SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31207)

adres58 06.02.2011 22:25

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Şimdi bırakın maç oynanmadan sonuç çıkarmayı beyler... Evvela çok anlamlı bir günde çok anlamlı bir galibiyet çıkarmak için neler yapmalıyız ne gibi organizasyonlara girişmeliyiz bunu halletmek lazım. Sivasta olsam eyvallah ama maalesef gelemeyeceğim. Sizlerin güzel şovunu soğuk buz gibi bir havada olsa sabırsızlıkla bekliyorum. Unutmayın bu Trabzonu bu şekilde hiç bir zaman bulamayız. Bu futbolcu arkadaşların ve Sayın hocamız Rıza Çalımbayın işi... Özellikle bu hafta yine kırmızı çizginin dışındayız. Bu hafta galip gelirsekki inşallah galip geliriz rakiplerimizden ikisi bir biri ile oynayacağı bu durumu değerlendirmeliyiz... O galibiyet morali bizi üst sıralara taşıyacaktır buna eminim. Ayrıca internet ortamındaki yorumlarımıza dikkat edelim, mümkün olduğunca sitelere maç öncesinden girip yorum yazmayalım. Maç sonunda (özellikle Trabzon sempatizanı ajansspora) çifte standart dersi verelim... Sivassporumuz çok güçlendi buna bütün arkadaşlar hem fikir. Umuyorum hocamız çok iyi hazırlayacak oyuncularımızı, ben tek korkum zeminde kar olması. Antalya maçındaki zemin olursa mazallah durumumuz çok kötü olur. Mutlaka düz zeminde top oynamayı seven oyuncularımızın istediği bir saha olması gerekiyor.
Hadi bakalım inşallah bu maçı alırız ama unutmayın şimdiden sağdaki soldaki sitelere girip atıp tutmayın...

engin2609 06.02.2011 22:51

TEk istedigm TRAB 2-0 N :) YAPMAMIZ :)

antik58 06.02.2011 22:53

SİVASSPOR saglam top oynar nede olsa kek takımımız fener ıcın galatasaray neyse SİVAS içinde trabzon aynı :)

yigidocengiz 06.02.2011 23:00

uzun zamandır SİVAStaki maçlarımızı cumartesi günü yayınlayan ve diğer rakiplerimiz konya ve bucanın maçlarını bizden bir snraki gün yayınlayan federasyonu kınıyorum.İNŞALLAH trıkzonu YENİP ONLARA ÇOK GÜZEL BİR CEVAP VERECEĞİZ.

bykaram 06.02.2011 23:05

bugunki antalya maçından sonra gordumkı bız burda trabzonu doldururuz bana gore ole ama herkes farklı dusunebılır fener ve antalya macından sonra sasırdılar bırde sivas darbe vurur gıbıme gelıyor

oNuR 06.02.2011 23:08

[B]Süper lig tarihinde gelmesini istediğim tek maç...4-0 5-0 gibi farklı sonuç almazsak maalesef bunlara rakip olamayız..[/B]

LosTie58 06.02.2011 23:18

Neyseki bu sıralar rakiplerimiz de kaybediyor. Trabzon maçını kazanacağımızı düşünüyorum ben. İyi oynayıp bir türlü kıramadığımız şeytanın bacağını bu maçta kıracağız inşallah zaten Trabzon'a burda ters geliyoruz. Bursa'ya da ters geliyorduk hep orda yine gelecektik hakem korudu onları ama bu sefer 3 puanı alacağız diye düşünüyorum ben.

GuVeN 06.02.2011 23:28

Trabzon 'da yavaştan bir panik havası hakim olmaya başladı. Bir maç bile kaybetmeye tahammülleri kalmadı,o yüzden buraya gemilerı yakarak geleceklerdır,bu durumda bızım işimize gelır dıye dusunuyorum. sabırlı ve hatasız oynarsak Trabzona en buyuk darbeyı bız kendı evımızde verebılırız. Ilk yarı cok dalga gectıler,umarım takımımız bunun altında kalmaz. Oyuncularda bıraz gurur varsa bu maçta Trabzon'a tek bır puan bile vermeme adına canları dişlerıne takmaları lazım.

yigidoss 06.02.2011 23:29

Umudum yok açıkçası ama biz bugüne kadar ne olmazları oldurduk biz. bir yenelim ahhhhhh bir yenelim var yaaa. En az 2 çocuk sevindireceğim.

SivasZara585858 06.02.2011 23:36

bence kadromuz böyle olmalı ;

-----------------Korcan------------------------

Uğur-------Sedat-------Navratil-------Ziya Erdal

--------------------Rada-----------------------

Grosicki---------Kadir Bekmezi---------Erman Kılıç

-----------------Mehmet Yıldız------------------

-------------------Eneramo---------------------

Bu kadroyla çıkarsak trabzonu yeneriz ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:19.