![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B] Bu ligden düştü denilen Mersin'e 5 puan verdik, Akhisar'a 2 maçta da yenilerek 6 puan verdik. Toplam 11 puanı ligin en kötü takımlarına bıraktık, bu 11 puanı biz almış olsaydık 43 puanla 4. sırada bulunacaktık.
Akhisar'ın ilk 11'nin 6 oyuncusu ( Oğuz, Uğur, Emrah, Merter, Emin ve Sertar ) geçen sezon Bank Asya'da oynayan oyuncular ve oyuna sonradan giren Ahmet Cebe ve Güray'da yine geçtiğimiz sezon Bank Asya'da oynayan oyuncular. Sol kanadı otobana çevirip Hayrettin'i dön baba dönelim yapıp Lunaparklardaki balerine çeviren ve geride bıraktığımız son 3 sezonu Bank Asya'da geçirmiş Emrah EREN... Bizim ilk 11'mizde ki 10 oyuncuda Süper Lig'deki Anadolu takımlarında çok rahat oynayacak isimler sadece Erhan Güven gittiği takımda Rıza Çalımbay yoksa süper Lig'de oynaması imkansız. İki takım arasında bu kadar uçurum varken yenilmemizin nedeni Rıza Çalımbay'ın anlamsız taktik ve oyuncu tercihleri gösterilemez. Akhisar ilk golünden önce golu atacağı o kadar belli ki bu anlarda oyunu soğutacak hamleleri oyuncuların yapması gerek dünki 11'mizin yaş ortalaması 27 yani tecrübeli oyuncu yapısına sahibiz, takimdeki en genç oyuncu 24 yaşındaki Hakan ise bu durumlara düşmememiz gerek. [/B] |
AKHİSAR bileğinin hakkıyla almış, bırakın artık şu hakemi makemi !!!
Penaltı & kırmızı kart olmasaydı da alacaklardı maçı, izlemediniz mi ? 10-1 bitecek maç 2-1 bitmiş. Bu yazdıklarıma itiraz eden varsa etmesin, önce TAPTIKLARI Rıza'nın maç sonu demeçlerini okusun ! Küme düşmenin en büyük adayıyız, hayırlı olsun .... |
[url]http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=17-03-2013%2022:46[/url]
Maç özeti |
Maçın özetlerini seyredip utandım.Bir takım bu kadar inançsız ve karaktersiz olabilir mi diye düşündüm.Sercan dan ne bekliyor bu Rıza bey.Enaramo yaşlanmış.Erman oynadı mı onu bile özetlerde göremedim.Başkanım bu forma bu kadar ucuzsa bu takımla yola devam edin.Ben bu kalan 8 macta kondusyon, teknik falan değil,Rıza beyde dahil olmak üzere utanma duygularını geliştirmelerini bekliyorum takımdan.
|
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : kazanacagimiz maci kaybettik. hem hakem Hemde riza hocanin yanlis hamleleri yüzünden.
Maçın en iyisi kimdi : borjan (penalti kurtardi ve önemli kurtarislar yapti), aatif Maçın en kötüsü kimdi : hayrettin, eneramo, riza hoca, sercan Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : penalti ve kirmizi kart dogru karar ama öncesinde elle oynama var. yani aslinda penalti ve kirmizi kart yanlis. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : cok kötü hamleler yapti. mac 1-1 ve ermanla aatif oyundan aliniyor. bi tek eneramo kaldi önde. atak yapacagimiz futbolcu yoktu sahada ve sonrasinda normal olarak 2-1 oldu. |
Gel vatandaş kampanyaya gel.
Ligden mi düşeceksin Sivassporla oyna; Avrupaya mı gideceksin Sivassporla oyna; Şampiyon mu olacaksın Sivassporla oyna; Averaja mı ihtiyacın var Sivasspor burada. Garantili maçlar,sorunsuz kullanım, beğenmezsen puanın geri iade. Kullanım klavuzu yok gerek de yok zaten sahaya çık yeter |
[B]Takim Sivas'a döndü mü yoksa direkt tatile mi cikti?[/B]
cogu kulüpler milli mac arasi nedeniyle bir kac gün izin vermisler futbolcularina.. |
Yaa ne tartışıyoruz anlamıyorumki..Penaltı doğru,kırmızı kart haklı..Sen modullamasına girersen adamı yanından kaçırırsan elde olsa ayakta olsa adam seni zaten sahada yemiş..Solundan atıyor sağından geçiyor..Helal olsun Akhisar'a bizden 10 gömlek üstün oyun oynadılar..O bütçeyle süper bir takım.Görde utan sayın yönetim..!!!!! Sen bi tane adam alamadın..
|
burada kaleciyi ve atıfı eleştirenler var ziyada haksız yere atıldı ne yapsın çocuk haksızlık karşısında bu hakemlerden bıktık birde bizim lehimize hata yapın art niyet yok diyelim
|
[QUOTE=Çılgın Türk;842765][B]Takim Sivas'a döndü mü yoksa direkt tatile mi cikti?[/B]
cogu kulüpler milli mac arasi nedeniyle bir kac gün izin vermisler futbolcularina..[/QUOTE] [B]Sivassporlu futbolcularada iki gün izin verildi takım büyük ihtimal yarın toplanacak ve çalışmalara başlayacak.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30. |