![]() |
Cevap: 2013-2014 Ara transfer sezonu
doğubey ???????
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;887283][B]2013-2014 Ara Transfer Sezonu ve Önerileriniz[/B]
[B]Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcular; Murat Akça Jakub Navratil Eren Aydın Adem Koçak Kamil Grosiscki Aydın Karabulut Cihan Özkara Rafik Djebbour Ara transfer sezonunda kulübün takıma ne gibi takviyeler yapacağı ve sezon sonunda sözleşmesi bitrecek olan futbolcularla sözleşme yenilemesine gidip gitmeyeceği merak konusu [/B][/QUOTE] [B]Jakup Navratil,Murat AKÇA,Eren AYDIN,Kamil GROSİSCKİ,kesinlikle gönderilmeli Yerlerine; Hakan CINEMRE Recep Niyaz Nizamettin ÇALIŞKAN Ömer TOPRAK Hasan KABZE İ.TORAMAN Giray KAÇAR Serdar GÜLER Uche KALU Sezer Öztürk Serdar Kesimal gibi futbolculardan en az 5 tanesi takıma kazandırılmalı [/B] |
Swansea City
Wilfried Bony Sivasspor u Sampiyon yapar. :D |
KAMIL BU SAATTEN SONRA SIVASA FAYDALI OLACAGINI DUSUNMUYORUM
|
Bizim vazgeçmiyeceğimiz yabancılar Cici,Atıf,Da Costa.Elimizdeki yabancılardan Mehdi takıma girebilecek düzeyde.Cebur da çok çalışırsa belki.Yani Mehdi hariç Cebur ve Utaka da gidebilir.Şimdi haberlerde geçen İbrahim Toraman M.Pektemek transferlleri gerçekten çok akıllıca olur. Neden derseniz.Toraman hem stoperde alternatif hem de Türkiye liginin en tecrübeli ön liberosu.M.Pektemekde bugün benim gördüğüm presi en yüksek santrofor.Bizim santroforda gol atsın ihtiyacımızdan çok pres yapsın ihtiyacımız var.Hem de Türk.Bu ikisi olursa Carlos un dolu alternatifi olur hem de yabancı kontenjanı düşünmeden orta sahaya katkı yapabilecek Brezilyalı arar.Ambramat da akınsa süper olacak.İdeal kadro
Koray,Cici,Da costa,Ümit,Ziya Kadir,Transfer Atıf,Ambramat,Burhan M.Pektemek Yedek;Nihat,Mehdi,Aydın,Adem,Toraman,Yerli stoper,Cebur |
mustafe pektemek cok kaliteli bir futbolcu, ama adam malesef her sezon en az 1-2 ay sakat :confused:
|
[B]PEC Zwolle forması giyen Mustafa Saymak orta sahanın ortasında oynuyor Hollanda liginde bu sezon 3 gol 3 asisti var. Ben Almanya'dan değilde Belçika vede Hollanda liglerinden transfer yapılabileceğini düşünüyorum araştırdım bu yönde bu ismi buldum
Ayrıca aynı ligden Deniz Türüc ismi de dikkatimi çekti. BU sene Holanda'nın alt yaş gurubunda milli formayı giymiş. [/B] |
Ön libero için Manisa'dan Bekir Yılmaz veya Eray,
Ankaraspor'dan Galip, Sol kanat alternatif için Gökhan Süzen veya Alparslan Erdem |
forvet için karşıyakadan ars iyi birtransfer olur.
sorijed ars karşıyaka |
[B]Şimdi trtspor da spor artı programında ibrahim kırkayak tuncay şanlı sivassporun bir numaralı gündemi diyor :( :confused: :confused: :mad: :mad: saçmalık la[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36. |