![]() |
Cevap: Lech Poznan-Sivasspor
allahın izniyle şu şike operasyonunuda atlatırsak bu sene çok çok iyi olacaz
|
[QUOTE=SivassporunSesi;733083]Patron Niyazi değil Njazi :D Türklükle alakası yok 28 yaşında 1:93 boyu var[/QUOTE]
bu oyuncunun degrine ve oynadigi takimlara bakarsak sivasspor icin bi sayif oyuncu sayilir yada simdiki durumu öncekinden daha iyise orasini bilemem hem finlandiya futbolu ve ligide pek meshur sayilmaz |
arkadaşlar maçı 1 0 aldı yigodo
|
Mac 2:0 bitti. Son dakkada ikinci golümüz geldi, karambolde kimin attigini anlayamadim
resimler yarin |
[QUOTE=münihliyigido58;733094]Mac 2:0 bitti. Son dakkada ikinci golümüz geldi, karambolde kimin attigini anlayamadim
resimler yarin[/QUOTE] Mac 1:0 bitti son gol sayilmamis herhalde livescore 1-0 yaziyo baska bitane münihli arkadas da söyledi herhalde ofsaytmis son gol 1-0 bitmis yani |
Evet Ofsaytti. Bitis düdügünün biraz öncesindeydi. Cihan Özkara atmisti. Ama Ofsayt yani Mac 1-0 bitti
|
taraftar cok du masallah
ve mac dan sonra konvoy da süperdi =D |
Diallo-Faty muhteşem ikili olacak arkadaşta belirtmiş Diallo geri döndü diye.
|
[QUOTE=hasantuan;733001]şu bizim sivas kanalları ne iş yapar merak ediyorum????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE]
Cinsel gücü artırıcı ilaç reklamı yapıyorlar sabah akşam yetmiyo mu=)))iyi para kazanıyorlar belli reklamdan) |
[QUOTE=SivassporunSesi;733083]Patron Niyazi değil Njazi :D Türklükle alakası yok 28 yaşında 1:93 boyu var[/QUOTE]
Arnavutların Türklükle alakası vardır... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13. |