![]() |
-->: Fenerbahçeden yigidolara selam
ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........
|
[QUOTE=kaplan444]ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........[/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]GARDAS YAZDIGIN YAZILARA DIKKAT ET BIRAZ GIRDI MIRDI FALAN HANGI TAKIM OLURSA OLSUN SAYGINI EKSIK ETME!! MALATYAYI KONUSUYORSUN BURADA! BURASI SIVASSPORUN SITESI IKIDE BIR MALATYAYI KONUSUP DURMA MALATYAYI OKADAR COK SEVIYOSAN BURADA ISIN NE SENIN? YIGIDODAN BUYUGU YOKTUR[/B][/FONT][/COLOR] [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif[/IMG] |
[QUOTE=musab58][B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]
Birader adamlar Yiğidolara selam olsun demişler kötü bir şey dememişler ki tabi ki başka takım taraftarları girecek siteyi ziyaret edecek biz Fnerbahce'yi tartışmıyoruz. Sadece iyi dileklerini iletmişler ona cevap yazıyoruz. O takımların rakibimiz olmadığını kimse iddia etmiyor ki....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [FONT="Arial Black"][B]ABES KACMAYACAK SEKILDE OLDUGU MUDDETCE HERKESIMDEN YAZABILIRLER ÖNCEKI YAZILANLARI OKURSAN DAHA IYI OLUR SEN baska bir spor klubunun resmi sitesine gir en buyuk sivas gibi yazlar yaz bak o zaman nasil bir tepkiyle karsilasacaksin. [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif[/IMG][/B][/FONT] |
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]KUSURA KALMAYIN YANLIS YERE GONDERMISIM MALATYAYLA ILGILI BIR FORUM VARDI AKLIM ORAYA TAKILDI
FORUMLARI KARISTIRDIM [/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=kaplan444]ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........[/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="Blue"]GARDAŞ YAZILARINA BİRAZ DİKKAT ETSEN DİYORUM O NASIL YAZI ÖYLE GİRDİ MİRDİ AYIP OLUYOR İNŞALLAH HAK ETTİNİZ SÜPERLİGE BU SEZON TEKRAR CIKARSINIZ.[/COLOR][/CENTER][/B] |
BU DOSTLUK KOKAN MESAJINDAN DOLAYI SANA TESEKKUR EDIYOR ARAMIZA HOS GELDIN DIYORUM.
|
ffenerli kardeş hoş geldin sitemize kaplan 444 kardeş sende git başka yerde yap malatya propagandanı burası senin atıp tuma mekanın değil başkalarına...
ama kendini bilerek duracaksan başımızın üstünde de yerin var |
[QUOTE=gokbora][FONT="Arial Black"][B]ABES KACMAYACAK SEKILDE OLDUGU MUDDETCE HERKESIMDEN YAZABILIRLER
ÖNCEKI YAZILANLARI OKURSAN DAHA IYI OLUR SEN baska bir spor klubunun resmi sitesine gir en buyuk sivas gibi yazlar yaz bak o zaman nasil bir tepkiyle karsilasacaksin. [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif[/IMG][/B][/FONT][/QUOTE] Not= gokbora Kades yukariya yazdiklarina ben de katiliyorum bize basari dileyen taraftara bizde basari dileriz .(Musab 58 )kardes o yazilari herhalde görmedi ve ya okumadi , okusa idi yorumlari daha degisik olurdu diye düsünüyorum cünkü masab 58 kardesin cok iyi bir sivasspor taraftari oldugunu düsünüyorum |
kardeş aramıza hoşgeldin....biz 67 yiğidolar olarak kapımızı herkese açtık......
|
malatyaspor a 2.ligde başarılar dileriz.....:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29. |