SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   58 Numaralı forma giyenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8423)

sivassss 01.12.2006 12:37

--->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER

[QUOTE=leblebi82;171031]Karşıyaka'da oynayan bizim Sivaslı Birol değil mi ? Bir ara iki tane Birol vardı piyasada.[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş bir dönem ankaragücünde de oynayan birol şu an karşıyakada oynuyor...[/B][/FONT][/COLOR]

sivassss 01.12.2006 13:15

[QUOTE=leblebi82;171043]Birol hakkında kısa bir araştırma yaptım. Karşıyaka'da oynuyor evet ama Sivaslı değil. Ankara Güdül doğumlu. Ya aslen Sivaslı olabilir. Ya da benim bildiğim Birol başka bir Birol. Neyse. Manisa'da kiralık oynayan ve lige çıkarken bize karşı oynayan Birol da bu. Birol Aksancak. şu andaki forma numarası 9.[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]bende birol aksancakdan bahsediyorum ama sen başka biroldan bahsediyorsan bilemeyeceğim kardeş :)[/B][/FONT][/COLOR]

asil58 01.12.2006 14:22

Galatasaray-Sivasspor maçı öncesinde hemşehrimiz Hasan Kabze'yi tribüne çağırdık ve oda bizi kırmayıp geldi.Maçtan sonra oda bi jest yaptı ve biz çağırmadan yanımıza geldi ve formasını tribünlere attı.Herkes tellere doğru hareketlendi ben olduğum yerde duruyordum tam birinin formayı aldığını düşünüyordum ki formanın bana doğru geldiğini gördüm ve forma bana nasip oldu.Ne ilginç tesadüftür ki ben bir Hasan Kabze hayranıyım ve onu çok seviyorum maçtan önce arkadaşlarıma Hasan ın formasını bana hediye edeceğini söylüyordum belkide içime doğmuştu çok şükürler dileğim gerçekleşti.Belki fark etmişinizdir onun yüzünde hep bi hüzün damlası var.Bunun nedeni ise Hasan ın buralara gelmeden önce çok çekmesinden dolayıdır.Burdan ona teşekkürlerimi iletiyorum ve diyorum ki HASAN SENİNLE GURUR DUYUYORUZ VE HEP ARKANDA OLUCAZ....

asil58 01.12.2006 14:37

evet benimde dikkatimi çekti geçen hafta Hakan Şükür ün Sakaryalılara gittiğini tv gösterdi

FurkaN 01.12.2006 14:59

-->: --->: 58 NUMARALI FORMA GİYENLER

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=asil58;171065]Galatasaray-Sivasspor maçı öncesinde hemşehrimiz Hasan Kabze'yi tribüne çağırdık ve oda bizi kırmayıp geldi.Maçtan sonra oda bi jest yaptı ve biz çağırmadan yanımıza geldi ve formasını tribünlere attı.Herkes tellere doğru hareketlendi ben olduğum yerde duruyordum tam birinin formayı aldığını düşünüyordum ki formanın bana doğru geldiğini gördüm ve forma bana nasip oldu.Ne ilginç tesadüftür ki ben bir Hasan Kabze hayranıyım ve onu çok seviyorum maçtan önce arkadaşlarıma Hasan ın formasını bana hediye edeceğini söylüyordum belkide içime doğmuştu çok şükürler dileğim gerçekleşti.Belki fark etmişinizdir onun yüzünde hep bi hüzün damlası var.Bunun nedeni ise Hasan ın buralara gelmeden önce çok çekmesinden dolayıdır.Burdan ona teşekkürlerimi iletiyorum ve diyorum ki HASAN SENİNLE GURUR DUYUYORUZ VE HEP ARKANDA OLUCAZ....[/QUOTE]

Senin adına sevindik birader şans sana gülmüş bir nevi Allah gönlüne göre vermiş.... İnşaallah diğer Sivaslı futbolcularda maçlarında Sivaslı hemşehrilerini selamlarlar...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

erolpolat 02.12.2006 22:46

Bütün 58 lere selam olsun.En büyük Sivas

abdurrahim_58 02.12.2006 22:54

diger sivasli hemserlerimizinde 58 numaralı formayı giymesini istiyorum darısı onların basına insallah

1967_CLUB_10UR 18.12.2006 21:35

[QUOTE=leblebi82;154889]Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :

İbrahim Dağaşan ( Bursaspor)
Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor)
Adem Dursun ( G. Antepspor)
Hasan Kabze ( Galatasaray)
İbrahim Toraman ( Beşiktaş)
Hayrettin Yerlikaya ( Sivasspor)

Umarım diğer takımlardaki Sivaslı arkadaşlarımız da 58 numaralı formayı giyerler de bütün takımlarda bir oyuncumuz olur. Başta Ümit Özat ve Erciyes'teki Zafer gibi oyunculardan bunu bekleyelim.[/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Black"][U]Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor)[/CENTER][/I][/B][/U][/COLOR] [CENTER][B][I][COLOR="Red"]SİVASLI OLDUĞUNU MANİSA MAÇI ÖNCESİ YEREL BASINDAN ÖĞRENDİM.BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET EDEREK FORMASINI HESİYE ETMİŞTİ.[/COLOR][/I][/B][/CENTER]

RüStü ElmaS 18.12.2006 21:50

[QUOTE=1967_CLUB_10UR;175173][B][I][CENTER][COLOR="Black"][U]Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor)[/CENTER][/I][/B][/U][/COLOR] [CENTER][B][I][COLOR="Red"]SİVASLI OLDUĞUNU MANİSA MAÇI ÖNCESİ YEREL BASINDAN ÖĞRENDİM.BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET EDEREK FORMASINI HESİYE ETMİŞTİ.[/COLOR][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]

Sivaslı olduğu ilk olarak biz burada yazdık.
Daha meşhur olmadan, Dortmund' da oynarken burada onun hakkında yazılar burada vardı.

RüStü ElmaS 18.12.2006 22:22

[QUOTE=leblebi82;175179]ben birşey daha söylüyüm. bilmiyorum istihbarat doğru mu ama Nizamettin bizim takımda denenip beğenilmemiş ve gönderilmiş. Ucuza gelmişken almamışız. Bilginiz var mı?[/QUOTE]

Hayır gardaş,

Benim bildiğim kadarı ile böyle birşey yok.

Olsa duyardık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:31.