![]() |
-->: BELEŞCİ ADNAN POLAT
NEDİR BU YAW HAKKATEN BELEŞ Çİ YAW
|
--->: BELEŞCİ ADNAN POLAT
eğer iş bu boyutlardaysa şimdiden bi kulüple anlaşılması lazım yoksa en zararlı biz oluruz
|
bu adnan polat tehlikeliu adam arkadaslar nede olsa ergün gürsoy abisinden el almis dimi...
bunu yapar hakan sükür bu olaya alet olur... ama servet bence gitmez.... |
ADNAN POLAT AKILLI BİZ GERİ ZEKALIMIYIZ?RÜYASINDA GÖRÜR SERVETİ?ÖLE BEDEVADAN VERMEK DE NEYMİŞ?ADNAN POLAT BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMASIN,HAKAN ŞÜKÜRÜ FALAN DEVREYE SOKUYOMUŞ,ÇOCUKCA İŞLER YAPMASIN?
YÖNETİM UYUMA SERVETİDE CİMBOMA KAPTIRMA. ÇOK SİNRLENDİM BU DURUMA? |
SU HERIFIN SURATINDA HIC MEYMENET YOK GÖRDÜMMÜ MIDEM BULANIYOR ALLAHIM SU CINCONLARI SIVASTA EVIRE CEVIRE IYI BIR SONUCLA YENMEYI BIZE NASIB ET O GÜNÜ SABIRSIZCA BEKLIYOM IYI BIR GALIBIYETTEN SONRA CINCON ADNANIIN SURATINI SIVASTA GÖRMEK ISTIYOM
|
--->: -->: BELEŞCİ ADNAN POLAT
[QUOTE=Ultra sivasli;179342]SU HERIFIN SURATINDA HIC MEYMENET YOK GÖRDÜMMÜ MIDEM BULANIYOR ALLAHIM SU CINCONLARI SIVASTA EVIRE CEVIRE IYI BIR SONUCLA YENMEYI BIZE NASIB ET O GÜNÜ SABIRSIZCA BEKLIYOM IYI BIR GALIBIYETTEN SONRA CINCON ADNANIIN SURATINI SIVASTA GÖRMEK ISTIYOM[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Senin temennilerine katılıyorum abi, İnşallah ikinci yarıdaki maçda darmadağın edeceğiz onları, İlk maçda hakem sayesinde kurtulmuşlardı ama Sivas'ta ki maç öyle olmayacak...[/B][/FONT][/COLOR] |
Adnan Polat, Servet'in işini bitirdi
Fenerbahçe’den sezon başında Sivasspor’a transfer olan A Milli Takım’ın stoperi Servet Çetin, önümüzdeki sezon için Galatasaray’la anlaşmaya vardı....
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat’la görüşüp anlaşmaya varan milli futbolcu Servet Çetin, Beşiktaş, Trabzon ve Vestel Manisa’nın teklifini geri çevirdi. Sezon öncesi F.Bahçe’den Sivasspor’a transfer olan Servet Çetin, önümüzdeki sezon için G.Saray’la anlaşmaya vardı. Ligin ilk yarısı biter bitmez Florya’da G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’la yemekte bir araya gelerek sarı kırmızılı takıma gelme sözü veren Servet, bu yüzden Beşiktaş, Trabzonspor ve Vestel Manisaspor’un teklifini geri çevirdi. Polat’ın, "Seni takımımızda görmek istiyoruz. Ancak bonservis ücreti ödeyemeyiz. Sezon sonunda sözleşmen sona eriyor. Bizde oynar mısın?" dediği milli futbolcu, "Ben, Sivasspor’a geldiğimde, oradan ayrıldığımda kulübe para kazandıracağım sözünü vermiştim. Söz kestiler... 500 bin dolar gibi bir rakam konuşuldu. Eğer bu sorun çözülürse, neden olmasın?" karşılığını vermişti. Daha sonra tarafların bu kez telefonda söz kestikleri öğrenildi. Teklif gelmesi halinde 1 yıllık opsiyonlu sözleşmesi bulunan Song veya Tomas’ın gönderilmesi gündeme gelecek. Kaynak: Hürriyet Haber: Bayram Aydın |
--->: Adnan Polat, Servet'in işini bitirdi
HABER YINE YALAN BIR SIVASIN ANLASMASINA GORE SEZON SONUNDA SERVETIN SOZLESMESI BITMIYO 1+1 IMZALADI EGER 600 BIN EURO GETIRISE GIDER DIYE MADDE VAR AYRICA GS TOMAS LA SONGU YOLLAMAZ
|
Servetibu tür yollarla takıma dahil etmesi yadırganabilir ama yinede sivasta yıldızı parlayan bir oyuncunun büyük bi camiaya gitmesi gurur verici..Ayrıca servet Sivasa olan vefa borcununda farkında sivassporu yüz üstü bırakmaz
|
--->: Adnan Polat, Servet'in işini bitirdi
[QUOTE=Bilmiyorum5;188043]HABER YINE YALAN BIR SIVASIN ANLASMASINA GORE SEZON SONUNDA SERVETIN SOZLESMESI BITMIYO 1+1 IMZALADI EGER 600 BIN EURO GETIRISE GIDER DIYE MADDE VAR AYRICA GS TOMAS LA SONGU YOLLAMAZ[/QUOTE]
Galatasaray zaten songu gönderirise hali harap olur..Eğer tomasla ikisini gönderirse intihar etmiş olur gs adeta..Ayrıca servet alternatif olarak düşünülüyo gs kadrosunda |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |