![]() |
Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
[QUOTE=migroArmis;839387]Sen yoksa Rıza Çalımbaymısın...[/QUOTE]
Hayır ben sadece SivasSpor sevdalısı bir taraftarım |
[B][QUOTE=SIVAS58FOREVER;839390]Benim sayemde mi oldu yoksa hatasını kabul etmeyip bana laf yetiştirme derdine düşen Bursa li yüzünden mu oldu? Ben Sivas in menfaatlerini her platformda sonuna kadar savunurum, Bursa li niyetini aşan açıklamalarından dolayı özür dileyecek yada uzatmayacak, hepsi bu kadar basit[/QUOTE]
anlaşıldı kardeş, rıza hocayı bu kadar aşırı savunmanı şimdi daha da iyi anlıyorum..çünkü aynı onun gibi inat ve eleştiriye asla tahammülün olmayan bir yapın var...daha fazla uzamasın diye cevap vermeyeceğim, yoksa senin erdemli davranıp ilk adımı atacak tarzın yok...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;839392][B]
anlaşıldı kardeş, rıza hocayı bu kadar aşırı savunmanı şimdi daha da iyi anlıyorum..çünkü aynı onun gibi inat ve eleştiriye asla tahammülün olmayan bir yapın var...daha fazla uzamasın diye cevap vermeyeceğim, yoksa senin erdemli davranıp ilk adımı atacak tarzın yok...[/B][/QUOTE] Kardeş ben senin yazılarını takip ediyorum, özellikle transfer sezonlarında bilgi aktarıp faydalı olmaya çalışıyorsun, hatta tuyolarin tutmayinca elestiriliyorsun ve diğer konu başlıklarından takip ettiğim kadar Rıza Hoca yi istemeyenlerdensin, bunda anormal birşey yok, ama kusura bakma sırf Rıza Hocayı istemiyorsunuz diye bir Bursa linin ona kuyruk açısıyla yaptığı hakarete sessiz kalamam, erdemli olmak hatasından dolayı özür dilemeyi gerektirir, sen Rıza hocayı sevmiyorsunuz diye sevenleri sessiz kalmak zorunda mi, Rıza Hocayı savunmak erdemsizlik midir? Ben Rıza Hocayı beğeniyorum ve SivasSpor un başında boyle delikanlı bir Sivas li olmasından da son derece memnunum, bana göre son derece başarılısı bir teknik direktor, bunun aksini düşünenlere sözüm yok, çünkü bu son derece normal ama hakaret edenlere sözüm var. Kimin erdemli oldugunu herkes biliyor |
@SIVAS58FOREVER
Bu hafta Tv 58'de yayinlanan spor aktif programinda belki 10-15 defa Riza dediler yorumcular. Özellikle eski futbolcu olan (isim vermeyim). Onlara ne gibi tepki gösterdin merak ettim dogrusu. Hoca takintisi sadece Türkiye'de var. Avrupa'da hoca moca kavrami yok. |
[QUOTE=Çılgın Türk;839404]@SIVAS58FOREVER
Bu hafta Tv 58'de yayinlanan spor aktif programinda belki 10-15 defa Riza dediler yorumcular. Özellikle eski futbolcu olan (isim vermeyim). Onlara ne gibi tepki gösterdin merak ettim dogrusu. Hoca takintisi sadece Türkiye'de var. Avrupa'da hoca moca kavrami yok.[/QUOTE] Sporaktif programındaki bahsettigin kişi SivasSpor da kaptanlık pazu bandını taşımış kişi İsmail Mut tur. O üslubu gereği sen li ben li konuşur ve doğal konuşur ve Sözüm ona kibar nazik bir üslup kullanmaya çalışıp o üslubun ortasındaki Rıza Bey denilmesi gereken bir üslupla devam edip sadece Rıza demek kasitlidir. Arada boyle bir fark var, yoksa bu sitede sadece Rıza yazan cok kişi var ama onlar cümleye başladıkları gibi bitirmişler arada boyle bir fark var |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38. |