![]() |
Cevap: Utaka Sivasspor'da
hadi bakalım yeni karaboamız inş faydalı olur takıma
|
30 yaşından az olsa şaşırıldım
|
utaka alındı romariç ne oldu vazmı geçildi bilgi veren olursa sevinirim
|
Takıma ısınırsa ciddi katkı verebilecek oyuncu.
|
Alemin krali geliyor geliyor , Alemin krali geliyorrrrrrrrrrrr. !!!
|
[QUOTE=Morten58;869399]Alemin krali geliyor geliyor , Alemin krali geliyorrrrrrrrrrrr. !!![/QUOTE]
sende baya sansizsin kardes:D ne yazakki utaka hollanda kampina katilamadi yoksa beraber fotoraf cektirirdiniz |
[QUOTE=Sivasli010;869400]sende baya sansizsin kardes:D ne yazakki utaka hollanda kampina katilamadi yoksa beraber fotoraf cektirirdiniz[/QUOTE]
Tabiki cekilirdim , birde bakmissin Ronaldinho geliyor , onlada cekilemiyorum. Birgün onlarlada cekinirim , önemli olan hep destek tam destek. Maddi ve Manevi. |
[QUOTE=Morten58;869402]Tabiki cekilirdim , birde bakmissin Ronaldinho geliyor , onlada cekilemiyorum.
Birgün onlarlada cekinirim , önemli olan hep destek tam destek. Maddi ve Manevi.[/QUOTE] evet maddi olarak kombine kartlari olabilir ama malasef cok az kisi alliyior keske sivasda yasasaydim |
[QUOTE=Sivasli010;869400]sende baya sansizsin kardes:D ne yazakki utaka hollanda kampina katilamadi yoksa beraber fotoraf cektirirdiniz[/QUOTE]
utaka suanm takimla beraber kardes |
[QUOTE=xadox;869407]utaka suanm takimla beraber kardes[/QUOTE]
ama hazirlik maclar bitti hollandada yani morten yuvasindadir(almanya) keske oda hazirlik maclarinda olsaydi izlerdik |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57. |