![]() |
Cevap: Düşürülüyoruz
BiZi DüSüRen yok!
Biz kendi elmizle kendimizi yaKiyoRuZ! Hani Bir Sarki var ya: Karadır şu bahtım kara sözüm kâr etmiyor yâra Karadır şu bahtım kara sözüm kâr etmiyor yâra Sen düşürdün beni dara eyvah eyvah eyvah ey Sen düşürdün beni dara eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Bilmez yar halımdan bilmez akan gözyaşlarım silmez Bir kere yüzüme gülmez eyvah eyvah eyvah ey Bir kere yüzüme gülmez eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Aynen bu sarki bizi tarif ediyoR. Zarar gören Sivas!!!!!!!!!! Artik birsey Yapilsin!!!!! ElaziG bizi Rahat gecer yoksa!!! |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[b]öncelikle sivassporu çağrıştırmayan o dandik turkuaz rengi formayı bidaha giydirmeyin oyunculara şampiyonluğa oynadığımız dönemdeki formalar daha iyi takımın ruhu sahaya yansıyordu bu maçı unutmak lazım artık durum kritik maçta borjan farkı önleyen adam olmuş eneramo ve ziya o pozisyonları gol yapmalıydı penaltı penaltı değil hayrettin kardeş artık sen bu işi bırak yada bank asyada futbol hayatına devam et maçta sevindirici tek şey serdarın piecihin boynunu kıramaması[/b]
|
[B]NE DEĞERLENDİRECEMM YAAAAAAA[/B]:mad::mad::mad:
|
Ne yazacaksin ne degerlendireceksin heves,moral birseymi biraktiniz insanlarda.
|
[QUOTE=gdodeğilyiğido;839738][url]http://www.skorer.tv/bursaspor-sivasspor/MacinGolleri?EventID=1263951&LigTvMatchGoalID=11037[/url]
Yediğimiz golün linkinde de seyredebileceğiniz gibi pozisyonu ilk başlatan oyuna sadece 1 dk. önce giren Sestak. İşin tuhafı, Sestak'ı oyuna aldıran Bursaspor taraftarıydı. 60. dakikaya kadar sabreden ama Pinto'nun gol atamayacağını anlayan Bursa taraftarı 'Sestak', 'Sestak' diye 5 dakika kadar tempo tuttuktan sonra oyuna giren Sestak bir dakika geçmeden kalemize dikine düşünüp orta yapıp pozisyonu da takip edip Hakan'a baskı yapınca geri pası Hayrettin'i ve kaleciyi şaşırtıp gol oldu maalesef. Şimdi düşünüyorum da. Pinto da inat etmeyip taraftarın sesini dinleyerek Sestak'ı alan hoca hem kendi kazandı,hem taraftarı sevindirdi. O zaman sorayım? 1) Bizim taraftar Bursaspor taraftarının yaptığı gibi 90 dakika takımını aynı tempoyla destekler mi? Yoksa gol atıp galip geldikten sonra mı hareketlenir? 2) Hocanın kenardan göremediğini görüp oyuncu değişikliklerine tribünden müdahale edebilir mi? Taşın altına elini koyar mı? Yoksa maça bile gelmeyip klavye kahramanlığı mı yapar? Sorular sürer gider ama bir şey açık ve net. [B]Galibiyeti biraz da istemek ve zorlamak gerekiyor.[/B][/QUOTE] Aynı durum 4-5 yıl önce Bursa-ts maçındada oldu 70 dakıkadan 85 dakıkaya kadar Sercan Sercan diyerek oyuna aldırdığımız Sercan 88 de attığı golle 2-1 maçı almamızı sağlamıştı... |
[B]Hayrettin oyuna girdiğinde eyvah demiştim yapacağını yaptı.sivasspora geçen yıllarda çok hizmeti oldu ama artık olmuyor hayrettin olmuyor.[/B]
|
Eger bugün Kayseri ,Mersin´e yenilseydi o vakit birseylerden süphelenebilirdi.Cünki Mersin´ín kulisi Sivas´dan daha kuvvetli.Buna ragmen Mersin ligin altina yapisti.
Bizim sorunumuz üc macdan beri gol atamiyoruz.toplara cok ciliz vuruslar yapiyoruz.Buda rakiplerin ekmegine yag sürüyor. Bu isin sakasinin olmadigini herkes bilmeli.Sucu MHK´ye atmak cok ucuz bir düsünceymis gibi geliyor bana.Kasimpasa,Besiktas ve Bursa elimizin icinden uctu gitti. Bunlarin altindaki sebepler sadece bireysel hatalardir.Yani biz kendi kendimizi yaktik.Futbol hata oyunudur ,hata yaparsan bir taraf sevinir bir taraf üzülür.Takimimiz gol yollarinda cok calisma yapmali,yoksa yandigimizin günüdür. Eneramo´nun bu isteksizligi Sivasspor´un sonunu hazirlayabilir. BASKAN CIK ORTAYA ARTIK ,GEREKENI YAP,OLAYLARA SEYIRCI KALMA.... |
Rıza hoca aklını başına al,Hyrettin yeter artık Allahını seviyorsan git
|
Bursa maçında ki pozisyon ceza sahasının dışında oldu ama penaltı çalındı,geçen hafta ki Bjk maçındaki yapılan ş.......devam ediyor,uyuma yönetim sesini çıkar
|
bizde yönetim diye bişe yokki nasıl sahip çıkcaklarki
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:50. |