SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32098)

Respect58 04.06.2011 21:17

Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı

[B]Mehmet Yıldızı bende çok seviyorum..Mehmet Yıldız gitmeyi kendi istemiş,kan değişikliğinin iyi geleceğini düşünmüş.Bencede doğru düşünmüş Mehmet Yıldızın gitmesi her iki taraf içinde hayırlı olur.Taraftarımız Mehmet Yıldızın üzerinde çok büyük baskı kurdu oda bu baskı altında eriyip gitti malesef.Bundan sonra Mehmet Yıldızdan tek beklentim takımına katkı yaparak gitmesidir.Yönetimin takasta kullanmalı.Mehmet Yıldız gittiği takımda inşallah kendini bulur bizde Mehmetin yerine oynayacak birisini buluruz.[/B]

yigidoss 04.06.2011 22:05

Bu Mehmet Yıldız anipatisi olan yiğidolar canım kardeşlerim yaklaşık 2 yıldır sürekli Mehmet YILDIZ ı günah keçisi yaptınız gitsin Allah gitsin yerine forvetler!!! getirildi hemen hemen hepsi asalak gibi takımda yedi içi yattı kimi pılını pırtısını topladı gitti. Mehmet YILDIZ SAKATLIĞINA RAĞMEN ÇIKTI [COLOR="Red"]ELİNDEN GELDİĞİNCE [/COLOR] oynadı. Bu sene takıma faydası oldu mu? Bence de olmadı. Ama psikolojisi bitik bir takımın günah keçisi olarak çıkan bir topçu sakatlıktan çıkmış ancak bu kadar diyorum. Bazı arkadaşlar demiş ki "Mehmetin yaptıklarını başka futbolcu yapsa idam ederdik. " ben de tam tersini iddia ediyorum Mehmet Yıldıza yapılan haksızlıkları başka futbolcuya yapsalardı o hocaları idam ederdik.

FB için hala Rıdvan Dilmen bir ekolse, Rıza Hocamızın adı geçince herkesin aklına BJK geliyorsa. Hakan Şükür= Gs ise Mehmet Yıldız da öyledir ve öyle kalmalıdır.

ZiDaNe58 04.06.2011 22:06

bencede kalmalı belki eski günlerine dönebilir bi şans daha verilmeli kendisine.

savaş2 04.06.2011 22:24

[QUOTE=İbrahim58070;721051]Sezon sonlarına doğru M.Yıldız gitsin diyenler şimdi diyemiyor.gitmesin diyen arkdaşlar gereğinden fazla duygusal davranıyorlar.m.Yıldız'ın Sivasspor2a katkısı büyüktür, ama artık ayrılmasının vakti gelmiştir.emeklerinden dolayı teşekkür edilip gönderilmelidir veya futbolu burada bırakacaksa kulüpte ona göre bir görev verilmelidir...[/QUOTE]

+++hangi görev ,kavga görevimi
+++m.yıldız hem form durumuyla hemde cıkardığı takımdakı huzursuzluk durumuyla vede en onemli macımızda kasımpaşa ile oynadığımiz macta kalemize 2 gole sebep oldu ...
+++ 2 yasin olmasın vaktınde gitsin derim

B.DUMANLI 04.06.2011 22:27

Bencede gitmesin takima cok faydasi var.2-0 öndeyken 90. dakikada Riza hocamiz oyuna alsin.Böylelikle kalmasini isteyenlerde onu uzatmalarda görmüs olur.Tabi Mecnun baskan bu isi kabul edermi o baska bir mesele.Haybeden arada gecinir gider.

kaptann58 05.06.2011 08:53

EMEĞİ VAR DİYE O ZAMAN TRANSFERDE YAPMAYALIM BIRAKIN MİLLET BU AMATÖR RUHLULUĞU ARTIK BİR ZAMANLAR İYİYDİ TAKIMA ÇOK KATKI SAĞLADI ODA EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALDI GÜNÜMÜZ FUTBOLU ARTIK DURARAK OYNANAN FUTBOL DEĞİL MEHMET YILDIZ HOCAMIZIN SİSTEMİNE UYMUYOR ONDAN DAHA İYİ GENÇ VE DİNAMİK BİR SANTROFOR TARNSFER YAPILABİLİR HER ŞEY İÇİN TŞK EDİLMELİ MEMHMETE SÜPERLİGDE DUYGUSALLIĞA YER YOK BİRDE BAKMISSINKİ 3. LİGDESİN MUSA AYDIN ÖRNEK TAKIMI DÜŞTÜ KENDİ ANTALYAYLA ANLAŞTI OLAN TAKIMA OLDU AYNI ŞEYLERİ BİZLERDE YAŞAMADAN DAHA AKILLI PROJELER ÜRATELİM TARAFTAR OLARAK BIRAKIN TRANSFERİ YÖNETİM VE HOCAMIZ YAPSIN

kaptann58 05.06.2011 09:19

MEHMET YILDIZ GİTSİN SİVASSPORU DAHA ÇOK SEVİYORUM ONDAN

eroldeger 05.06.2011 11:36

ahde vefa diye bir şey var oyna masa bile teknik heyete yardımcıolsun ara sırada oynar oda anlayış gösterir hehalde herşey ortada

ŞARK58 05.06.2011 12:18

[QUOTE=eroldeger;721145]ahde vefa diye bir şey var oyna masa bile teknik heyete yardımcıolsun ara sırada oynar oda anlayış gösterir hehalde herşey ortada[/QUOTE]

Sevgili kardeşim ahde vefa bir erdemdir değilmi? Lig başlangıcında Gs yi yendik ikinci maç Antalya ile. Bende yılda bir Yiğidomu izliyorum Antalya da. Mecburmuyum bu adam yüzünden kanser olmaya kardeşim ahde vefa önce ekmek yediği yere ihanet etmemektir. On beş dakika bu adam maçı bıraktı hakemle dalaştı durdu ne bu sinir ne bu şizofren durumlar çokmu normalki? O maçın tekrarını bulun izleyin anlarsınız Mesut hocayıda Muhsin hocayıda yedi Rıza hocayı yemeden gitsin kardeşim Sivasspor dan büyük bir Allahtır.

TS58 05.06.2011 12:27

Mehmet YILDIZ, Medyada adı sıkçA geçen bir takıma, gitmeli.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:35.