SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   EURO 2008 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19125)

furkancfc 21.06.2008 11:13

--->: Yarı Finali Getiren Penaltılar!!

inş kupayı alacağız.VE TÜM DÜNYA'YA TÜRKİYE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERECEZ.

tiryakisivaslı 21.06.2008 11:14

abi hakem her iddiasına varım taraf tuttu çok şerefszi bi hakem ztn annesi de hırvatmış ****e arda ve tuncaya hiç yok yere sarı kart verdi ve daha pek çok rezillik!!

AMA OLSUN ELEDİKYA O BİZE YETER HADİ FATİH HOCA ÇIKAR Bİ KADRO YENELİM ALMANYA YI

davulcu 21.06.2008 11:15

--->: MİLLİ TAKIM AĞIR HASARLI

BU AKŞAM YILDIZLAR SARARMIŞ GİBİ
TEPELER TİTREŞİR HAVA KIŞ GİBİ
BİR DAĞIN SIRTINDA DAĞ VARMIŞ GİBİ
OMUZLAMIŞ BİR MEHMEDİ MEHMEDİM
CAN ASKERİM

davulcu 21.06.2008 11:15

--->: EURO 2008

CAN ASKERİM

davulcu 21.06.2008 11:16

--->: Dünya basını zaferimizi yazıyor

CAN ASKERİM

davulcu 21.06.2008 11:19

CAN ASKERİM

sivas_sevdamiz 21.06.2008 11:55

--->: Çılgınlar Çıldırttı !!!

artık önümüzde hiçbir takım duramaz inşallah... eksiklerimiz var, cezalılarımız var ama o ruhu taşıdığı sürece kim oynarsa oynasın hakkını verir

MustafaParlak 21.06.2008 11:58

[QUOTE=davulcu;380622]BU AKŞAM YILDIZLAR SARARMIŞ GİBİ
CAN ASKERİM[/QUOTE]

[B]ABİ BU TÜRKÜ ÇOK GÜZEL ANAANNEM HEP BU TÜRKÜYÜ DİNLER DAYIMIN ŞEHİT OLDUGU YIL ÇIKMIŞ BU TÜRKÜ BENDE DİNLİYORUM BU TÜRKÜYÜ ABİ MAÇA GELİNCE İKİ TARAFTA GÜZEL MÜCADELE ETTİ BİR TARAF VARDIKİ ORDA ÇOK ÜSTÜNDÜK ORASIDA TARAFTARIMIZDI TARAFTAR BİRDAKKA SUSMADI HELAL OLSUN TARAFTARA MAÇIDA BİLEN BİLİYOR YİNE BELEŞCİ SEMİHİN ATTIGI BİR GOL VE PENALTILARDA TECRÜBELİ RÜŞTÜNÜN DOGRU HAMLELERİ BİZE YARI FİNALİ GETİRDİ HELAL OLSUN AMA:

İNADINA PORUGAL:D[/B]

YiğidoGençlik 21.06.2008 11:59

ben hayatımda İlhan Mansızın golünden sonra ilk defa bu kadar sevindm ve grurlandım az daha kalpten gidiyordum Allah'ım sen hep bu sevinçleri bize yaşatmayı nasip et inanıyorum ki Şampiyonda biz olucaz.En Büyük TÜRKİYE...

albina58 21.06.2008 12:29

En ilginç yorumlarıda değerlendirmek gerekir;
Benim ögrendiğim ve kayıtlarınıda temin ettiğim ise romanya devlet televizyonu spikerlerinin yorumları,canlı yayın esnasında;
-Hırvatistan gol atıp öne geçdiğinde birinci spiker''Bu iş bitmiştir,zaten hırvatistan'ı destekliyorluk,üst tura çıktılar diyebiliriz''
- Yanında duran ikinci spikerin yorumu enteresan''Bunlar TÜRK'dür,ne zaman ne yapacakları belli olmaz,savaşcı olan ruhları ile maç....''
Cümlenizi bitiremeden TÜRKİYE'nin golü geliyor.
Birinci spiker;biraz önce kırdığı potu düzeltmek için üç dakika TÜRKİYE lehinde derme çatma cümleler kurarak bağlamaya çalışıyor.

veysel 21.06.2008 13:01

insallah finalede yükseliriz......

GOSt 21.06.2008 13:10

helalolsun cook buyuk mucadele verdiler.. golden sonra futbolcularımızn cogunlugu yerlerdeydi üzüntüden ama birkac cılgın TÜRK santraya kostu ve gercek mucadeleyi gosterdi... işte bu TÜRK'ün gücü, baş kaldırısı,onuru, mücadelesi... almanya karsısında cook ekisigimiz var kesinlikle kadroya ekleme yapılmalı hemde hemen...

aykut-akay 21.06.2008 14:10

[url]http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/EM-2008/2008/06/20/spielbericht-tuerkei-kroatien/me-kroatien-tuerkei,templateId=renderPopup,elementId=4911382,index=1.html[/url]

türkiye resimleri

abdurrahim_58 21.06.2008 14:36

İnşallah Almanlarıda yenip finalde büyük ihtimalle Hollanda'nın rakibi olacağız ama eksiklerimiz cok. Allah yardımcımız olsun.

RECEP_YÜKSEL 21.06.2008 14:37

--->: HINCAL ULUÇ: İNŞALLAH ELENİRİZ.

lise!mustafa´isimli üyeden Alıntı
İNANIN fena halde böyle diyesim geliyor.. Hatta çıkıp duaya çağırasım geliyor, mahalleyi..
Bu kahrolası Allah'ın belaları yüzünden, hem de ulusça en ihtiyaç duyduğumuz günlerde zafere lanet edip, yenilgi dilenesim geliyor..
Hep ayni hikâye.. Hep ayni trajedi..
Bir futbol maçı kazandık mı patlayan tabancalar ve durup dururken ölen masumlar..
Çek maçı biterken, Sevgili spiker kardeşim Melih sevinç çığlıkları atma yerine öğüt veriyordu başımıza gelecekleri bildiği için.. "Sakın silaha sarılmayın, sakın şarjör boşaltmayın.. Masumları öldürmeyin" diye..
Ama sarıldılar.. Cinsel iktidarsızlıklarını, eksik erkekliklerini saklamak için her fırsatta silaha sarılanlar, güya havaya saydırdıkları kurşunlarla gene, zaferi kana boyadılar.
Yığınla yaralı var.. 12 yaşındaki İzel şimdi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Çıkar mı belli değil.. Çıksa bir daha sağlıklı olur mu belli değil?..
Söyler misiniz, dünyada hangi maçı kazanmak buna değer?.
İnsan canından kıymetli bir şey var mı?. O canın bedeli var mı?..
Her zaferin ardından bu haberleri kanıksadık. En acısı da bu.. Kanıksamak.. Ateş düştüğü yeri yakıyor, ötesinin umurunda değil.
Bu ülkede medya medya olsa, gerçekten dördüncü güç olsa, bu yasa değişmez mi?.. Caydırıcı hale getirilmez mi?. Kutlamalarda silah gösteren ve sıkanların hayatını kaydırsak, bir daha sayabilir mi, hayvan oğlu hayvan?..
Medya medya olsa, bu Meclis'i yeni yasaya zorlamaz mı, insanlarımızın canı için..
Sıkanlar bu Meclis'te.. Milletvekili, hatta bakan var, sıkan, sıkanı teşvik eden.. O zaman İmam cemaat hikâyesi.. O film adına geçen O. Çocuğunu kim durduracak?..
Hırvat zaferi kaç cana mal olur, düşünebiliyor musunuz?..
Türkiye, yarı finale, finale çıkarsa, hele bir de Maazallah şampiyon olursa kaç masum ölür?..
Kızar mısınız bana "İnşallah eleniriz" dersem?..

YANLIŞ YANLIŞ YAZILARI YÜZÜNDEN KENDİNE KIZIYORDUM AMA BU YAZISINA KATILIYORUM LÜTFEN SEVİNÇ İÇİN SİLAH KULLANMAYALIM KULANDIRMAYALIM...!

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;380231][COLOR="Red"][B]Kardeş eksik almışsın ama olsun bu yazının devamı da var evet hıncalı bende sevmem ama hep dediğim gibi doğruyu düşmanımda söylese doğruysa katılırım ve hıncal gerçekten çok haklı bu konuda o çoçuk herangi birimizin çoçuğu olsa şampiyonluk mu çoçukmu ne dersiniz????????????[/B][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]Dün gece 2 ölü 6 yaralı sporu bile bilmiyoruz demekki hıncal Haklı??????????????[/B][/COLOR]

sivaslitaner58 21.06.2008 14:40

daha yeni basladik biraz daha bekleyin bakalim

abdurrahim_58 21.06.2008 14:42

Ya gercekten yazıklar olsun böyle kutlama yapanlara ben bunları insan evladı olmadığını dusunuyorum aksam butun futbolcularımız ve yöneticilerimiz aman silahlara sarılmayalım diye uyarıda bulundular ve hala aynı şey devam ediyor.

davulcu 21.06.2008 16:45

CAN ASKERİM

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

yigidomustafa58 21.06.2008 22:52

FLaŞ FLaŞ FLaŞ Nihat Turnuvayı Kapattı !!!

[B][U][COLOR="Blue"]FLaŞ FLaŞ FLaŞ Nihat Turnuvayı Kapattı !!![/COLOR][/U]

[RIGHT]21.6.2008[/RIGHT]

[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/14_218503_Nihattttt490.jpg[/IMG]

euro 2008 nihat Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Milli Takımımız'ın Hırvatistan'ı penaltılarla elediği maçta uzatmalarda sakatlanan futbolcumuz Nihat Kahveci'nin 25 Haziran'da Almanya'yla oynanacak yarı finalde forma giyemeyeceği belirlendi. Nihat Kahveci'nin maçın sonlarında oluşan ve oyundan alınmasına yol açan sakatlığının ardından bugün MR'ı çekildi. MR'ın ilk analizinde uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde ileri derecede zorlanma tespit edilen Nihat Kahveci'nin yarı finalde oynamasının mümkün olmadığı, yaklaşık olarak 6 hafta sahalardan uzak kalacağı tespit edildi.

[COLOR="Red"]Hırvatistan maçının son anlarında sakatlanan Nihat Kahveci'den kötü haber geldi. Golcü futbolcunun, turnuvayı kapattığı açıklandı.[/COLOR]

[COLOR="Blue"][U]Operasyon gerekebilir[/U][/COLOR]
Nihat’ın çekilen MR’ının ilk analizinde "uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde ileri derecede zorlanma" tespit edilerek, yarı final maçında oynamaması kararına varıldı. Sağlık ekibinin Nihat’ın sakatlık boyutunu tam olarak belirlemek için ileri tetkiklerin yapılması yönünde karar verdiği bildirildi. Doktorların, yapacakları konsültasyon sonucunda Nihat’ın ameliyatına karar vermeleri halinde Nihat’ın kamptan ayrılacağı belirtildi.

[COLOR="Blue"][U]Bugün idman yok[/U][/COLOR]
A Milliler yarı finalde Almanya ile yapacakları maçın hazırlıklarını yarın Viyana’da TSİ 19.00’da Franz Horr Stadion’da basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirecekler. Türk Milli Takımı pazartesi günü de aynı statta basına ve taraftara kapalı idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Milli takım, salı günü uçakla İsviçre’nin Basel kentine geçecek. Milliler, maçın oynanacağı St. Jakob Park Stadı’nda, TSİ 20.15’te Fatih Terim’in yapacağı basın toplantısının ardından, TSİ 21.00’de 15 dakikası basına açık antrenman yaparak kampa girecek.[/B]

EyüphanAydın 21.06.2008 23:26

--->: FLaŞ FLaŞ FLaŞ Nihat Turnuvayı Kapattı !!!

[B]Büyük kaptanımıza çok büyük geçmiş olsun,en yakın zamanda yeşil sahalarda milli takım başında görmek isteriz.

Umarımki sakatlığı kötü bişey değildir.

[/B]

tanju_58 21.06.2008 23:50

forvette semihle mevlüt kaldı.allah yardımcımız olsun.nedir şu sakatlık ve cezalardan çektiğimiz.valla biz bu gidişle kupayı alırsak tarihe altın harflerle yazılır...

MustafaParlak 21.06.2008 23:52

[B]ALLAH KAPTANIN YARDIMCISI OLSUN...![/B]

konartr58 22.06.2008 00:41

bir kapıyı kapatan bir kapıyı açar.her maç için ayrı bir yıldız doğacak.almanya maçıda görelim kimi yıldızlaştıracak.hamitin çok emeği var.umarım bu maçta o yıldızlaşır

nejmi58 22.06.2008 00:46

bu ne kadar talihsizlik ya....
fatih terim almanya macinda metin tekinle oguzu isindirirsa hic sasirmam :-)

sinan-58 22.06.2008 01:34

-->: FLaŞ FLaŞ FLaŞ Nihat Turnuvayı Kapattı !!!

eğer finale gidersek 11 kişiyi çıkartamıyabiliriz çünkü sarı kart sınırında çok futbolcumuz var almanya maçıda çok sert geçer belkide 11 kişi bulamıyacağız final için

XXCakir58 22.06.2008 02:27

-->: FLaŞ FLaŞ FLaŞ Nihat Turnuvayı Kapattı !!!

Nihat gecmis olsun diyorum. Allah acil sifalar versin, tez aramiza katilsin.
Nihat gibi bir oyuncu forvet de lazim bize.
Paylasim icin sagol.

davulcu 22.06.2008 10:58

İNŞALLAH KISA ZAMANDA İYİLEŞİP ESKİ FORMUNA KAVUŞUR.YAPTIKLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KAPTAN...

TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR

metincetin58 22.06.2008 12:46

Alem bize hasta!Biz de sana

[img]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=109905&CatId=188[/img]

[B]Herkes farklı futbol tarzımıza, son dakika gollerimize, hırsımıza bayılıyor. Bizim de bayıldığımız, hatta eriyip bittiğimiz bir şey var...
22.6.2008

Türk Milli Takımı’nın şartlar ne olursa olsun rakibine asla boyun eğmediğini artık bütün dünya öğrendi, Hırvat zaferinden sonra bütün dünya yine bizi konuştu. Kimisi, ‘Bunlar deli’ dedi, kimisi, ‘Çılgınlık değil, Türklük’ ifadesini kullandı. Ay-Yıldızlı zafer Uganda’da bile coşkuyla kutlandı

Herkes farklı futbol tarzımıza, son dakika gollerimize, hırsımıza bayılıyor. Bizim de bayıldığımız, hatta eriyip bittiğimiz bir şey var. Boyu 60 cm, 8 kilo ağırlığında, özel işlemeli, tamamı gümüş. Onu 4 yılda bir kez Avrupa’nın en büyüğüne veriyorlar. Allah aşkına... Şu güzelliğe bakar mısınız

[/B]

yigidomustafa58 22.06.2008 14:15

--->: Alem bize hasta!Biz de sana

[B][COLOR="Blue"]Euro 2008 kupasını kastediyor...[/COLOR][/B]

[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/14_218628_kupa2206_490.jpg[/IMG]

metincetin58 22.06.2008 14:21

[QUOTE=yigidomustafa58;380892][B][COLOR="Blue"]Euro 2008 kupasını kastediyor...[/COLOR][/B]

[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/14_218628_kupa2206_490.jpg[/IMG][/QUOTE]

[B]resmi koyamadım olmadı yapamadım yapamıyorum bilmiyorum
[/B]

davulcu 22.06.2008 16:22

o kupayı alıcaz başka yolu yok

başarılar türkiyem

EyüphanAydın 22.06.2008 16:32

[B]Yarı finalde milli takımımıza başarılar dilerim.Buraya kadar geldik bundan sonra vericeğimizi sanmıyorum.

Bu takıma final oynamak yakışır.[/B]

GokhanTurna 22.06.2008 17:27

UEFA'dan 'kadro' açıklaması

[CENTER][IMG]http://www.sporx.com/images/1/187/3447_B_uefa001b.jpg[/IMG][/CENTER]

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) sözcüsü William Gaillard, ''Turnuvanın ilk karşılaşmasından sonra milli takım kadrolarına yeni oyuncular dahil edilemez'' dedi.

Gaillard, Almanya ile yapılacak yarı final maçı öncesinde gündeme gelen, (A) Milli Takım kadrosundaki sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Türkiye'nin talebine ilişkin, kadroya sonradan oyuncu çağrılamayacağını, bunun UEFA kurallarına aykırı olduğunu söyledi.

Turnuvanın ilk karşılaşmasından sonra kadroya yeni oyuncuların dahil edilemeyeceğini ifade eden Gaillard, ''Bazı takımların zorluklarla karşı karşıya olduğunu biliyoruz. Ancak bu, turnuvanın kesin kuralı. Turnuva kurallarını değiştirmeyi düşünmüyoruz'' diye konuştu.

Gaillard, ''Bir takımın maçtan önce 8 oyuncusu kalmışsa, acil bir toplantı yaparız. Fakat bize bununla ilgili bir talep gelmedi'' diye devam etti.

(A) Milli Takım kadrosu, Hırvatistan ile yapılan çeyrek final maçına eksik 6 oyuncuyla çıkmış, bu maç sonrasında Arda Turan, Tuncay Şanlı ve Emre Aşık, gördükleri sarı kartlar sonrasında cezalı duruma düşmüşlerdi.

Nihat Kahveci de Hırvatistan maçında sakatlanarak, oyun kenarına alınmıştı. Milli futbolcunun, maç sonrası yapılan kontrollerinde turnuvaya devam edemeyeceği anlaşıldı.

Daha önce de Emre Güngör, sakatlığı nedeniyle şampiyonaya erken veda eden milli takımın ilk futbolcusu olmuştu.

Servet Çetin, Tümer Metin ve Emre Belözoğlu ise sakatlıkları devam eden oyuncular arasında bulunuyor.
Mehmet Aurelio, bir maçlık cezasını tamamlarken, kırmızı kart gören kaleci Volkan'ın durumuna ilişkin başvurusu ise henüz sonuçlanmadı.

davulcu 22.06.2008 18:05

--->: UEFA'dan 'kadro' açıklaması

A MİLLİ Futbol Takımımız, Almanya’ya karşı 9 eksikle oynama riskiyle karşı karşıya... Kart cezalısı Volkan, Emre Aşık, Arda, Tuncay ve turnuvayı kapatan Nihat’ın yanı sıra Emre Güngör, Emre Belözoğlu, Tümer ve Servet’in de durumlarının belirsizliğini koruduğu öğrenildi.

davulcu 22.06.2008 18:05

EURO 2008’de en çok sarı kart gören takım Türkiye. Bu, milli takımın hırçın yapısının ispatı olmasının yanı sıra çok inanmış ve yüksek motivasyonla oynamasının da doğal sonucu. Ancak bir de hakemlerin Türkler’e ön yargılı yaklaşımı var. İtalyan hakem Roberto Rosetti, Hırvat maçında eş değer pozisyonlarda Türkiye’ye 4 sarı kart verdi ama rakibe hiç kart çıkartmadı. Mesela ceza sahası içinde Tuncay’ın depar yolunu kapatan Kovac’ın pozisyonunda penaltı verebilirdi, vermedi üstelik Mehmet ve Arda’ya sarı kart yağdırdı. Çek maçında iise İsveçli hakem Peter Fröjdfeldt; Mehmet Topal, Mehmet Aurelio, Arda, Emre Aşık’a sarı kart vererek adeta kıyım yaptı. Aynı hakem Portekiz-Almanya maçında ise pamuk gibiydi.

yerliturkuaz 22.06.2008 18:14

[B]Bilemiyorum bu takımda ne var evet başarılı bir kadromuz başarılı bir teknikdrektörümüz ve dahada önemlisi 70 milyonluk bir inanç var....

Fakat rakip bu kez daha zor turnuva takımı olan Almanya... Umarım bizleri strese sokmadan rahat bir şekilde kazanrız...[/B]

yerliturkuaz 22.06.2008 18:25

[B]Arkadaşlar öncellikle ben şu konuya değineyim hakemler!

Hakemler bize art niyetli davranıyorlar... Çek Cumhuriyet'i maçında ilk on dakikalılk kısımda kartla alakası olmayan pozisyonda bizim ik ön liberomuza verdiği kasıtlı kartlar ile hem takımın direncini kırmakla kalmamış hemde Mehmet Aurello'nun cezalı düşmesine sebebiyet vermiştir..

Bir diğerinde ise Hırvatistan maçındaTuncay ve Arda'ya kart göstermeyle yakından alakası olmayan pozisyonlarda hiç tereddüt etmeden kartlarına başvurmuş bize iki kayıp verdirmiştir.... Sorarım arkadaşlar bunlar Avrupa'nın hangi takımının maçında olsaydı kartlar gösterirlirdi...

Bizi masa başında yıkmaya çalışyorlar...

Belki bizim durumumuzda bir Almanya bir İngiltere bir Fransa olsaydı daha başvuru gelmeden hemen böyle bir kolaylık sağlarlardı...

Biz çıldın Türkleriz unutmayın biz kupayı sakat oyuncular olmasına rağmende almasını biliriz...[/B]

davulcu 22.06.2008 19:32

A MİLLİ Futbol Takımımız, Almanya’ya karşı 9 eksikle oynama riskiyle karşı karşıya... Kart cezalısı Volkan, Emre Aşık, Arda, Tuncay ve turnuvayı kapatan Nihat’ın yanı sıra Emre Güngör, Emre Belözoğlu, Tümer ve Servet’in de durumlarının belirsizliğini koruduğu öğrenildi.

tanju_58 22.06.2008 19:40

Mehmet Topal ve Hakan Balta'nında hafif sakatlıkları olduğu öğrenildi.nedir bu sakatlıklardan çektiğimiz...

sivassporlukiz 22.06.2008 21:16

[B]BU mac bende alanlarin :(

of allahimmm sen yardim et bizee....

tek bir engel kaldii..buda cok zor bi engel..su maci aliriz insallah ya...bu maci kaybedersek almanyadaki türkler icin cok kötü olacak...allahimmmm yardiiiiiiiiiim....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08.