![]() |
Cevap: Hedef Olimpiyat'ta 58 bin olmak!
aslında zor degıl dernekler vasıtasıyla kucuk guruplar halınde toplanıp daha sonra merkezı yerlerde bırlesmek. beledıye ve sponsorlar aracılıgıyla arac temın edılebılır
|
[B]Olimpiyatın uzak olması hiçkimse için bahane olamaz. Yeniçeriler Sivastan kalkıp taa İzmir'e gidiyorsa bu takım için. İstanbuldaki Sivaslılar da Olimpiyat Stadına gitmelidir. İsterse dağın başında olsun.[/B]
|
[QUOTE=casus5858;704671]maç günü koyucaklar helalde arkadaşlar !![/QUOTE]
[QUOTE=58zarali;704661]3 gündür üyelerin yazdığı yazıları görmüyorlar mı. resimi girişe koyun diye yazılıyor.[/QUOTE] İğnelemenin alemi yok arkadaşlar,herşeyi anı anına takip ediyoruz. BOUN arkadaşımın da dediği gibi Bjk maçının hemen akabinde ne gerekiyorsa fazlasıyla yapılacaktır illaki. Takımımızın menfaatlerının gerektirdiği her işte sivasspor.com elinden geleni yapacaktır. Bu süre içerisinde gerekli organizasyon çalışmalarıda tamamlanmış olursa gerek üyelerimize gerekse elimizin ulaştığı her yere gerekli bildirimleri biz de elimizden geldiğince yaparız. |
maç günü orayı bayram yerine çevireceğiz allahın izni ile
[COLOR="Red"]""HEDEF 58 bin""[/COLOR] |
[QUOTE=58zarali;704661]3 gündür üyelerin yazdığı yazıları görmüyorlar mı. resimi girişe koyun diye yazılıyor.[/QUOTE]
site yöneticilerine mesaj attim ama hala yapmadilar onlar duyarsiz kalirsa hedef cok zor. elimizden geleni yapmamiz lazim bu site herkesin bildigi gibi sivassporun en popüler sitesi.. |
BUNU BASARMAMIZ IMKANSIZ DIYENLER... sirf bunu diyenler gelse ztn kafadan 10 bin oluruz..
|
[QUOTE=GuVeN;704685]İğnelemenin alemi yok arkadaşlar,herşeyi anı anına takip ediyoruz. BOUN arkadaşımın da dediği gibi Bjk maçının hemen akabinde ne gerekiyorsa fazlasıyla yapılacaktır illaki. Takımımızın menfaatlerının gerektirdiği her işte sivasspor.com elinden geleni yapacaktır.
Bu süre içerisinde gerekli organizasyon çalışmalarıda tamamlanmış olursa gerek üyelerimize gerekse elimizin ulaştığı her yere gerekli bildirimleri biz de elimizden geldiğince yaparız.[/QUOTE] güven ben iğne falan batırmadım kızacak olsam açıkça yazarım. bir iğne durumu hissetiysen onu bilemem ama ben üyelerin kaç gündür taleplerine bir cevap göremediğimden dolayı yazdım |
[QUOTE=GuVeN;704685]İğnelemenin alemi yok arkadaşlar,herşeyi anı anına takip ediyoruz. BOUN arkadaşımın da dediği gibi Bjk maçının hemen akabinde ne gerekiyorsa fazlasıyla yapılacaktır illaki. Takımımızın menfaatlerının gerektirdiği her işte sivasspor.com elinden geleni yapacaktır.
Bu süre içerisinde gerekli organizasyon çalışmalarıda tamamlanmış olursa gerek üyelerimize gerekse elimizin ulaştığı her yere gerekli bildirimleri biz de elimizden geldiğince yaparız.[/QUOTE] [B][I] Kampanya günler ve haftalar öncesinden yapılır. haberdar edilir. bunu size öğretecek kadar hadsiz değiliz ama hatırlatıyoruz. Ben bugün özellikle gidip biletleri sordum. BJK maçı icin ne VIP te ne de Maratonda yer yok. Kale arkalarının bile köşeleri bitmiş. Yani BJK maçı icin sadece maç sonu yorumlar kaldı. BJK maçına tüm Sivas ve yiğidolar hazır. Lütfen ufkumuzu genişletelim artık.[/I][/B] |
Bu süre içerisinde gerekli organizasyon çalışmalarıda tamamlanmış olursa gerek üyelerimize gerekse elimizin ulaştığı her yere gerekli bildirimleri biz de elimizden geldiğince yaparız.[/QUOTE] [B][I] Oldu olacak zaman sitenin girişindeki stadyum konulu duyuruyu da temel atılacağı gün koyun... :)[/I][/B] |
[QUOTE=Djamoka;704710][B][I]
Oldu olacak zaman sitenin girişindeki stadyum konulu duyuruyu da temel atılacağı gün koyun... :)[/I][/B][/QUOTE] önümüzde beşiktaş macı var dikkatleri şimdiden oraya çekmek doğru değil ! istanbuldaki arkadaşlar bu konuda çalışabilir ama sivasspor.com anı takip etmek zorunda.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03. |