17:37

[QUOTE=taraf;679804]ARKADAŞLAR YÖNETİM SÜPRİZ YAPABİLİR SEYİRCİNİN ÇOK İSTEDİGİ ADAMI ALDIK DİYEBİLİR KAYNAK OLARAK BİR ŞEY SÖYLEYEMEM AMA SÜPRİZE HAZIR OLUN DERİM[/QUOTE]

[B]Abi milletti gizemli bi konuşma şekli sardı.Anlamdım ne iştir..Ya tam söyleyin yada hiç bahsetmeyin.İyice sabırsızlandırıyorsunuz insanları...[/B]

calipso 02.01.2011 17:37

[QUOTE=taraf;679804]ARKADAŞLAR YÖNETİM SÜPRİZ YAPABİLİR SEYİRCİNİN ÇOK İSTEDİGİ ADAMI ALDIK DİYEBİLİR KAYNAK OLARAK BİR ŞEY SÖYLEYEMEM AMA SÜPRİZE HAZIR OLUN DERİM[/QUOTE]

ben messiyi çok istiyordum, o mu geliyor acaba :D

taraf 02.01.2011 17:50

ARKADAŞLAR GİZEMLİ KONUŞMA DEYİL BAZI İSİMLERİ ARAŞTIRIRKEN FORMLARDAKİ YAZILARI OKUYORUZ BAZI FORMLARDA BİR FUTBOLCUNUN İSTANBULDA OLDUGUNU YAZMIŞ ARKADAŞLAR ŞİMDİ BU FORMDAKİ YAZIYI KAYNAK OLARAK GÖSTERMEK SAÇMA OLUR FUTBOLCUNUN İSMİNİ AÇIKLAMAKDA DOGRU OLMAZ AMA DOGRUYSA BİZİM HEPİMİZİN İSTEDİGİ BİR İSİM İNŞALLAH DOGRUDUR

YÖNETİMDEN TANIDIGIM KİMSE YOK YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN

akkara58 02.01.2011 18:00

ben söliyim kaynağını scoutgs.com

kadirakin58 02.01.2011 18:25

inşallah doğru haberdir, bu taraftarın böyle haberlere ihtiyacı var. tabi böyle haberlerin gerçekleşmesine daha fazla ihtiyacı var :)

akkara58 02.01.2011 18:29

ben ümidimi kestimm gardaşşş bu yöneticiilerrrr para harcamaz nerde boş topçu var gider alır bak demedi demeyim mehmet yılmaz boştaymış gider alırlarr mehmet çakırda boşta hürriyette boştaa 3 den birini kesin alırlarr amaa 3 nüde alsınlar derim en azından tecrübelilerrr almanya 6. liginden adam alınacağına bunlar alınsın !!!! BEN ÖYLEE PARA VERİPP İYİ TOPÇU ALACAK YÖNETİM VE DİRAYET GÖREMİYORUM KENDİLERİNDEE LANET OLSUN HEPSİNEE !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:00.