![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
hakem kirmizi kart pozisyonunda neredeyse ugur kavuga sarilip ayaklarini öpecekti.ben nasil cikacagim bu macin altindan diye kara kara düsünürken,sivas akin akin saldirirken,hakem yusuf yusuf ediyordu,ugur sahneye cikti ve kurtardi hakemide besiktasida.
kac hafta verirler bilmiyorum,iki veya üc hafta olabilir ama [B]bir daha zannetmiyorumki bu takimda oynayabilsin,buna heralde stadyumda taraftar izin vermez,doga ya verdigi tepkiyi vermelilerdir artik taraftar.[/B] |
bu maçtan tek kazancımız uğurun en az iki maç takıma girmemesi olduu yaa erhan güveni niye oynatmazsınn bu uğur aşkın niye hocaaa yaaaaaa
|
takımın başında başka bir hoca olsun grosiçki bu takımın bel kemiği olur ama rıza hoca bu adamdan faydalanamadığı gibi adamı her hafta oyundan aldığı ilk oyuncu olarak insanlıktan çıkarıyor.verimsizleştiriyor.
|
benim gördüğüm korkak oynadığımız. keşke çift forvet çıksaydık. bu bjk en çok gol yiyen takım yenerdik. bu arada şahan beyi unutmayalım. net 2 penaltımızı yedi.
|
[QUOTE=kaptann58;837989]yabancı hoca getirilmeli takımın başına biri gelir fenerli biri gelir beşiktaşlı bu ne ya hep peşkeş çekiliyoruz[/QUOTE]
şu 3 büyük yalakalarından ne zaman kurtulursak işte o zaman şehir takımı oluruz hemşehrim... tespitin on numara |
tek teselli, uğurun gelecek hafta oynamaması garanti...inşallah on maç ceza verir pfdk...yoksa haftaya gene kesin kadrodaydı...ayrıca adım gibi eminim grosiçki tepki gösterdi diye, haftaya kesik yer, pedriel ilk onbirde...pedriel ve uğur vazgeçilmezleri hocanın...
|
[B]Rıza Çalımbay teknik direktör,Borjan kaleci,Uğur'da futbolcu değil.
-Geçtiğimiz 3 haftada sağ bekte Erhan oynamış ve işler yolunda gitmişti.Uğur'u neden oynatıyorsun? -Borjan kazması golde ne diye çıkıyorsun,sazan gibi atlıyorsun? -Uğur kazması o nasıl bir topa giriş öyle?[/B] |
Uğurun oynadığı maçlarda dikkat ettinizmi maçı değerlendirmiyoruz herif tek başına maçın içine ediyor maçı değerlendirelim bölümü oluyor Uğur'a sallayalım bölümü adam herşeyi gölgede bırakıyor ne hakemi konuşabiliyoruz nede güme giden penaltılarımızı
|
Sözüm size,Erman-Kadir ve Uğur,şimdiye kadar yaptıklarınız ve SS'umuza katkılarınız için teşekkürler.Sanırım emeğinizin karşılığını maddi olarak kat kat aldınız.Bundan sonra Allahaşkına Sivas'a,Sivasspor'a ve Sivaslı insanlara daha fazla zarar vermeyin noolur.Gidin ya ........... gidin yeter artık,bizleri üzmeye hakkınız yoookkkk:mad:.Hem maddi olarak dünyaları kazanacaksınız ham de yan gelip yatacaksınız!:mad:GİDİİİİNNNNNNN.
|
Daha macin devre arasnda kosa kosa olcayla forma degstiren u. lavuk..... tff 10 mac ceza verse de bizde kurtulsak... nedir bu sivasimin cektigi ya... gelen her hocanin bi askerlk arkadasi var ... uygun onurdan vazgecemiyordu bu da ugurdan... ikinci anlmdgm ise arkadas piechi ben aldrmadm diye oynatmamak ne demk la... Valla yoruldum yahuuu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02. |