![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
arkadaşlar aranıza yeni geldim seviyeli bi arkadaşlık için herkeze merhaba
filiz iletişimden herkeze hayırlı akşamlar şenol usta sanada hayırlı akşamlar dilerrim eyvallah şenol oto elektrikten şenol baba hepinize hyırlı akşamlar diliyorum |
[QUOTE=filiz iletişim;169290]filiz iletişimden herkeze hayırlı akşamlar şenol usta sanada hayırlı akşamlar dilerrim[/QUOTE]
[QUOTE=filiz iletişim;169289]arkadaşlar aranıza yeni geldim seviyeli bi arkadaşlık için herkeze merhaba[/QUOTE] [FONT="Arial Black"]osman kardeş aramıza hoşgeldin,inşallah iyi vakit gecirirsin. sanada iyi akşamlar[/FONT] |
Hey Millet Ben Geldim
Ben Geldim Artuk Bi Hoşgeldin Dersiniz Artık:D
|
[COLOR="Sienna"][B]GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZEL BİR SPOR SİTESİ, EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM, SİVASSPORUMUZU BURADAN ÇOK İYİ TAKİP EDEBİLİYORUZ, İNŞALLAH BU BAŞARILARIN DEVAMI DA GELİR...[/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Blue"]HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ SİTEMİZE
KARDEŞLİĞİ BURADA GÖRECEĞİNİZDEN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN, İYİLİKLE DAVRANIN NE GÖRÜRSENİZ 2 KATINI GÖRÜN HADİ HAYIRLISI TEKRAR HŞGELDİNİZ[/COLOR][/B] |
selamun aleyküm cümleten
aranizda olmaktan mutluyum kardesler saygilar sevgiler
|
--->: selamun aleyküm cümleten
[QUOTE=KOMSER64;177578]aranizda olmaktan mutluyum kardesler saygilar sevgiler[/QUOTE]
Usakli ama sivasspor taraftari olan komser64 kardesimize de cani gönülden hosgeldin aramiza diyorum saygilarla |
YENI ARKADASLARA HOS GELDINIZ DILEKLERIYLE SIVASLI OLMAK AYRICALIKTIR
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sitemize yeni üye olan arkadaşlar HOŞ GELDİNİZ........[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[COLOR="Red"][B]yeni arkadaşlar sitemize hepiniz Hoşgeldiniz.[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:13. |