![]() |
Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Arkadaşlar Sayın Bakan'a (İsmet Yılmaz) facebooktan satdyum protestosu çektim.
Gelen cevap: Merhaba Mete, İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı. İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir." Sayın Bakan mı yazdı bilmem, ama cevap beni ümitlendirdi. Arkadaşlar siz de Sayın Bakan'a mesaj atın ( yapıcı olsun, benimki biraz sertti). Allah'ın izniyle durum değişecektir. |
[I]mete209
@MalikEcderOzdmr Sayın vekilim Sivas' yapılacak stadın kapasitesini düşürmüşler. Konuyu gündeme getirmenizi rica ediyorum. Malik Ecder Özdemir @MalikEcderOzdmr sana cevap verdi: MalikEcderOzdmr Malik Ecder Özdemir @mete209 sevgili kardeşim geçen sene bu konu ile ilgili çok çalıştım ancak ne kulüpten ne taraftardan yeterli destek gelmedi. Bu dönemde bir meclis konuşmamda bahsettim ama kamuoyunda bunlar hakem hatası gibi yankı bulmayınca benimde elimden birşey gelmiyor.[/I] [B]Beyler Malik Bey'in söyledikleri ve Sivas medyasının birinden aldığım şu cevap:[/B] [I]"Size söylediğim açıklamayı Sayın Mecnun Otyakmaz da tekrar etti. 33 bin kişilik stadyum fikrini ortaya atan ve takipçisi olan Sivas medyasıdır. Bunu unutmayalım. Sayın Başkan'ın teklifi ile 25 bine düşürüldü. Bunu biliyor muydunuz?"[/I] [B]Beni son derece rahatsız etti. Acaba Başkan böyle bir şey teklif etmiş olabilir mi?[/B] |
[QUOTE=Mete209;786526]Arkadaşlar Sayın Bakan'a (İsmet Yılmaz) facebooktan satdyum protestosu çektim.
Gelen cevap: Merhaba Mete, İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı. İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir." Sayın Bakan mı yazdı bilmem, ama cevap beni ümitlendirdi. Arkadaşlar siz de Sayın Bakan'a mesaj atın ( yapıcı olsun, benimki biraz sertti). Allah'ın izniyle durum değişecektir.[/QUOTE] Arkadasin yazdigi gibi lutfen arkadaslar hepimiz bakana ulasmaya calisalim belki yazacagimiz birer mail ile stadin kapasitesini degistirebiliriz ama yazdigimiz mailde daha once verilen sozden bahsedelim onumuzde yerel secimler var inanin goz ardi edemezler, benim yazacagim bir mailden ne olur demeyelim su misali damlaya damlaya göl olur... Saygilarimla |
Aslinda samsunun stad projesinin zamaninin bizimkine denk gelmesi iyi oldu bahanemiz oldu
|
[QUOTE=Mete209;786526]Arkadaşlar Sayın Bakan'a (İsmet Yılmaz) facebooktan satdyum protestosu çektim.
Gelen cevap: Merhaba Mete, İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı. İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir." Sayın Bakan mı yazdı bilmem, ama cevap beni ümitlendirdi. Arkadaşlar siz de Sayın Bakan'a mesaj atın ( yapıcı olsun, benimki biraz sertti). Allah'ın izniyle durum değişecektir.[/QUOTE] Ya bunlar bizimle dalga mı geçiyorlar anlamıyorum. Kardeşim bimere yazdığı yazı neticesinde aranmış ve proje 35000 kişilik demiş söylentilere aldırmayın demiş bana da mail geldi sözkonusu stad 25.000 kişilik olarak onaylanmıştır diyor. Toki stadı 25.000 kişilik olarak ihaleye çıkarttı bile. Bu kadar birbirinden habersiz kurumların olduğu bi ülke işte hayret yaa |
Başbakan heryerde bz sözümüzün eriyiz diyor ama 5 yıldr hala tutck 33 bin kisilik stad sozunu..bu memleket sana oyları yağdırıyo ama karşılığını alamıyo malesef
|
Gelen cevap: Merhaba Mete, İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı. İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir." Sayın Bakan mı yazdı bilmem, ama cevap beni ümitlendirdi. Arkadaşlar siz de Sayın Bakan'a mesaj atın ( yapıcı olsun, benimki biraz sertti). Allah'ın izniyle durum değişecektir.[/QUOTE] bu cevap ümitlerin az da olsa hala devam edebileceğinin bir göstergesi. mail ve mesajlara devam. |
[QUOTE=sebasteia;786617]bu cevap ümitlerin az da olsa hala devam edebileceğinin bir göstergesi. mail ve mesajlara devam.[/QUOTE]
hadi gayret arkadaşlar başaracaz inşALLAH. içimizdeki irlandalılara rağmen! |
Sn. Berkay TOPRAK
Sivas iline yeni yapılacak stat projesi tamamlanmış 18 Haziran 2012 de ihaleye çıkılacaktır. Daha detaylı bilgi için Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşebilirsiniz. başbakanlık sitesine attığım msj dan sonra böyle bi cvb aldım |
[QUOTE=ünisivas;786627]Sn. Berkay TOPRAK
Sivas iline yeni yapılacak stat projesi tamamlanmış 18 Haziran 2012 de ihaleye çıkılacaktır. Daha detaylı bilgi için Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşebilirsiniz. başbakanlık sitesine attığım msj dan sonra böyle bi cvb aldım[/QUOTE] aynı mail bana da geldi ben de tekrar gönderdim bimere bunu ben zaten biliyorum dedim cevap vermek için cevap vermeyin dedim ve 25.000 kişilik stadı istemiyoruz. kime iletirseniz iletin diye tekrar yazdım bimere |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:04. |