SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34064)

SAYGIN58 13.04.2012 12:10

Cevap: Maçı Değerlendirelim

HERŞEYE RAĞMEN YİNEDE TAKIMIMIZI DESDEKLEMELİYİZ UMARIM TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR BU MAÇTAN YETERİ KADAR DERS ALMIŞLARDIR.TAKIMIMIZ YİNEDE ÇOK İYİ SADECE BELİRLİ BÖLGELERE 2 VEYA 3 TRANSFER.

hasanim58 13.04.2012 12:41

Olan guzelim seyirciye oldu offff offffff en kotu futbolu oynadik diyecek bisey bulamiyorum

kakikli 13.04.2012 13:51

[B]tamamen hocanın yanılgısı ile yanlış oyuncuların oynaması.
bu faty'nin bu kadar hantal hamlesis oyununu rıza hoca neden göremez, neden hala ısrar eder. mehmet nas artık misyonunu tamamladı.kıvanç,murat,rajnoch,ziya sağlıklı iken neden 11de oynatılmaz.
neden maça başlayınca kontrolsüzce saldırıyoruz anlam veremiyorum...
rıza hoca artık hatalarından ders almalı, aksi takdirde paza günü daha da kötü bir sonuç çıkabilir...[/B]

ErkANkaragücü 13.04.2012 14:57

tribünlerle ilgili diğer konuya yazacaktım kitlenmiş

bazı arkadaşlar bağırılmadı falan denmişde sivaslı arkadaşlar kızmasın kusura bakmasın bu ülkede belli başlı tribünler vardır biz bursa eskişehir sakaryo kocaeli göztepe ads vs bu tribünlerin karşısında bağırmak yada ne bilim onlar gibi destek vermek bence zordur heleki tribün kültürü olmayan bi kitleden bahsediyosak.. tribün kültürünü kötü anlamda söylemiyorum sivasdada belli başlı guruplar var o arkadaşlar ne demek istediğimi anlarlar.. ee böyle bi topluluktan 90 dakika boyunca bursa tirbünü gibi şov yapmasını beklemek sürekli besteler girmesini beklemek yalnış olur ee bide skor dezavantajı olunca gayet normal bi durum olmuş.. lakin sivasda tribünlerde olan guruplardan organizasyon olsa skorda 3 0 olmuş olsa o guruplar sırf tribünde ezilmemek adına gırtlaklarını patlatırcasını destek vermeye devam ederlerdi ama oda olmayınca zaten izleyici bi kitleyle bence çok bile destek verildi helal olsun..

sivası ve trabzonu diğer şehirlerden ayıran özellik bence bu tribün kültürü dediğimiz şey kalabalık olunabilir fazla olunabilir ama maalesef o tribün kültürü fazla yok belki gençlerin ilgisizliğinden belki baka sebebelerden iki şehirdede çok yüksek potansiyel olmasına rağmen tribün namına pek fazla bişey yok.. ha yok derken tribünde emek veren arkadaşlara saygısızlık yapmam onların emeklerinide küçümsemek istemem ama bence onlarında sıkıntısı budur... ne bilim güvenilir bi tribün ve tribün lideriyle sivasda bi eskişehir bursa gibi tam manasıyla bi tribün şehri bi futbol şehri olabilir çünkü potansiyel var...

maça gelince bence bu maça rıza hoca iyi hazırlanamamış.. sonuçta o yönde oldu sahada oynayan sivas 34 haftanın aksine değişik kimsenin tanımadığı bi takımdı neticede hak eden kazandı..

inşallah sivas playofftan bursada kupadan avrupa gider..

ankaradan sevgiler..

aRsima58 13.04.2012 15:04

bence herkez çok kötü oynadı kadir erman ziya uğur hariç herkez kötüydü ben rıza hoc anuın yerinde olsma böyle bir kadroyla çıkarım korcan uğur murat raynoh ziya kıvanç pedriel kadir mehmet nas erman cihan

eyupk 13.04.2012 15:11

YA BU SENE SADECE KUPAYI İŞTEMİSTİK ÇOK ŞEY Mİ İŞTEMİSTİK SİZDEN EY FUTBOLCU KARDEŞLERİM, YİNE DE CANINIZ SAĞOLSUN, AMA MAÇIN HAKKI BU OLMAMALIYDI.

eyupk 13.04.2012 15:25

ÇOK ŞEY Mİ İŞTEDİK SİZDEN ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİK, NEDEN BU SKOR :(((

calipso 13.04.2012 16:09

bursanın defansının iyi olduğunu cümle alem biliyor..aam birtek rıza hoca blmiyor herhalde

Ozan5858585858 13.04.2012 16:22

Ya arkadaşlar ben anlamıyor biz kimsenin forumuna gidip bu kadar rahat konuşamıyoruz neden biz bu kadar açığız herkese anlamıyorum çoğu forum rakip taraftar bile almıyor adam özelden bursaya nefretin nedir diyor SANA NE BE KARDEŞİM SANA NE ben kendi takımım dışında bütün takımlara söverimde küfürde ederim sevmemde burası kendi forumum senide ilgilendirmez ! Biz hiç bir rakip takım forumunda rahatça konuşamıyoruz.. hele hele bir rakip taraftara kendi forumunda sivasla alıp veremediğin ne diye sorabileceğim özelden peeeh mümkünü yok.. Arkadaşlar ya rakip takım yöneticilerinde söyleyin bizi konuştursunlar ya da onlar gelip burada konuşmasın sinir oluyorum biz konuşamıyoruz adam geliyor ''TOP sülalendir'' diyor yönetim sesini çıkarmıyor adam gelip ahkam kesiyor yönetim sesini çıkarmıyor.. Unutmayın Bu Forumda malum kişi hariç hepimiz Sivaslıyız sonuçta sülaleye baktığımızda elbet bir yerde kan bağımız var.. Forum Yönetimi Lütfen Bursalının Üyeliğini Pasifleştirirmisin ? Yoksa Ben Yokum Arkadaşlar Bu Forumda! Ben mi Bursalı mı ?

savaş2 13.04.2012 16:24

***hocamız böyle önemli maclarda kafası karışıyor,yani kaldıramıyor.yaptığı tek şey freni patlamış tır gibi saldırıyor,yahu arkş bu mac doksan dakikadır sen neden medyanın doldurusuna gelyorsun biraz sakın ol pas yapabilen kıvanç ve ziyayı yedek sokuyorsun oyuna defansa bi tek aklı başında navratil var .uğur bas bas bağırıyor ben golcuyum bu mevkinin adamı değilim diyor .gene söylüyorum kamil ve erman mücadele sıfır.ama gene fark etmyorsun.takım her maca 2 kişi eksik cıkıyor,kara muratı samsunda anlamsız macta yem etti saklasaydı bu maca petriel adam hem mücadele edyor hem gol atıyor oda bu macda yedek soyunuyor anlamış değili. sadece aslan gibi mücadele eden BÜYÜK KADİR İMİZ VARDI.onun gibi mücadele eden 2 adamımız olsa liğin tozun atarız .tabii hoca hikmet karaman olursa
***bu zengin kaliteli kadroyu halen yeriştiremedi yani kuramadı .oyuncuları yerinde ve mevkisinde oynatamıyor,çünkü becerisi bu kadardir bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26.