![]() |
-->: ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"]
[B][B]Ben bir sivaslı olarak seni uyardım.. Bence kabaca bir kelime.. kullanmasan daha iyi olur.. [/B][/B][/FONT][/QUOTE] BEN 28 YASINDAYIM,SENMI OGRETECEN BANA KIBARLIGI.AYRICA HICDE KABA BIR KELIME DEGIL.KOCUM BENIM,KOC GIBI MASALLAH KELIMELERI SIKCA KULLANILIYOR. |
Yigido58_NL
Sivasspor-3 Üyelik tarihi: 03.08.2005 Yaş: 28 Mesajlar: 384 -->: ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK -------------------------------------------------------------------------------- [quote=EeSsRrAaRr]bak beyler hatam olduysa bi laf söylediysem ki söylemedim yanlış bişey özür dilerim ama hak verin sizde sivas sporun adı yoktan petrolofisisivas spor olsa ki öyle bişey yok zaten(sivasanadolu)diye sizde tepki gösterirsiniz. ben sizden sadece saygı istiyorum buda gercek olan bişey üsküdarın maçlarında sivas diye bağrılmayacak zaten heeeee sivasada laf ettirmeyiz tabikide herzaman desteklerizde severizde siz bizi biz sizi herzaman kollarız sivas kardeş takımımız olmuştur ama öyle üsküdar diye destekleyeceğiz takımımızı saygılarla HERHALDE O KONUDA HAKLISIN.BENIM TEPKIM ZATEN O SENIN ABIMIZ DEDIGIN ARIZA NICKLI SAHISA.BIZDE TEPKI GOSTERIRIZ TABIKI SIVASIN ADINA BASKA BIR ISIM GELIRSE,TABIKI USKUDAR DIYE DESTEKLEYECEKSIN TAKIMINI,SANA SIVAS DIYE BAGIR DIYENDE YOK ZATEN.IYILIK YAPARSAN IYILIK KOTULUK YAPARSAN KOTULUK BULURSUN.EGER ARIZA ABIN OYLE YAZMASAYDI BENDE OYLE TEPKI GOSTERMEZDIM.O YAZIYI KENDINI SIVASLI YERINE KOY BIRDE OYLE OKU BAKALIM,ADAMIN ANLINI KASIYOR RESMEN. bunları yazan zaten benim A_R_I_Z_A KOYUYORUM SONLARINA BEYLER BANLI NİCK İM BU YÜZDEN BURDAN YAZIYORUM |
SİVASSPORA CUMHURİYER KUPASINDA BAŞARILAR DİLERİZ
1908 ANADOLU ÜSKÜDARLILAR |
BANLAMAKTA HAKLILAR,SEN GELMIS RESMEN TEHDIT EDICI KELIMELER KULLANMISSIN.
|
[QUOTE=ÜSKÜDARLI_tarık]SİVASSPORA CUMHURİYET KUPASINDA BAŞARILAR DİLERİZ
1908 ANADOLU ÜSKÜDARLILAR[/QUOTE] SAGOL GARDAS,CENTILMEN DEDIGIN BOYLE OLUR.ICINIZDE EN ILIMLI YAKLASAN ARADASLARDAN BIRI. |
sen bu şekilde görmek istemişsin tehdit edici bir kelime kullanmadım ben orda yazım üstte duruyor siz bu şekilde zannetmişsiniz tehdit edici olsam suanhala ediyor olurdum bak izmirli_yiğido ark. güzel konuşuyor ben daha başka bişey demiyorum üsküdar taraftarı bu sitede az olabilir çünkü girmiyor başka bir siteye onun için 3 5 diye kelime kullanmanıza gerek yok. bizi bilen biliyor bilmeyeninde canı sağolsun karşılasırız bir gün öğrenirler nedeyelim
bu siteye yazı yazmam daha maçlara gelen ark.la görüşürüz allaha emanet olun.... |
[QUOTE=EeSsRrAaRr]sen bu şekilde görmek istemişsin tehdit edici bir kelime kullanmadım ben orda yazım üstte duruyor siz bu şekilde zannetmişsiniz tehdit edici olsam suanhala ediyor olurdum bak izmirli_yiğido ark. güzel konuşuyor ben daha başka bişey demiyorum üsküdar taraftarı bu sitede az olabilir çünkü girmiyor başka bir siteye onun için 3 5 diye kelime kullanmanıza gerek yok. bizi bilen biliyor bilmeyeninde canı sağolsun karşılasırız bir gün öğrenirler nedeyelim
bu siteye yazı yazmam daha maçlara gelen ark.la görüşürüz allaha emanet olun....[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][CENTER] [B]Eyw Kardeş Sağolasın.. Ben sadece gerçekleri söylüyorum.. Bence artık gereksiz polemiklere gerek yok.. 1967 Genç Sivassporlular İzmir Temsilcisi Tarkan ÇELİK [/B][/CENTER][/FONT] |
Sonunda dondum nıckımı olay acıklıga kavussun dıe SALIH ABIME vermıstım yazıcaklarını yazmıs ztn .. herkez baksın dalgasına ..
GERCEK EeSsRrAaRr !! |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]KARDEŞLER YETER ARTIK POLEMİK YAPMAYA GEREK YOK HEPİMİZ KARDEŞİZ
BİRLİK OLACAGIMIZA KAVGA EDİYORUZ AYIP YAA [/COLOR][/FONT] ______________________________________ [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ ESENLER TEMSİLCİSİ[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]CİHAT KORKMAZ [/COLOR][/FONT] |
gün birlik olma günüdür inşallah ÜSKÜDARIMIZ VE SİVASIMIZ YENİ SEZONDA EN İYİ YERLERDE OLUR VE BİTİRİRLER SEZONU TEMENNİMİZ BUDUR HERŞEY GÜZELLİKLER İÇİNDE OLMALI
1908 ANADOLU ÜSKÜDARLILAR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:44. |